To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Łódzkie - Bacówka 04.02.2006

Anonymous - 31-01-2006, 15:59

Z góry dzieki za checi pewnie doznam szoku jaki to kiepski model nabyłem i pewnie go gdzies porzuce na szrociku :evil: Mnie pasuje sobota tak zeby jeszcze cos widac było a miejsce to sie jeszcze ustali mysle ,ze gdzies w okolicach Pabianickiej róg dawnej Włókniarzy na stacji.
Anonymous - 31-01-2006, 16:03

ja będę na kołach przynajmniej do 22
a potem to chyba już tylko do góry kołami :lol:

young - 31-01-2006, 16:29

CichyTom napisał/a:
ja będę na kołach przynajmniej do 22
a potem to chyba już tylko do góry kołami :lol:

To nic, rzucimy Ci koło ratunkowe :twisted:

Leppe - 01-02-2006, 10:27

Ja napewno bede na kolach bo bede wracal z nart i w innym wypadku wogule bym sie niestawil, a jesli idzie o przyspieszenie na zimnym silniku to jest to normalne przynajmniej w moim modelu silnik ma zabezpieczenie, dopiero jak sie rozgrzeje wchodzi na pelne obroty takto tylko do 5.000 tysiecy sie wkreca. Przyjedz na spotkanko napewno cos wymyslimy na falujace obroty.
young - 01-02-2006, 10:31

Taa, Sebas posłuchaj naszega kaczorka Lepego, mordeczka się zna jak mało kto, jak cały team inżynierów z NASA naraz :D

Tylko pamiętaj !!!!

Pomoc Leppego może się zacząć od falujących obrotów, a skończyć na zamontowaniu turbiny :twisted:

piwkotom - 01-02-2006, 12:56

ej, misie, to moze ustalmy cos konkretnego? Godzina i czy na pewno akurat Bacowka?
I moze Matejoo by sie okreslil czy nas odwiedzi, bo jak tak (a byloby milo) to trzebaby jakies kimonko dla niego zorganizowac... itd... ;)

young - 01-02-2006, 14:39

Matejko nie przyjedzie, uczy się bidulka. Przecież to jeszcze dziecko, do szkoły chodzi :D

A co tu ustalać ?

Sobota godzina 19,00 bacówka i już :P

Potek - 02-02-2006, 23:58

To 18 czy 19? bo ja się wybieram, żona dała przepustkę :mrgreen: Tyle tylko że będę musiał o 19.30 zmykać bo dziecko w domu płacze i bez taty nie chce iść spać :D Tak wiec wolałbym o 18.00 to chociaż cole wypije...
piwkotom - 03-02-2006, 00:02

Potek napisał/a:
To 18 czy 19? bo ja się wybieram, żona dała przepustkę :mrgreen: Tyle tylko że będę musiał o 19.30 zmykać bo dziecko w domu płacze i bez taty nie chce iść spać :D Tak wiec wolałbym o 18.00 to chociaż cole wypije...

Misiek, to moze Ty uspij to dziecko (znaczy ululaj ;) ) i przyjedz pozniej, ululac sie z nami :D :mrgreen:

Leppe - 03-02-2006, 09:40

Dla mnie tylko 19:00 nawet nie wiem czy na 19 zdążę z nart powrócić ale się zjawię coprawda na kołach ale będę. Piwko ma rację uśpij dzidzi i dopiero przyjedz.
young - 03-02-2006, 14:07

Potek, postaraj się wyrwać więcej czasu, na pewno coś wymyślisz (powiedz kobicie, że musisz wynegocjować dobre ceny na części u japaneeze), aha właśnie niech ktoś poinformuję japaneeza.

USTALONE: BACÓWKA NA STAROWEJ 04,02,2006 GODZINA 19,00

OBECNOŚĆ OBOWIĄZKOWA !!!!!!!!!!

POZDRO MOJE MORDY PIJACKIE :P :P :P :twisted: :twisted: :twisted:

Leppe - 06-02-2006, 08:53

Oczywiście jak zawsze spotkanko skończyło się około 12 w nocy :wink: myśle, ze nie musze dodawac iz bylo super. Z innej beczki rozdałem już pare wizytówek za wycieraczki i jedną przez szybke kolega bardzo podziekowal awaryjnymi i dwa skrzezowania dalej sie rozstalismy ale mysle, ze jeszcze sie spotkamy w klubie. Rozmawialem z wlascicielem knajpy w Pabianicach nie ma nic przeciwko naszym spotkankom a nawet bedziemy mieć transporcik z Łodzi do Pabianic a potem z powrotem do Łodzi :lol: płatny po dziesięć złotych od łepka, w tym przypadku proponuję w nowym miesiący jechać na rekonesans knajpki. :wink:
Anonymous - 06-02-2006, 13:22

No jestem za :)
mam nadzieje ze kuchnia tam jest dluzej czynna niz w bacowce (21:00 juz byla zamknieta :) )
Zatem tylko ustalimy termin i jazda ;)
a ze w bacowce bylo fajnie to potwierdza fakt ze nie zauwazylem i nie poznalem qmpla ktory siedzial od nas 2-3 stoliki dalej ;P - ech jednak procenty zamydlają oczy ;P

Anonymous - 06-02-2006, 15:54

O osiemnastej jak na luks-skład przystało
Do bacówki na spocik trochę nas się zjechało
Chopper, Leppe, DominoS, Potek, Piwkotom,
Young i cichy skromny cichy CichyTom.
Piwka poszło co niemiara, a za miesiąc strzelą korki
Jak przyjedzie Dominos a z nim alfąsiorki,
Znaczy się alfa romeo jego siostry rodzonej,
Piękną naklejką wypukłą na drzwiach oznaczonej,
Wszyscy oprócz Piwka chwalą Edzi ciało
więc by między nami wszystko dobrze grało
daliśmy mu prezent jakich w świecie mało