Space Star Ogólne - [MSS ALL] Za duży klakson
Anonymous - 30-03-2006, 10:13
klakson w miśku jest taki -ciotowaty
u mej lubej w nisanie micra to jest klakson
Anonymous - 30-03-2006, 11:24
tym którym zwykłę klaksony są za słabe proponuję ząłożenie "trąbki" z lokomotywy. w zile sprawdza się doskonale (bo tam wszystko jest pneumatyczne ) pijani rowerzyści sami do rowów wjeżdżają jak się na nich zatrąbi ;]
koszt nowego - 460 zł netto, gwint 1/2 cala, żeby dobrze zatrąbić potrzeba 4 bar
akbi - 30-03-2006, 11:58
shovel napisał/a: | "trąbki" z lokomotywy |
.. a gdzie to można kupić???
ale tak na serio, to mi też przydażyło się wcisnąc przypadkowo klaksonic w moim Lancerku.
.. co do wcześniejszych postów odnośnie jazdy z jedną ręką na kierownicy to się zgadzam z tym że jest to mnie wydajne i trochę mniej bezpieczne - sam tak kiedyś kierowałem w mieście ale staram się raczej unikać takiej jazdy po tym, jak kiedyś na zakręcie jadąc ok 80km/h najechałem na kamień średnicy ok 5cm i tak odbiły koła, że kierownica aż mi się z ręki wyrwała
Anonymous - 30-03-2006, 12:11
akbi napisał/a: | shovel napisał/a:
"trąbki" z lokomotywy
.. a gdzie to można kupić??? |
jestem informatykiem w NZTK (nadwiślański zakład transportu kolejowego) więc mi skapło za darmo. a tak to można w techloku w gliwicach
pozdrawiam ;]
Anonymous - 30-03-2006, 13:21
Hehehe ja myślałem, że Ty jaja sobie robisz, ale widzę, że na poważnie... taką trąbką to można zabić emeryta w wartburgu
akbi - 30-03-2006, 14:11
Ale myślę Fido__, że na niektórych było by to bardzo dobre, Po takim ostrzeżeniu następnym razem zastanawiali by się 10 razy nad głupim manewrem
|
|
|