To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Forum ogólne - 1-sze urodziny Forum

Karwoś - 20-03-2006, 21:00

O tak - hymn musi być - wierzymy w Ciebie EFA :)
Jackie - 20-03-2006, 21:19

No i moje 0,03zł ;) - Copyright by Hubeeert :)
Gratuluję wszystkim ale najbardziej jestem wdzięczny długiemu koledze co to ma inklinacje do jakichś coraz to dziwniejszych opakowań po sprzęcie AGD (celem wyjaśnienia - Hubeeert i jego pudło po telewizorze ;) )Tak naprawdę to od niego zaczęło się forum jako takie (Tak to jego wina - wszystko :mrgreen: ) i on wkłada tu najwięcej pracy i wiedzy. Reszcie gratuluję, że pomimo admina j.w. utrzymała się w tak zacnym gronie :mrgreen:
No dobra, roztkliwiłem się....."serce rośnie patrząc na te staty" :!: i oby "takie było mitsumaniaków chowanie"...czy tak jakoś ;)

Anonymous - 20-03-2006, 21:35

Mordeczki - hymn już jest i ci, którzy byli w Grudziądzu doskonale go znają! Ach - z rozrzewnieniem wspominam te harce. Potem tak nagle pusto się zrobiło i okazało się, że z dwoma jeszcze mordeczkami przez las do domku wracałem, drogę komórkami sobie oświetlając. Reszta jakoś tak wcześniej sie urwała. Gdyby nie łodziaki, pewnie poszedłbym okrężną drogą - jak Kofi. Ech - szybko zleciał ten rok, nieprawdaż?
Rafal_Szczecin - 20-03-2006, 22:07

oj tak szybciutko ten roczek minol ... ale to tylko dlatego ze w tak wspanialem grupie czas szybko leci :)
i juz niedlugo nastepny zlot, na ktorym nie moze zabraknac znajomych juz nam mordeczek :)
gratulujemy roczku :)

Matejko - 20-03-2006, 22:40

gregorbu napisał/a:
Potem tak nagle pusto się zrobiło i okazało się, że z dwoma jeszcze mordeczkami przez las do domku wracałem, drogę komórkami sobie oświetlając. Reszta jakoś tak wcześniej sie urwała. Gdyby nie łodziaki, pewnie poszedłbym okrężną drogą - jak Kofi.

ha ale nie szedles jako ostatni, gdy wszyscy sie juz rozeszli na placu boju zostalem ja, kris i zabek do pomocy przy ladowaniu sprzetu grajacego do C8, sesese a nie powiem gdzie Efa jechala :P i czemu wrocilismy na osrodek 2 minuty po nich mimo ze szlismy na nogach... predator nas gonil :|

Anonymous - 20-03-2006, 23:40

Matejko - czyżby problemy z pamięcią? A może to rozanielenie po wściekłych psach? ;)
A niby po co ja tam zostałem? Spytaj Efę i jej siostrę, kto oprócz Ciebie C8 ładował.. ;) Janusz (??) chciał te kolumny nosić, ale dziwuchy go od tego skutecznie odwiodły.

Grześku - 21-03-2006, 07:33

Za parę godzin minie rok, a za 158 dni się spotkamy
Pierwszego gratuluję a drugiego nie mogę się doczekać.

igi - 21-03-2006, 08:19

gregorbu napisał/a:
Mordeczki - hymn już jest i ci, którzy byli w Grudziądzu doskonale go znają!

Tylko jeszcze coby go ktos nagrał. Jest taki zajefajny że moglibysmy sprzedawać płyty z nagranym hymnem. Byłby hitem nr 1 w Polsce i na świeice. A my żylibyśmy z tantiemów

Anonymous - 21-03-2006, 08:49

igi napisał/a:
Tylko jeszcze coby go ktos nagrał. Jest taki zajefajny że moglibysmy sprzedawać płyty z nagranym hymnem. Byłby hitem nr 1 w Polsce i na świeice. A my żylibyśmy z tantiemów
To nie jest zła myśl! Problem finansowania forum rozwiązałby się sam...
Matejko - 21-03-2006, 11:27

gregorbu napisał/a:
Matejko - czyżby problemy z pamięcią? A może to rozanielenie po wściekłych psach? ;)
A niby po co ja tam zostałem? Spytaj Efę i jej siostrę, kto oprócz Ciebie C8 ładował.. ;) Janusz (??) chciał te kolumny nosić, ale dziwuchy go od tego skutecznie odwiodły.

kto wie kto wie ??

ale to wy pewnie przed nami szliscie bo nam to ktos brame zamknal :D

Efa! - 21-03-2006, 13:13

od DZISIAJ mam super mikrofonik i mikser do nagrań studyjnych, więc Wasze propozycje są jak najbardziej rozpatrywane na poważnie :-D
Dyzio i Saba - 21-03-2006, 18:16

1 rok :lol: :lol: i wiele następnych :!: :!:
Anonymous - 21-03-2006, 19:34

Do siego roku :) :!: :!: :!:
Maciek - 21-03-2006, 20:41

Pije browce za nastepne :lol:
Anonymous - 21-03-2006, 21:59

Matejko napisał/a:
ale to wy pewnie przed nami szliscie bo nam to ktos brame zamknal :D

Możliwe - ciemno było, a i percepcja niepełna :mrgreen: