To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Carisma - Ogólne - [Cari 1.9DI-D] pokrowce na siedzenia

turek61 - 03-03-2008, 23:31

Jest na Allegro sprzedawca który ma w swojej ofercie pokrowce szyte na miarę do Cari . Koszt jak dobrze pamiętam ok. 300 zł. Teraz jestem w pracy wiec nie wrzucę linka ale w domu mam w zakładkach FF.
Anonymous - 04-03-2008, 07:20

ario napisał/a:
pokrowce mają jakie polecają (chodzi o Cari po lifcie

A masz boczne poduszki w fotelach?Jeżeli tak to wez to pod uwagę kupując jakiekolwiek.Mnie kiedyś tłumaczono że na fotele z poduchami nie zaleca się pokrowców.Ale mogę się mylić.

Anonymous - 04-03-2008, 10:29

turek61 to jak bedziesz mógł to podaj link
turek61 - 04-03-2008, 12:39

No trochę mnie pamięć zawiodła bo to welurki i po 160 zł :

http://www.allegro.pl/ite...iare_welur.html

Albo cus takiego ze wstawkami skórzanymi :
http://www.allegro.pl/ite...skorzanymi.html

Anonymous - 04-03-2008, 13:07

dzieki bardzo... chyba sie skuszę na te ze wstawkami ze skóry pod warunkiem ze bedą mieli cos w kolorze czarnym bo ten który jest zaprezentowany na aukcji to mi nie bedzie pasował ale dzieki za pomoc
kubas - 04-03-2008, 20:44

ansyn86 napisał/a:
kubas bede wdzięczny za fotki :lol:

Jesli jestes nadal niezdecydowany i chcesz looknac na koszulke chetnie zrobie ci fote ale najwczesniej jutro. Jestem troche zarobiony i nie ma mnie od wczesnego rana do wieczoru. Jutro moze znajde chwile. Pozdr

Mario - 04-03-2008, 20:55

heckler napisał/a:
A masz boczne poduszki w fotelach?Jeżeli tak to wez to pod uwagę kupując jakiekolwiek.Mnie kiedyś tłumaczono że na fotele z poduchami nie zaleca się pokrowców.Ale mogę się mylić.
Są jakieś na fotele z poduchami :)

turek61 napisał/a:
Albo cus takiego ze wstawkami skórzanymi :
http://www.allegro.pl/ite...skorzanymi.html
hmm....:D bardzo ładne :)
Anonymous - 04-03-2008, 21:36

kubas to jak bedziesz miał wolną chwile bardzo mi sie nie spieszy bo tego towaru bede szukał w polsce a przez tydz jestem jeszcze pozagranicami
Anonymous - 05-03-2008, 07:51

MaRIo_ napisał/a:
Są jakieś na fotele z poduchami

Kiedyś rozmawiałem z gościem co szyje pokrowce samochodowe i odpowiedział mi że on na 100% nieda mi gwarancji że po założeniu pokrowców w razie czego poduszki zadziałają prawidłowo.Nie wiem jak inni producenci,ale jak znam naszych producentów to na pewno będą zapewniać że ich pokrowce są super i w niczym poduszką nie będą przeszkadzały.

Mario - 05-03-2008, 14:03

heckler napisał/a:
jak znam naszych producentów to na pewno będą zapewniać że ich pokrowce są super i w niczym poduszką nie będą przeszkadzały.

No własnie.... :doubt: A napisałem :
heckler napisał/a:
MaRIo_ napisał/a:
Są jakieś na fotele z poduchami

Bo własnie czytałem na jakimś opakowaniu więc na 100% nie jestem pewien :)
pozdro

Anonymous - 06-03-2008, 10:19

Ja nie zakładam.Moją poprzednią Carismą 6 lat bez pokrowców jeżdziłem i nic się nie poprzecierało.Może jakbym poduszek nie miał to i bym nad pokrowcami pomyślał.Niech kierowcy sami zadecydują :)
Anonymous - 15-04-2008, 10:02

a ja mam pytanie, czy wiecie może czy pasują do cari fotele od volvo v/s 40 ???