To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Forum ogólne - Konkurs fotograficzny "JESIEŃ, JA I MITSUBISHI"!

Gene - 09-10-2007, 11:38

Tomash napisał/a:
a konkurs jest dostępny dla wszystkich klubowiczów...

Mitsubishi Klub Polska

akbi - 09-10-2007, 11:43

Ja zupełnie nie rozumiem Waszej irytacji. Konkurs generalnie jest dla klubowiczów Mitsubishi Klub Polska, lecz jako bratni klub, Tomash, umieścił informację o konkursie również na naszym forum - Mitsumaniaków.

Osoby, które nie były do tej pory zarejestrowane na MKP to po kliknięciu na link otworzyło się okno logowania czy rejestracji, natomiast osoby takie jak ja, które należą do obydwóch klubów, automatycznie po kliknięciu na link przeszedłem do strony z regulaminem konkursu.

Pozostałe narzekania ... no cóż, delikatnie pisząc uważam, że są nie na miejscu ... pewnie tylko wygrana w konkursie i otrzymanie Evo X jako nagrodę Was zadowoli ....
Nie podoba się Wam ... nie musicie nic robić, to żadne przymus.

ps' Tomash, fajny pomysł z tym konkursem :wink:

Anonymous - 09-10-2007, 12:00

akbi napisał/a:
Ja zupełnie nie rozumiem Waszej irytacji. Konkurs generalnie jest dla klubowiczów Mitsubishi Klub Polska, lecz jako bratni klub, Tomash, umieścił informację o konkursie również na naszym forum - Mitsumaniaków.

Osoby, które nie były do tej pory zarejestrowane na MKP to po kliknięciu na link otworzyło się okno logowania czy rejestracji, natomiast osoby takie jak ja, które należą do obydwóch klubów, automatycznie po kliknięciu na link przeszedłem do strony z regulaminem konkursu.

Pozostałe narzekania ... no cóż, delikatnie pisząc uważam, że są nie na miejscu ... pewnie tylko wygrana w konkursie i otrzymanie Evo X jako nagrodę Was zadowoli ....
Nie podoba się Wam ... nie musicie nic robić, to żadne przymus.

ps' Tomash, fajny pomysł z tym konkursem :wink:

Jak rany Julek dzięki za wsparcie bo normalnie już zaczynałem siwieć :rolleyes: Potwierdzam, że konkurs jest dla obu klubów jak i ludzi bez klubowych jeżdżących Mitsubishi to chyba nie trudno skumać :iroc: Fajnie, że chociaż Tobie się podoba, bo jak wysłałem zapytanie do waszych władz MM czy wyślą to newsletterem do wszystkich to nawet nie odpisali :butthead: :D Ale grubej skóry już się dorobiłem dawno temu :D

[ Dodano: 09-10-2007, 12:02 ]
maxwell61 napisał/a:
lipa w sadzie????? :roll:

oczywista, oczywistość taki sam absurd jak lipa na forum widzisz bezsens :rolleyes:

Matejko - 09-10-2007, 12:56

a ja nie mam aparatku :(
Gene - 09-10-2007, 13:10

Ja nie krytykuje pomyslu. Nie podoba mi sie forma zaproszenia. Byc moze bedac czlonkiem obu klubow nie mial bym z tym problemu. Patrz entuzjazm Akbiego. Nie moge wziac udzialu nie rejestrujac sie na forum MKP. Nie moge nawet przemyslec tego bo nie mam mozliwosci zapoznac sie z regulaminem.
Informacja, pomysl -> tak, zaproszenie -> nie.

akbi - 09-10-2007, 13:44

Gene napisał/a:
Nie moge wziac udzialu nie rejestrujac sie na forum MKP.

tak to już jest ... ostatnio brałem udział w konkursie fotograficznym organizowanym przez .... chyba Duracel i również najpierw trzeba było się zarejestrować...

Anonymous - 09-10-2007, 15:47

akbi napisał/a:
Gene napisał/a:
Nie moge wziac udzialu nie rejestrujac sie na forum MKP.

tak to już jest ... ostatnio brałem udział w konkursie fotograficznym organizowanym przez .... chyba Duracel i również najpierw trzeba było się zarejestrować...

to ujdzie, gorzej jakby kazali Ci kupic baterie i pokazac paragon :P

Hubeeert - 09-10-2007, 20:29

Tomash napisał/a:
bo jak wysłałem zapytanie do waszych władz MM czy wyślą to newsletterem do wszystkich to nawet nie odpisali :butthead:

Władzami Klubu Mitsumaniaki.com są jego Klubowicze.
Załozyciele oprócz funkcji typowo administracyjnych związanych z forum - Patryk i Bartek Junior Admini oraz Jacej i ja administratorzy Forum. Patryk oprócz tego zajmuje sie jeszcze prowadzeniem strony Klubowej z Igim/Igorem oraz Arkiem/arekp i organizuje wszelkiego rodzaju akcje pomocy osobom potrzebującym. No i Zloty w Grudziądzu. Ostatni był w 2005 następny - 2008. Zapraszam.

Żaden z nas nie ma w sprawach Klubu do powiedzenia więcej niż jakikolwiek Klubowicz

Co do kontaktu ze mną - prosiłem na gg o szczegóły.
Rozmowa ze mną na gg wygląda tak a nie inaczej, bo z racji tego co robię do netu mam dostęp wieczorami jak wrócę do domu. A nawet jak w domu jestem nie siedzę cały czas przy komputerze.
O szczegóły prosiłem bo myślałem, że Ty udzielisz mi pełniejszych informacji niż to co zamieścił HouseM.

Co do rozesłania informacji o Twoim konkursie - skoro Klub Mitsumaniaki w tym nie uczestniczy
Tomash napisał/a:
Firebee napisał/a:
to może zdjęcia, które również w tym temacie użytkownicy będą mogli zamieszczać, też będą mogły brać udział? uprości to procedurę na pewno.
Pozdrawiam

Z całym szacunkiem myślę, że NIE bo zrobi się bałagan. Jest jeden temat o konkursie na Mitsubishi Klub Polska . A na tym forum jest informacja o nim tylko. Firek odpiszesz na PM wczoraj wysłałem :?:

to pozostańmy przy informacji na naszym Forum.

Pozdrawiam

Hubert "Hubeeert" Ciuruś

wichura1 - 09-10-2007, 21:23

Co to za jakieś pierdoły, skoro na MKP, na większość podforów trzeba się zalogować, a moje konto ktoś wywalił 100 lat temu, widać byłem nieprawomyślny, bo się za bardzo angażowałem w Mitsumaniakach. Nie będę się kolejny raz rejestrował, szkoda mojego czasu.
tomusn - 09-10-2007, 22:52

super pomysł! jakakolwiek inicjatywa mająca na celu popularyzację marki jest wskazana!
Anonymous - 10-10-2007, 10:28

wichura1 napisał/a:
Co to za jakieś *cenzura*, skoro na MKP, na większość podforów trzeba się zalogować, a moje konto ktoś wywalił 100 lat temu, widać byłem nieprawomyślny, bo się za bardzo angażowałem w Mitsumaniakach. Nie będę się kolejny raz rejestrował, szkoda mojego czasu.

Nikt nie "wywalił" tylko serwer się zmienił i starego forum nie udało się reanimować. Nie ma się co obrażać na MKP, MKP nie konkuruje z Mitsumaniakami, jesteśmy fanami tej samej marki. Ja np. jestem adminem na MKP i udzielam się również na Mitsumaniakach, nie widzę w tym problemu.

Anonymous - 10-10-2007, 10:41

wichura1 napisał/a:
Co to za jakieś *cenzura*, skoro na MKP, na większość podforów trzeba się zalogować, a moje konto ktoś wywalił 100 lat temu, widać byłem nieprawomyślny, bo się za bardzo angażowałem w Mitsumaniakach. Nie będę się kolejny raz rejestrował, szkoda mojego czasu.

Wichura1 ale ja Cię bardzo ładnie poproszę zarejestruj się jeszcze raz chłopie na MKP :prayer:

Tak jak pisze "poler" nie wyszło nam przepinanie ASP na PHP ale tak już bywa z tym Microsyfem sorry za to ale naprawdę nie była to nasza wina...

[ Dodano: 12-12-2007, 11:15 ]

Moi drodzy,

Dodatkowo dodam, że lista nagród powiększyła się o atrakcyjne nagrody wśród których znalazły się oryginalne upominki z logo Trzech Diamentów prosto z Mitsubishi Motors a są to: kurtki, plecak, latawiec, model nowego Mitsubishi Lancera Sedana, piłka, ręcznik i kosmetyki samochodowe.

Ponawiam zaproszenie do konkursu.

Dodatkowo ogłaszam, że konkurs jest przedłużony na prośbę większej liczby klubowiczów do 17 grudnia 2007!