Galant - Ogólne - W tym roku będzie nowy Galant
Bartek - 12-02-2006, 08:44
Matejko napisał/a: | Cytat: | Ostatni Galant to rocznik 2003 i tez bedzie wymagal drobnego downgade'u na przod z wersji 99-2001 |
Obrazek
nie wiem co ci sie w tym przodzie nie podoba
|
W tym nic, bo ten juz przeszedl downgrade...... Albo jest taki 2003 jak Marek znalazl 2002 - o vinie o 433 szt. mlodszy niz moj '99
A tak, zeby nie bylo calkiem OT to vectra C w skali 1-10 u mnie ma -5..... a Galant Piotrasa 11, chyba ze ktos zepsuje mu pupke na modle vectry
Kofi - 12-02-2006, 14:32
PIOTRAS Twoja wersja jest naprawde super!!!!!!!
WYSLIJ TO DO MMC Moze jakims cudem cos z tym zrobią
piotras - 12-02-2006, 19:33
moge wysłać tylko nie znam się na tych japońskich robaczkach
Anonymous - 12-02-2006, 20:07
piotras napisał/a: | A ja bym go widział mniej wiecej tak
Obrazek |
Respect My Master......!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Będziesz uprzejmy i wyślesz to do Dyrektosia Generalnego Mitosubiszi....???
Matejko - 12-02-2006, 20:09
Bartek napisał/a: | W tym nic, bo ten juz przeszedl downgrade...... Albo jest taki 2003 jak Marek znalazl 2002 - o vinie o 433 szt. mlodszy niz moj '99 |
nie rozumiem
byl przod jak ma kochajj
jak masz u siebie
i ten z obrazka jeszcze cos??
a podali jaka orientacyjna cena ?? pewnie podstawa tansza od grandisa nie bedzie wiec drogo :/ chociaz jakby skalkulowali cene na poziomie nowego passata to w miare, byleby nie na c-klasie albo AR 159
Bartek - 12-02-2006, 21:19
Ten z obrazka do sport-edition produkowany w latach 99-2001. Po 2001 popelnili cos takiego:
Obrazek ukradziony z allegro
Matejko - 12-02-2006, 21:41
toz to amerykanska wersja
Krzyzak - 12-02-2006, 21:43
To nie jest Galant, to nie jest nawet wyrób Galantopodobny, bo nie jest podobny. Galant do tej pory był autem a nie stuningowanym czołgiem.
Wersja by Piotras - już duuuuużo lepiej. Teraz bez żartów - mamy przecież kontakt z T. Oda - może on zasugeruje, że wersja by Piotras zaczyna przypominać świetnosć Galanta a może Oda dalej przekaże.
Anonymous - 13-02-2006, 07:54
Krzyzak napisał/a: | To nie jest Galant, to nie jest nawet wyrób Galantopodobny, bo nie jest podobny. Galant do tej pory był autem a nie stuningowanym czołgiem.
Wersja by Piotras - już duuuuużo lepiej. Teraz bez żartów - mamy przecież kontakt z T. Oda - może on zasugeruje, że wersja by Piotras zaczyna przypominać świetnosć Galanta a może Oda dalej przekaże. |
Obawiam się, że Ci na górze nie zdają sobie sprawy z tego, że właśnie agresywny wygląd galanta spowodował iż stał się autem wyjątkowym... Oni będą chcieli iść "za modą" i innymi trendami panującymi obecnie.... W sumie to jest chyba powód, dla którego szanuję Hondę... Robią SWOJE samochody, nie wzorując się na innych producentach....
Galant był dostojną limuzyną z agresywnym spojrzeniem i sportowym charakterem...
Jeśli dla producenta byłoby to ważne - nie wymyśliłby czegoś podobnego do vectry.....
Krzyzak - 13-02-2006, 09:01
Patrol napisał/a: | szanuję Hondę... Robią SWOJE samochody, nie wzorując się na innych producentach.... |
no coś Ty - a ten Civic, co teraz robią (nie ten z 2006, lecz poprzedni) - wygląda jak wanna do góry nogami, accord też się czołgowaty zrobił, a te małe modele (jak jazz) wyglądają jak kopie puga307
Anonymous - 13-02-2006, 20:11
Krzyzak napisał/a: | no coś Ty - a ten Civic, co teraz robią (nie ten z 2006, lecz poprzedni) - wygląda jak wanna do góry nogami, accord też się czołgowaty zrobił, a te małe modele (jak jazz) wyglądają jak kopie puga307 |
To fakt - poprzedni Civic nie był udany, więc dobrze, że wprowadzili już nowy model...
Poza tym ja tam nie widzę w Jazz'ie żadnego puga...
Accord... hmmm... kwestia gustu, ale twierdzę, że na chwilę obecną jedno z najładniejszych aut w swojej klasie....:)
Ciągle liczę na Bartka, że Mitosubiszi jednak wprowadzi jego projekt.....:D
Chooper - 16-04-2006, 10:22
auto, które popełniła ekipa z Ralliart :
Maciek - 16-04-2006, 15:23
Czy już ktoś pisał że REKIN wygląda o wiele LEPIEJ. Ale to oczywiście tylko moje zdanie.
Grześku - 18-04-2006, 09:57
To już wiem na jakie auto zamienie Cari
Brat też się cieszy bo bierze ją ode mnie
Anonymous - 19-04-2006, 09:40
wygląda jak wielki Eclipse z nowym designem, projektant miał Gala i Eclipsa na bank:) Nikt nie zatrzyma technologii, a ja i tak wolę usiąść za stery rekina.
|
|
|