Colt - Ogólne - Sprzedaje CA0 GTI!!!!!
Anonymous - 25-01-2006, 09:15
Noooo wreszcie ktos trzezwo patrzacy na sytuacje:)
A co do gratow to prawdopodobnie bede mial kilka rzeczy ze szrotu od kumpla za sporo nizsze pieniadze niz pisze Romel. Oczywiscie jesli dostane satysfakcjonujaca oferte to dorzucam je gratis:) Jesli nie to zrobie go sam i podam wam ile mnie to kosztowalo.....zeby udowodnic niektorym ile kosztuje zrobienie takiego auta....
Pozdrawiam
Anonymous - 25-01-2006, 09:33
perver, ja nie mówie że tego colta nie da się zrobić mieszcząc się w 2000. ja tylko mówię że na nowych, dobrych częściach tego się nie da zrobić.
btw:
maska do mojego galanta GTi w niemieckim ASO kosztuje 450 euro. w polsce wole nie pytać.
Anonymous - 25-01-2006, 11:34
Powiedzmy sobie jedno: Nie znam takiego idioty ktory kupowalby do tej fury oryginalne czesci w serwisie!!!! To nie jest rocznik 2005rok. Wiadomo ze taki dzwon jesli robi sie dla siebie to szuka sie gratow po najlepszej cenie i nie nowych.
Podsumowujac moge sie zalozyc ze zrobienie na gotowo nie bedzie mnie kosztowalo wiecej niz 2,1 tys.... I bedzie to zrobione for me,czyli dobrze!!! Ktos chce sie zalozyc???
ps. otworzylem maske... poza chlodnica i brakiem korka od oleju wszystko przezylo:) aaaaaa....i oslony od kolektora,ktora jest wygieta,ale to szczegol,bo kolektor wyglada na caly:)
i jeszcze jeden optymistyczny news - jak sie okazalo jeden blotnik jest nietkniety(jakos nie zwrocilem uwagi wczesniej),a drugi mozna podobno zreanimowac,ale mimo to kupilbym nowy.
Hubeeert - 25-01-2006, 12:07
shovel - przestań robić za wszystkowiedzącą wiedźmę ple-ple. Bo tylko we Fraglesach to sie sprawdzało.
perver - przykro mi z powodu tego co Cie spotkało ale... Do kosztów części dodaj jeszcze sprawdzenie geometrii przodu samochodu. I jeszcze coś Panowie teoretycy - do części o których już pisaliście proszę dodac wartość spinek spineczek pierdółek plasticzków zbiorniczków itd. I element ryzyka że coś jeszcze czego nie widać jest walnięte.
Dyskusje uważam za zakończoną. A OT proszę robic w innym dziale. Autor nastepnego posta poza tematem czyli nie na temat dostanie ostrzeżenie zgodnie z regulaminem forum.
Anonymous - 01-02-2006, 11:39
No i stalo sie!!!!!
Jutro przyjedzie gosc,ktory za mojego colcika daje golfa 3 GT(calkiem ladnie wygladajcego-miomo ze to golf) do rejestracji i doplaca mi 2400pln. Golf nie jest moim marzeniem,ale wydaje mi sie ze sie oplaca....chwilowo....
Poza tym planuje kupic dla mojego kotka CRX del sol V-TEC 160KM:) troche szybszy sprzet niz CA0 GTI....
Krzyzak - 01-02-2006, 12:33
perver napisał/a: | CRX del sol V-TEC 160KM:) troche szybszy sprzet niz CA0 GTI.... |
świetne auto - jak nim jechałem 7 lat temu, to były tylko 4 takie w Polsce (del sol) - ciekawe czy będzie w dobrym stanie; acha - no i to auto to frajdy a nie do długich podrózy
Anonymous - 01-02-2006, 13:19
to auto ma sluzyc w miescie. I tak jak piszesz.....DAWAC FRAJDE!!!!
A co z nim jest nie tak ze nie nadaje sie na dluzsza droge?
No jeszcze zalezy co to jest dluzsza droga?
Dla mnie to powiedzmy 350 km i wiecej....
Hubeeert - 01-02-2006, 13:20
Bo jest 2 osobowe ciasne i niewygodne. Nie mówiąc o tym że jak masz powyżej 180cm wzrostu to będzie Ci w nim koszmarnie niewygodnie. A i jeszcze coś - dach potrafi cieknąć.
Matejko - 01-02-2006, 13:28
a tam Hubert ty sam powinienes wiedziec ze takie auta nawet dla wlasciciela nie musza byc praktyczne ktos ma hyzia na punkcie del sol i tyle - mam takiego kumpla ktory wsiada jedzie z kielc nad morze i wysiada wypoczety
Hubeeert - 01-02-2006, 15:58
I jest wzrostu siedzącego psa bo inaczej ma koszmarny ból kręgosłupa wyginanego parę godzin w precel .
Ja wiem co to znaczy mieć hyzia ale zauważ Mateusz że do mojego samochodu zmieszczą się 4 osoby a nawet ja mam miejsce nad głową....
Matejko - 01-02-2006, 16:16
Hubeeert napisał/a: | I jest wzrostu siedzącego psa bo inaczej ma koszmarny ból kręgosłupa wyginanego parę godzin w precel .
Ja wiem co to znaczy mieć hyzia ale zauważ Mateusz że do mojego samochodu zmieszczą się 4 osoby a nawet ja mam miejsce nad głową.... |
no watpie w to zebym wygodnie usiadl siadajac w colcie za toba, lub ewentualnie zeby usiadl ktos z tylu jeslibysmy jechali z przodu wyobraz sobie siebie z tylu a z przodu ja i arturro no i coby nie bylo of topic
fajny colt szkoda ze sie rozbil
|
|
|