Outlander II GEN Techniczne - Hands free
Anonymous - 02-11-2007, 10:39
u mnie nie ma zasadniczo problemów z przerwami w nadawaniu... Na początku rozmowy, owszem, 2-3 sek trzeba odczekać.
W trakcie rozmowy nie ma problemów, choć jakość nie jest taka jak bezpośrednio z komórki, bo jest mały pogłos, ale i tak jest o niebo lepiej niż przez navi Tomtom'a...
Anonymous - 02-11-2007, 12:44
To samo, na początku 2-3 sekundy trzeba czekać. Natomiast już dwa razy telefon zniknął z listy zalogowanych. Zawsze po logowaniu nowego aparatu, najpierw żony, a ostatnio wspólnika. Pilnowałem zeby logowali się pod innymi numerami 3 i 5, ale za każym razem znikał z wykazu mój, zalogowany pod 1 i musiałem ponownie go ustawiać.
Anonymous - 18-11-2007, 22:09
Powróce do tematu cyfry 2 przy wpisywaniu numeru tzn przy dyktowaniu nr - jak to dokładnie zrobić najpierw profil swojego głosu a potem ćwiczenie akcentu ? czy bez profilu trenowac wypowiedzenie tej dwójki - bo sie pogubiłem... bo pani w moim zestawie też nie rozumie tej cyfry a wszystko inne bez problemu. Próbowałem w innym języku wdyktować cyferki ale książka z innego języka nie przechodzi po zmianie na inny ... chyba że jest jakis sposób żeby wpisac w niemieckim a korzystać w angielskim?
[ Dodano: 22-11-2007, 23:10 ]
heh juz wiem nauczyłem się odpowiednio gadać
Anonymous - 25-11-2007, 09:51
ja zakładam N 616 , ten zestaw to fajny bajer ale kicha !! wykonujesz call a nie wiesz czy dzwoni czy nie , dopiero jak ktoś odbierze to słychać , książka telefoniczna to przecież utopia !! ja mam 1200 kontaktów tygodniami będę konferować z "miłą" panią , zostawie go sparowanego z żony telefonem jako zabawka może być....
Hiszpan - 25-11-2007, 13:16
Robercik64 napisał/a: | .... ja mam 1200 kontaktów .... |
Nie pamiętam dokładnie (a nieche mi się szukać w instrukcji), ale chyba książka tel. w Outku ma oraniczoną pamięć do 25-30 pozycji
Anonymous - 27-11-2007, 16:57
Wpisanie mi w języku angielskim zajęło 3 dni za to w niemieckim pani jest bardziej rozgarnieta i 15 min .. no cóz ale i tak jest zbulwersowany że polacy to gęsi i nikt ich języka a zatem rynku nabywczego nie traktuje poważnie ,,,,
Anonymous - 27-11-2007, 23:06
rafaelcx napisał/a: | że polacy to gęsi i nikt ich języka a zatem rynku nabywczego nie traktuje poważnie ,,,, |
to nie chodzi o język mnie jest wszystko jedno władam biegle ale to oczekiwanie na połączenie !!! ja "gadam" w samochodzie strasznie dużo !! i mnie to już ...już mam N 616 i jest jak zwykle cacy!!
Anonymous - 28-11-2007, 22:39
Robercik64 napisał/a: | to nie chodzi o język mnie jest wszystko jedno władam biegle |
no nie wszyscy co kupują mitsu moga sie tym poszczycić ... Ale to nie tylko o mitsu chodzi ogólnie nasz język jest na szarym końcu , pewnie trudny jest ...
Wracając do tematu - pewne niedociągnięcia są - trza się przyzwyczaić
Anonymous - 28-11-2007, 23:25
rafaelcx napisał/a: | pewne niedociągnięcia są - trza się przyzwyczaić |
mam już N616 i jest cool , zapomniałem o zabawce
nephilim - 01-02-2009, 13:03
Mój angielski jest dość przyzwoity, ale słów brzydkich użyłem wiele
Paruje się ładnie [Sony Ericcsson P990i], ale książka zawiera tylko jeden wpis (15 min walki).
Nie mogłem sobie jednak odmówić przyjemności i dzwoni po słowie-klucz: Ninja! [Osoby które widziały film TAXI wiedzą o co chodzi ]
AsiaKC - 16-02-2009, 23:27
No ja też miałam sporo problemów z 2 i 3 po angielsku
Nie przeszłam co prawda z panią kursu rozpoznawania mowy, ale za którymś podejściem (bo już przestałam w ogóle mówić zrozumiale z wściekłości ) po prostu pięknie i gładko zrozumiała co do niej gadam Ot tak... A miałam nr z 2 dwójkami i jedną 3
Miałam przez chwilę nadzieję, że jak pogadam z panią po francusku to ona sobie sama przetłumaczy numery na ang ale niestety Wobec tego posiadam dwie książki telefoniczne w dwóch językach a pani myli czasem słowo AGATA ze słowem ADAM
A dzieci się dziwią, że mama gada do kierownicy i jeszcze się złości nie po polskiemu
Edit: A TAXI jest super wszystkei 3
esawicki - 20-02-2009, 12:10
Niestety ma podobny problem. Ta wstrętna baba wogule nie chce zrozumieć cyfry "two". Masakra. Wszystkie cyfry akceptuje natomiast za cholerę nie mchce zrozumieć "two". Może mi ktoś coś poradzi.
AsiaKC - 20-02-2009, 13:20
odetchnij, policz do dziesięciu i cicho, spokojnie i krótko powiedz "tu"
U mnie żadne mocne i głośne akcentowanie nie dało rezultatu a rezygnacja ze starań o wyraźne "2" podziałała
esawicki - 20-02-2009, 13:26
AsiaKC napisał/a: | odetchnij, policz do dziesięciu i cicho, spokojnie i krótko powiedz "tu"
U mnie żadne mocne i głośne akcentowanie nie dało rezultatu a rezygnacja ze starań o wyraźne "2" podziałała |
Dzięki spróbuję
Woo - 01-04-2009, 09:00
Witam,
Od jakiegoś czasu walczę z ustawieniem tego zestawu, ale mam dziwny problem. Udało mi sie wpisać do książki w samochodzie jakiś wpis. Proces jest zakończony powodzeniem, wpis jest, ale nie udało mi się wykonać połączenia. Mówie Call, potem Name, kobietka mówi, że Mobile i na ekranie pokazuje sie numer (poprawny 697XXXXXX) słyszę w głośnikach frazę Dialing... i cisza. Na ekranie telefonu nic nie widać. Po jakieś minucie jest "bip" i wraca radio...
Ktoś wie o co chodzi?
|
|
|