Forum Dla Pań - ...z NIM poszłabym........na kolację :)
akbi - 28-11-2007, 11:19
Robert Bryl, dzięki za wytłumaczenie ...już wszystko jasne
Moje niezrozumienie pewnie się wzięło z nazwy tego tematu oraz z załączonych fotek ... gdzie porównując do samochodów, napisałbym ...że oglądam Ople Astry z 95 roku.
No ale to już tylko kwestia gustu
Przepraszam ruslana81, za OT w temacie i za moje niezrozumienie.
cns80 - 28-11-2007, 11:20
Gene napisał/a: | ruslana81 to nie grzesznica tylko Grześnica | Przecież jej facet to Grzeszek
ruslana81 - 28-11-2007, 11:28
cns80 napisał/a: | Gene napisał/a:
ruslana81 to nie grzesznica tylko Grześnica
Przecież jej facet to Grzeszek |
mój facet to GRZECH... akbi napisał/a: | napisałbym ...że oglądam Ople Astry z 95 roku. |
a ja porównałabym ich do Firebird'a z 1988 roku...
jak sam napisałeś - kwestia gustu...
a poza tym, skoro nie rozumiesz, po co ludzie oglądają zdjęcia innych, to po co wkleiłeś swoje zdjęcia m.in. w "obnażamy się"?
Gene - 28-11-2007, 11:30
Nie grzech grzeszyc z Grzechem.
moze uda sie jakas fraszke ulozyc o ich pozyciu
ruslana81 - 28-11-2007, 11:34
Gene napisał/a: | Nie grzech grzeszyc z Grzechem |
grzech...podobno tylko "Lech to nie grzech..."
Gene napisał/a: | o ich pozyciu | ...
oj, bo Ci Mikołaj rózgę przytarga...
akbi - 28-11-2007, 11:34
ruslana81 napisał/a: | po co wkleiłeś swoje zdjęcia m.in. w "obnażamy się"? |
W celach rozpoznawczo/identyfikacyjnych ...na Spotach czy Zlotach np ...
... no ja na pewno nie mam się czym chwalić
ruslana81 - 28-11-2007, 11:39
akbi napisał/a: | celach rozpoznawczo/identyfikacyjnych ...na Spotach czy Zlotach np ... |
i niech tak zostanie...a tym, którzy lubią/muszą nacieszyć oko - pozwól to robić..już oni rozumieją po co to robią
Anonymous - 28-11-2007, 11:40
cns80 napisał/a: |
Robert Bryl, zgadzam się z Tobą tylko proszę nigdy ale to nigdy nie kupuj C8 (mechanicy robią fajne miny jak się zepsuje, klienci robią fajne miny jak zobaczą fakturę )
|
Mam juz cytryne, mam mechanikow ktorzy nie robia min (bo wiedza jak toto dziala) i ktorzy wystawiaja takie faktury, ze ja nie robie min. Ale na razie to obsluga. Bo sie nie popsula jeszcze
[ Dodano: 28-11-2007, 11:43 ]
akbi napisał/a: | Robert Bryl, dzięki za wytłumaczenie ...już wszystko jasne
Moje niezrozumienie pewnie się wzięło z nazwy tego tematu oraz z załączonych fotek ... gdzie porównując do samochodów, napisałbym ...że oglądam Ople Astry z 95 roku.
No ale to już tylko kwestia gustu
|
W temacie menszczysn i ich urody to ja glosu zabieral nie bede
ruslana81 - 28-11-2007, 11:52
Robert Bryl napisał/a: | ja glosu zabieral nie bede |
a szkoda...widzicie, kobiety pod tym względem są jednak "elastyczniejsze" - ja np. potrafię ocenić, też zgodnie z własnym gustem, czy jakaś kobieta jest ładna czy nie. Natomiast faceci z reguły nie wypowiadają się na temat innych facetów - boją sie tego jak ognia, czyżby wynikało to z obawy przed oceną ich "niezdrowej" orientacji? Tego to ja nie rozumiem. Chyba każdy potrafi ocenić (oczywiście wg własnych upodobań) czy ktoś jest ładny czy nie - również wśród swojej płci. Dobrze, że mój Grzech potrafi obiektywnie powiedzieć, że ten czy tamten facet jest "przystojniak" Nie zawsze to sie jednak pokrywa z moim zdaniem. Modelowym chłoptasiom mówię >NIE<
Anonymous - 28-11-2007, 12:03
ruslana81 napisał/a: | Robert Bryl napisał/a: | ja glosu zabieral nie bede |
a szkoda...widzicie, kobiety pod tym względem są jednak "elastyczniejsze" - ja np. potrafię ocenić, też zgodnie z własnym gustem, czy jakaś kobieta jest ładna czy nie. Natomiast faceci z reguły nie wypowiadają się na temat innych facetów - boją sie tego jak ognia, czyżby wynikało to z obawy przed oceną ich "niezdrowej" orientacji? |
Nie, nie chodzi o orientacje.
To tak jak z piwem - raczej nie lubie piwa to sie nie wypoiwiadam o jego smaku. Lubie wino i o winie conieco powiedziec potrafie.
Moi belgijscy koledzy potrafia rozmawiac o wodce sprobowawszy tylko 2-3 gatunki. A jesli nie pili 'Drewnije Kijiwskoj' czy paru dobrych innych rosyjskich czy ukrainskich gatunkow i zachwycaja sie Smirnoffem i ze slyszenia wiedza co to jest Wyborowa (zreszta w porownaniu do lepszych ukrainskich to cienkusz) to... lekko bez sensu jest
cns80 - 28-11-2007, 12:17
ruslana81 napisał/a: | a ja porównałabym ich do Firebird'a z 1988 roku... | Ja jestem jak Lancia Delta (samochód roku 1980) ale to ze względu na wiek
[ Dodano: 28-11-2007, 12:26 ]
ruslana81 napisał/a: | Natomiast faceci z reguły nie wypowiadają się na temat innych facetów - boją sie tego jak ognia, czyżby wynikało to z obawy przed oceną ich "niezdrowej" orientacji? Tego to ja nie rozumiem. | Ja umiem ocenić faceta czy jest przystojny, ale raczej lubuję się w starszych :
Tomasz Stockinger
Sir Sean Connery
Krzysztof Kolberger
itp.
Moominek - 28-11-2007, 14:31
ruslana81 napisał/a: | Natomiast faceci z reguły nie wypowiadają się na temat innych facetów - boją sie tego jak ognia, czyżby wynikało to z obawy przed oceną ich "niezdrowej" orientacji? |
Hmmm, nie zastanawiałem się nad tym. Faktem jest, że kobieta kobietę ocenić potrafi. Ba! Potrafi nawet powiedzieć "niezła laska" i torebkę ma fajną, a buciki! i tu spojrzenie w kierunku partnera sugerujące, że takie właśnie oczekuje znaleźć pod choinką
A ja nie umiem ocenić faceta. Patrzę i widze poprostu faceta. Jedyne co, to jak ma buty kowbojki, kojarzy mi się z Chuckiem Norrisem, a jak ubrany po italiańsku lub w stylu Ivana Komarenki, z lalusiem ze smurfów
Aga - 28-11-2007, 15:18
ruslana81 napisał/a: | ja np. potrafię ocenić, też zgodnie z własnym gustem, czy jakaś kobieta jest ładna czy nie. Natomiast faceci z reguły nie wypowiadają się na temat innych facetów - boją sie tego jak ognia, czyżby wynikało to z obawy przed oceną ich "niezdrowej" orientacji? |
właśnie!
ja chcę napisać, że zachwycam się Angeliną Jolie
i nic to nie oznacza, poza tym, ze się nią zachwycam
.... oczywiście z okresu przed dziećmi i drastycznym chudnięciem .....
a co do fcetów to:
- Kevin Spacey w "Tajemnicach Los Angeles", "Siedem" albo "Negocjatorze"
- Andy Garcia w "Kiedy mężczyzna kocha kobietę"
Anonymous - 28-11-2007, 16:47
Aga napisał/a: |
ja chcę napisać, że zachwycam się Angeliną Jolie
|
Oj, a mi sie ta pani wybitnie nie podoba i nie podobala, nawet jak byla lniej chuda.
Koton - 29-11-2007, 14:21
A czy nie bardziej ciekawe jest to, czego nie widać??
|
|
|