Forum ogólne - 1-sze urodziny Forum
Karwoś - 20-03-2006, 21:00
O tak - hymn musi być - wierzymy w Ciebie EFA
Jackie - 20-03-2006, 21:19
No i moje 0,03zł - Copyright by Hubeeert
Gratuluję wszystkim ale najbardziej jestem wdzięczny długiemu koledze co to ma inklinacje do jakichś coraz to dziwniejszych opakowań po sprzęcie AGD (celem wyjaśnienia - Hubeeert i jego pudło po telewizorze )Tak naprawdę to od niego zaczęło się forum jako takie (Tak to jego wina - wszystko ) i on wkłada tu najwięcej pracy i wiedzy. Reszcie gratuluję, że pomimo admina j.w. utrzymała się w tak zacnym gronie
No dobra, roztkliwiłem się....."serce rośnie patrząc na te staty" i oby "takie było mitsumaniaków chowanie"...czy tak jakoś
Anonymous - 20-03-2006, 21:35
Mordeczki - hymn już jest i ci, którzy byli w Grudziądzu doskonale go znają! Ach - z rozrzewnieniem wspominam te harce. Potem tak nagle pusto się zrobiło i okazało się, że z dwoma jeszcze mordeczkami przez las do domku wracałem, drogę komórkami sobie oświetlając. Reszta jakoś tak wcześniej sie urwała. Gdyby nie łodziaki, pewnie poszedłbym okrężną drogą - jak Kofi. Ech - szybko zleciał ten rok, nieprawdaż?
Rafal_Szczecin - 20-03-2006, 22:07
oj tak szybciutko ten roczek minol ... ale to tylko dlatego ze w tak wspanialem grupie czas szybko leci
i juz niedlugo nastepny zlot, na ktorym nie moze zabraknac znajomych juz nam mordeczek
gratulujemy roczku
Matejko - 20-03-2006, 22:40
gregorbu napisał/a: | Potem tak nagle pusto się zrobiło i okazało się, że z dwoma jeszcze mordeczkami przez las do domku wracałem, drogę komórkami sobie oświetlając. Reszta jakoś tak wcześniej sie urwała. Gdyby nie łodziaki, pewnie poszedłbym okrężną drogą - jak Kofi. |
ha ale nie szedles jako ostatni, gdy wszyscy sie juz rozeszli na placu boju zostalem ja, kris i zabek do pomocy przy ladowaniu sprzetu grajacego do C8, sesese a nie powiem gdzie Efa jechala i czemu wrocilismy na osrodek 2 minuty po nich mimo ze szlismy na nogach... predator nas gonil
Anonymous - 20-03-2006, 23:40
Matejko - czyżby problemy z pamięcią? A może to rozanielenie po wściekłych psach?
A niby po co ja tam zostałem? Spytaj Efę i jej siostrę, kto oprócz Ciebie C8 ładował.. Janusz (??) chciał te kolumny nosić, ale dziwuchy go od tego skutecznie odwiodły.
Grześku - 21-03-2006, 07:33
Za parę godzin minie rok, a za 158 dni się spotkamy
Pierwszego gratuluję a drugiego nie mogę się doczekać.
igi - 21-03-2006, 08:19
gregorbu napisał/a: | Mordeczki - hymn już jest i ci, którzy byli w Grudziądzu doskonale go znają! |
Tylko jeszcze coby go ktos nagrał. Jest taki zajefajny że moglibysmy sprzedawać płyty z nagranym hymnem. Byłby hitem nr 1 w Polsce i na świeice. A my żylibyśmy z tantiemów
Anonymous - 21-03-2006, 08:49
igi napisał/a: | Tylko jeszcze coby go ktos nagrał. Jest taki zajefajny że moglibysmy sprzedawać płyty z nagranym hymnem. Byłby hitem nr 1 w Polsce i na świeice. A my żylibyśmy z tantiemów | To nie jest zła myśl! Problem finansowania forum rozwiązałby się sam...
Matejko - 21-03-2006, 11:27
gregorbu napisał/a: | Matejko - czyżby problemy z pamięcią? A może to rozanielenie po wściekłych psach?
A niby po co ja tam zostałem? Spytaj Efę i jej siostrę, kto oprócz Ciebie C8 ładował.. Janusz (??) chciał te kolumny nosić, ale dziwuchy go od tego skutecznie odwiodły. |
kto wie kto wie ??
ale to wy pewnie przed nami szliscie bo nam to ktos brame zamknal
Efa! - 21-03-2006, 13:13
od DZISIAJ mam super mikrofonik i mikser do nagrań studyjnych, więc Wasze propozycje są jak najbardziej rozpatrywane na poważnie
Dyzio i Saba - 21-03-2006, 18:16
1 rok i wiele następnych
Anonymous - 21-03-2006, 19:34
Do siego roku
Maciek - 21-03-2006, 20:41
Pije browce za nastepne
Anonymous - 21-03-2006, 21:59
Matejko napisał/a: | ale to wy pewnie przed nami szliscie bo nam to ktos brame zamknal |
Możliwe - ciemno było, a i percepcja niepełna
|
|
|