Archiwum - [Cari 1.8 GDI] cari przed i po lifcie
Chooper - 19-01-2008, 15:27
Robson86 napisał/a: | twoim zdaniem przy okazji liftingu materialy zostaly bez zmian lub je pogorszono
Po to sa face liftingi zeby poprawiac ...a nie psuc |
wybacz, ale uważam, że wszystkie odcienie tapicerki i konstrukcja boczków drzwiowych w wersji poliftingowej są BEZNADZIEJNIE i koszmarnie brzydkie
turek61 - 19-01-2008, 15:31
Juiceman napisał/a: | Cari po lifcie ma radyjko powiazane z kompem ( problem jesli chcesz wymienic, wielokrotnie opisywany)..... |
Nie koniecznie...Ja kupiłem już z nie firmowym radiem tylko z Pionierem.Nie wiem czy jedna z tych podanych wyżej czy wcześniej jakaś inna miała chyba Soniaka.
Ja na twoim miejscu kupiłbym po liftingu.
Robson86 - 19-01-2008, 15:34
Chooper napisał/a: | wybacz, ale uważam, że wszystkie odcienie tapicerki i konstrukcja boczków drzwiowych w wersji poliftingowej są BEZNADZIEJNIE i koszmarnie brzydkie |
luzik, o gustach sie nie dyskutuje Kazdy broni swojego hehe
ale tak na serio nie wszystkie sa trafione ale to sie tyczy i wersji przed i po lifcie
Ale sa tez takie w sam raz
Pozdroo
Anonymous - 29-01-2008, 22:03
Witam ponownie
Znalazłem za Odrą fajną cari i prosiłbym o Waszą opinię:
http://www.autoscout24.de...id=bwpmkdve4wnc
Nie podoba mi się brak napisu GDI pod lewą lampą, poza tym linia tylnych lamp jakoś się nie zgadza (zewnętrzna część lampy jest deczko wyżej niż wewnętrzna) ale może to normalne?
I jeszcze bardzo dziwnie to nadkole z przodu, koło wydaje się jakieś takie za małe albo jakby samochód miał podwyższone zawieszenie, a może po prostu gość na zimę ma 14 calowe koła.
No ten tłumik jakiś pordzewiały, na ośmioletnie auto z przebiegiem 90kkm bardzo dziwne.
Pozdrawiam
turek61 - 29-01-2008, 23:07
Bonfire napisał/a: | Znalazłem za Odrą fajną cari i prosiłbym o Waszą opinię |
Dla mnie oprócz braku znaczka(szczegół) wszystko wygląda OK i warta jest zainteresowania.Jedyne na co ja mógłbym narzekać to gryzące sie kolory wnętrza z kolorem lakieru.Choć mam takie samo wykończenie to z niebieskim kolorem lakieru jakoś bardziej się komponuje.
Nie znam niemieckiego więc wrzuciłem w translator.Tylko sie nie śmiać
Cytat: | Techniczny i optyczny w dobrym stanie.
Checkheftgepflegt.
Zahnriemen i pompy wodne zostali zmienione w wrześniu 2007.
Tüv+Au póki 07/2009.
Pielęgnuje pojazd niepalący+.
Szyby hamulcowe + Bremsbelläge+ węże hamujące dla z przodu są dawane od nowa.
Koła Allu (oni odmalowani są na zdjęciem) są przeciw 150 euro narzutowi z Fulda oponami latem 195/60 R 15 Dot Nr.- 1605 mi 6-7 mm profil.
Stanę znacznie pytania Państwu chętnie do dyspozycji pod on tel.Nr.-0176 / 96149327 lub nad internetem.
|
Juiceman - 29-01-2008, 23:13
Bonfire napisał/a: |
I jeszcze bardzo dziwnie to nadkole z przodu, koło wydaje się jakieś takie za małe albo jakby samochód miał podwyższone zawieszenie, a może po prostu gość na zimę ma 14 calowe koła.
|
Nowe amorki ;D i Tylko jeden airbag?
Anonymous - 30-01-2008, 09:46
ja tam widze 2 poduchy
Juiceman - 30-01-2008, 14:39
Poduche czy zaslepke ; )
turek61 - 30-01-2008, 15:47
To nie jest zaślepka tylko poduszka.
Anonymous - 30-01-2008, 22:04
Bonfire napisał/a: | No ten tłumik jakiś pordzewiały, na ośmioletnie auto z przebiegiem 90kkm bardzo dziwne. |
jest ksiązka serwisowa, są i TUV-y(ostatni z lipca 2007, wazny do lipca 2009).Więc przebieg pewny .
Technicznie i optycznie w dobrym stanie.
Książka serwisowa.
Pompa wodna oraz pasek rozrządu wymienione we wrześniu 2007.
TUV+AU wazny do lipca 2007.
Nie palone w samochodzie + zadbany
Wymienione elementy hamulcowe z przodu pojazdu
Podwyżka ceny 150euro za opony letnie(widoczne na zdjęciu), opony firmy fulda, wyprodukowane 16 tydzień 2005, bieznik 6-7 mm.
Po więcej informacji dzwonic pod numer ........................
Więcej zdjęc na meila.
Mozna oglądać o każdej porze i załatwić numery próbne............
........tłumaczenie w bardziej przystepnej formie , choć niedoskonałe .
Samochód ładny w środku i na zewnatrz, cena typowa dla auta od prywaciarza w Niemczech, zreszta warunkowana małym przebiegiem.
Anonymous - 01-02-2008, 18:40
Co sądzicie o tej Cari?
LINK
Anonymous - 01-02-2008, 19:22
Kolego, tak na pierwszy rzut oka to prawe drzwi i błotnik maja inny odcień lakieru.Zderzak z tyłu też, ale te drzwi i błotnik wyróżniają się znacząco.
Nie sadze żeby źle padało światło, odcień zbyt sie wyróżnia.
Zentralverriegelung mit Fernbedienung (2x), 4x elektr. Fensterheber, elektr. Aussenspiegel (beheizbar), Pioneer CD/MP3 Radio, Aussentemperaturanzeige, Drehzahlmesser, Airbags, Servolenkung, Heckscheibenwischer, 3. Bremslicht, Nebelscheinwerfer, getönte Scheiben, 17" Alufelgen original Mitsubishi mit Pirellireifen, Winterräder auf Stahlfelge 15"
Centralny zamek zdalnie sterowany 2xkluczyki,el.szyby, el.lusterka,wskaznik temperatury na zewnątrz,OBROTOMIERZ ,Poduszka,wspomaganie,wycieraczka tylniej szyby ,3 światło stopu, halogeny przeciwmgielne, przyciemnione szyby,oryginalne alumy Mitsubishi 17cali, zimówki na stalowych 15.
Kolego, jest jeszcze ksiązka serwisowa, klimatronic i podgrzewane siedzenia.
Pierwszy raz widzę, żeby ktoś w ogłoszeniu Niemieckim wpisał "obrotomierz", tali bajer to faktycznie rzadkośc
pzdr.
Anonymous - 01-02-2008, 19:49
piter23 napisał/a: | Kolego, tak na pierwszy rzut oka to prawe drzwi i błotnik maja inny odcień lakieru.Zderzak z tyłu też, ale te drzwi i błotnik wyróżniają się znacząco.
Nie sadze żeby źle padało światło, odcień zbyt sie wyróżnia.
|
Rozmawiałem przez telefon z właścicielem, mówi że miał małą stłuczkę na parkingu. Nie wiem co o tym myśleć, ale wydaje mi się jeszcze, że te reflektory to były montowane dopiero w Cari od 2002 a to jest rok 2001. Może miał poważniejszego dzwona i wstawili mu już nowe
Pozdrawiam
Anonymous - 01-02-2008, 19:53
mi sie wydaje ze to rok 2001 ale modelowo 2002 wiec moze miec takie lampy.chyba ze sie myle???
mam takie pytanie jak jest napisane w ogloszeniu:
opony 20% jak to rozumiec??
Anonymous - 01-02-2008, 20:22
Bonfire napisał/a: | Rozmawiałem przez telefon z właścicielem, mówi że miał małą stłuczkę na parkingu. Nie wiem co o tym myśleć, ale wydaje mi się jeszcze, że te reflektory to były montowane dopiero w Cari od 2002 a to jest rok 2001. Może miał poważniejszego dzwona i wstawili mu już nowe |
Te lampy na 90% były w roczniku 2002, ale 100% pewności niemam.
jawor44 napisał/a: | mam takie pytanie jak jest napisane w ogloszeniu:
opony 20% jak to rozumiec?? |
..ale w którym ogłoszeniu
|
|
|