To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Mazowieckie - Fotoradary w Warszawie

Daro - 20-06-2009, 20:04

Uwaga na żółtego Seata blachy WI 1282E (mniej więcej) - okolice ścisłego Centrum i Bliskiej Woli
zelu - 30-06-2009, 10:46

Fotoradar na wjezdzie do Marek chwilowo unieszkodliwiony :) w zamiast fotoradaru w srodku jest gwint od butelki co przypomina troche fotoradar.

Jeszcze na wjezdzie na torunska od strony marek ustawiaja sie zaraz za wjazdem najczesciej w niedziele i godzinach porannych.

I ich ulubiona miejscowka na moscie grota zaraz za tym tymczasowym mostem w strone centrum, ograniczenie do 40km/h, a leci sie duzo szybsiej jak wiadomo:)

a wlasnie wie moze ktos na ile moze on byc ustawiony? kiedys jak byl prawdziwy wsadzony to przelecialem motorem ok 90km/h i nie blysnol, a ciemno juz bylo

Anonymous - 30-06-2009, 10:50

Daro napisał/a:
Uwaga na żółtego Seata blachy WI 1282E (mniej więcej) - okolice ścisłego Centrum i Bliskiej Woli

A co w tym seacie dokladnie? Jaki Seat?

Daro - 02-07-2009, 10:08

glowix napisał/a:
Daro napisał/a:

A co w tym seacie dokladnie? Jaki Seat?

Dwóch nieprzyjemnych typów :mrgreen: , wyposażenia nie miałem okazji obejrzeć, wiem to niestety z autopsji :-/ Nie do końca w temacie, ale może komuś się przyda takie info. Coś jakby Leon albo Ibiza, krótkie coupe w każdym razie

cns80 - 23-09-2009, 14:35

Nowa stołeczna zabawka. Na BUS-pasach na Trasie Łazienkowskiej codziennie stoja fotoradary. W 4,5 godziny załapały 620 mandatów. Gdzie dokładnie to Wam nie powiem, bo po pierwsze codziennie gdzie indziej, a po drugie to jest BUS-pas, a nie MITSU-pas :P
SHARKI - 28-11-2009, 19:54

podobno od strony Pragi na moście, trasie Łazienkowskiej postawili dziś "nowy" fotoradar

ktoś może potwierdzić albo zaprzeczyć ?

cns80 - 28-11-2009, 21:51

SHARKI napisał/a:
podobno od strony Pragi na moście, trasie Łazienkowskiej postawili dziś "nowy" fotoradar

ktoś może potwierdzić albo zaprzeczyć ?
Nic o tym nie wiem, ale wiem że na moście w kierunku Pragi jest kamera monitorująca BUSPAS :twisted: W przeciwną stronę podobno też jest, ale nie wypatrzyłem jeszcze gdzie ;)
Misiek :) - 30-11-2009, 12:40

ja w weekend wypatrzyłem na moście na trasie łazienkowskiej w strone centrum tabliczke o radarze ale nie widziałem nigdzie
Kofi - 28-12-2009, 10:16

Nowy fotoradar na wylocie z WWA w kierunku Siedlec, na górce przed Wesoła Stara Miłosna. Oczywiście obrotowy i oznakowany.
DigitalNinja - 26-02-2010, 00:48
Temat postu: bus pasy
Nie wiem czy było, ale też lubią stanąć nasi kochani panowie w biało-granatowym doblo czy innym partnerze na Wawelskiej, przed skrętem w Raszyńską. Dokładnie przed zmianą buspasa w zjazd na Raszyńską :doubt:
Manuela - 26-02-2010, 13:22

A ja dziś widziałam tych panów przy zjeździe z poniatoszczaka w kierunku centrum, ciemnoniebieską Octavią Kombi, a foty robili zestawem na 2 czarnych statywach.
p_bladek - 13-03-2010, 08:43

Odświerzam temat odnosnie Babic. Stoją teraz zazwyczaj przy knajpie pod palmą szarostalową nieoznakowaną Fabią, nr niestety nie pamietam. Fotoradar ustawiony od ronda w Babicach w kierunku Bronisz (zazwyczaj nie działa). Fotoradar stacjonarny zaraz za terenem niezabudowanym w Borzecinie Dużym (czasami działa).
Lubia sobie tez stanać na Połczyńskiej w strone Ożarowa Mazowieckiego, chowają sie za filarami niedokończonego wiaduktu obwodnicy, ograniczenie w tym miejscu do 60. Pozdrawiam.

m6riano - 08-09-2010, 22:16

Pieniek napisał/a:
Straż Miejska w Warszawie ma już dwa oznakowane Peugeoty Partnery wyposażone w podwójny wideoradar.
Używane są w sposób stacjonarny, normalnie parkują równolegle do jezdni, nic nie wystaje na kablach na zewnątrz i strzelają zdjęcia bez żadnych fleszy w obu kierunkach.
Są skuteczne nawet wobec motocyklistów (potwierdzone).
Uważajcie

wydaje mi się że coś takiego ustrzeliło mi fotkę jak się wylatuje z tunelu w stronę Wilanowa ale do tej pory nic mi nie przyszło.
ps. "kukułka" na Pułkowej w strone Łomianek już "odmalowana"
o mniej więcej tu:
http://maps.google.pl/map....01929&t=h&z=16

tu gdzieś przy kapliczce też jest "kukułka":
http://maps.google.pl/map...009645&t=h&z=17

ogr. do 40 bodajże.

ps2.dziś stali na buspasie na armii ludowej pod rozdrożem w strone ochoty

Piwor - 09-09-2010, 07:23

m6riano, troszeczkę bliżej Wóycickiego. :)
m6riano - 09-09-2010, 21:20

być może...napisałem m/w...;-)
Czy ta "kukułka" w Latchorzewie to w ogóle działa?
http://maps.google.pl/map...016512&t=h&z=17

no i dałem się dziś ustrzelić w tunelu na wisłostradzie...w kieszenie mniej o 300 ale za to o 8 punktów bogatszy;-)