[02-06]Lancer CS0 - Xenony w Lancer kombi 2004
Anonymous - 06-08-2009, 14:23
Witam,
Chylę czoła i bije sie w pierś. Przeróbka na xenony to lipa i zdemontowałem to jeszcze szybciej niż zamontowałem i wywaliłem do kosza(shit 600 zł). Świeci gorzej niż dobre firmowe żarówki (teraz stosuje najmocniejsze Philipsy), oślepia, wygląda tanio i ogólnie tragedia.
Pozdrawiam
Maciek
Anonymous - 06-08-2009, 14:54
Alph, szkoda ze Cie to kosztowalo 600zl (tzn. musiales wydac kase aby sie przekonac).
seb_pl - 06-08-2009, 18:01
A czy zakładał ktoś może same żarówki xenonowe ? Nie znam się na tym ale spotkałem się na ebayu z żarówkami xenonowymi które "wkładasz i jedziesz",przynajmniej tak je reklamował sprzedawca,wie ktoś co to takiego? Kosztują po 8 funtów za komplet wię cena jest zachęcają ca tylko nie wiem czy to nie jakiś bubel
Anonymous - 06-08-2009, 18:15
seb_pl napisał/a: | Nie znam się na tym ale spotkałem się na ebayu z żarówkami xenonowymi które "wkładasz i jedziesz",przynajmniej tak je reklamował sprzedawca,wie ktoś co to takiego? |
nie ma czegos takiego, sa to pewnie zarowki ksenon look czyli swiecace na jasno niebiesko, napewno podobny efekt i za to przez dluzszy okres uzytkowania osiagniesz wkladajac philipsy blue vision lub podobne.
seb_pl - 06-08-2009, 18:19
Chyba masz rację,muszę to jeszcze sprawdzić ale chyba właśnie tak było napsane ;]
puntspusy - 16-08-2009, 21:43
ja mialem kiedys takie zarowki (zenon look) kupilem je z lampami do hondy na ebayu bardzo szybko sie ich pozbylem, masakrycznie slabo swiecily
|
|
|