To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Forum ogólne - photoblocker

HouseM - 23-11-2007, 23:12

W warunkach dopuszczenia pojazdu do użytkowania jest napisane że samochód ma mieć "numer rejestracji w widocznym miejscu" to liczba pojedyncza o ile się nie mylę.
Motory np wcale nie mają tablic z przodu ! Zresztą Naklejka na szybie to tez numer rejestracyjny.... jakby sie uprzeć to jeździć bez przedniej tablicy aż do spotkania z nadgorliwym policjantem , po czym sprawa do sądu a tak jako że prawo jest jedno nie zostaniemy ukarani .
I potem jeździć z zafoliowanym wyrokiem i pokazywać każdemu policjantowi śmiejąc mu się prosto w oczy ....

Sposób długi , kosztowny , i na pewno tylko dla wytrwałych .. .ale co się nie robi dla upiększenia swojej bryki :mrgreen:

Anonymous - 26-11-2007, 18:07

Możesz spróbować, ale według mnie na pewno otrzymasz MKK za brak jednej z tablic.
Kibloo - 26-11-2007, 22:44

Numer to numer, jeden, a liczbę tablic reguluje pewnie rozporzadzenie ministra odpowiedniego do spraw wewnętrznych...
ale nie wiem, więc nie będę konfabulował

pozdro

cns80 - 27-11-2007, 08:04

Tablica rejestracyjna jest dokumentem. Policjant stwierdzi że masz dokument nieczytelny i zatrzyma dowód :P
Anonymous - 27-11-2007, 21:29

Jogurt napisał/a:
swees, hehe tez uzywam takiej wersji. tylko ze 100% skutecznosc ma ona jak nie masz naklejki na szybie. jesli masz a odczytaja numer rejestracyjny to masz premie 100%. ja w zadnym aucie nie naklejam tego swinstwa
To sie ja nakleja pod wycieraczka :P ;)
Jogurt - 28-11-2007, 22:04

ja mam wycieraczki rowno z uszczelka wiec lipa
Anonymous - 28-11-2007, 22:41

Najlepszy photoblocker IMHO to CB, noga z gazu i jazda z wyobraźnią :) A photoblockery to MIT.