Forum ogólne - Mitsu najgorsze w Japonii.
Krzyzak - 20-02-2006, 09:55
Wg statystyk auta francuskie są w tej drugiej połowie awaryjności - daleko za Mitsu - a zobaczcie ile tego jeździ. Wykładnikiem kupowalności w PL jest CENA!
Anonymous - 21-02-2006, 20:20
ale fakt faktem, że Auto Świat SUCKS - pełno sponsorowanych artykułów - wiem to z pierwszej ręki, bo qmpel który pracował w jednym z salonów spotkał się z czymś takim, że jak sie zasponsoruje redaktorowi to napisze ładnie o autku - tak było między innymi z opisem Alfy 147 - jejq - az za słodko było.
Co mi oczywiście nie przeszkadza czasami poczytać to pisemko i pooglądać fotki, ale nie odbieram tej prasy jako fachową...
sla - 21-02-2006, 21:42
DominoS napisał/a: | ale fakt faktem, że Auto Świat SUCKS - pełno sponsorowanych artykułów - wiem to z pierwszej ręki, | Każde pismo w jakimś sensie jest tendencyjne ,ale akurat w tym artykule były podane suche fakty i nic więcej.Nie było porównań z samochodami niemieckimi itp.Większość pism żyje właśnie z reklam i artykułów sponsorowanych co nie znaczy ,że są kompletnie stronnicze.Wiadomości z pierwszej ręki są najczęściej takie jak z radia Erwań.
|
|
|