Świętokrzyskie - Kolejny spocik II/2008
Robson86 - 12-02-2008, 17:58
bomba napisał/a: | racja jak nie moge swoim to wpadne z kimś;d |
albo drugim
"gal 86r 2.4 eci, gal 1.8 94r"
Pozdroo
Anonymous - 12-02-2008, 19:22
tym drugim jezdzi moj starszy;/ no i dosyć sporo by mnie wyniosła podróż do kielc nim bo sporo pije no ale zobaczymy! wiadomo ze chciałbym wpaść ktorymś ze swoich;] a tym z 86 szczegolnie bo jest co poogladać w nim...
PzdR
Robson86 - 13-02-2008, 19:19
bomba napisał/a: | dosyć sporo by mnie wyniosła podróż do kielc nim bo sporo pije |
bedziesz rozpedzal sie pod gorki i wylaczal silnik jak bedziesz zjezdzal ze wzniesien
Pozdroo
sion2002 - 14-02-2008, 10:12
Więc jak?? To może lista. Tak dla formalności - Kopiujcie i się dopisujcie (Login, samochód, ilość osób). Wstępnie ustalamy termin na sobotę 23.02.2008 na parkingu pod KCK na godzine 18:00.
1. Sion2002- Galant 93 6A12 - 2 osoby
Anonymous - 14-02-2008, 12:10
Norb - Eclipse GS - 2-3 osoby
Wiktor - 14-02-2008, 14:06
1. Sion2002- Galant 93 6A12 - 2 osoby
2. Norb - Eclipse GS - 2-3 osoby
3. Wiktor - może galant - only one
Robson86 - 14-02-2008, 17:22
ja sie wpisze w ostatnim momencie
jak juz wszstko bedzie jasne i pewne (na 99% juz jest )
Pozdroo
Anonymous - 14-02-2008, 22:57
tez sie wpisze jak bede wiedział juz na 100-we:/ Ale bede sie starał zrobić wszystko!! AAAaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa teraz druga sprawa!! Panowie bo tu ludzie ode mnie mowią ze najlepiej by pasowało w 1 marca! bo praca, szkoła!!!!!!!! Co Wy na to??
Robson86 - 15-02-2008, 14:25
bomba napisał/a: | Panowie bo tu ludzie ode mnie mowią ze najlepiej by pasowało w 1 marca! bo praca, szkoła!!!!!!!! Co Wy na to?? |
Mi tam rybka, na razie nawet myslec mi sie nie mam jak o spocie. Takiego hardcoru na uczelni dawno nie bylo...
nosz.......
Pozdroo
sion2002 - 15-02-2008, 20:56
Witać
Dzisiaj sie wk....... delikatnie mówiąc. Jeśli uda mi się załatwic dolne koło rozrządu to będę - jeśli nie to pewnie po prostu przyjde na spacer.
Wiktor - 15-02-2008, 22:52
sion2002 napisał/a: | Witać
Dzisiaj sie wk....... delikatnie mówiąc. Jeśli uda mi się załatwic dolne koło rozrządu to będę - jeśli nie to pewnie po prostu przyjde na spacer. |
dolne koło rozrządu, czyli chodzi o koło pasowe na wale korbowym?? a co Ci sie stało?? Mnie dopiero łozyska przyjdą na poniedziałek/wtorek
sion2002 - 16-02-2008, 00:29
Dzisiaj z rana oddałem do zrobienia rozeząd (pasek, 2 rolki, napinacz, pompa wody), w trakcie okazało się, że (mechanikiem nie jestem wiec nie miejcie za zle jeśli cos pokręcę) osoba poprzednio robiąca rozrząd troche spie... sprawę. Chodzi o dolne koło rozrządu - to, które łączy się z wałem, najprawdopodobniej podczas poprzedniej roboty facetowi gdzies wywiało klina i poskręcał wszystko na ścisk. tak to sobie latało i sie wyrabiało. Cud, że jeszcze jakoś jeździ. Pewnie byłoby tak dalej dopóki by nie strzeliło, gdyby mój mechanik nie stwierdził, że coś nie podoba mu sie praca silnika, zaczął sie wszystkiemu przyglądać i wyszło. miisio stoi u niego na placu i czeka aż załatwie klina i koło. w najgorszym wypadku będe miał je na piątek w przyszłym tygodniu lub poniedziałek za półtora tyg. Mam nadzieję, że pewna osoba z klubu załatwi mi to wcześniej i będe mógł zjawić sie na zlocie własnym Misiem.
Nie wiem, czy cos wyjaśniłem, ale sie starałem
Wszystko okaże sie do wtorku - wtedy będę wiedział na 100% czy misio bedzie sprawny na sobotę.
Pozdrawiam
Anonymous - 16-02-2008, 01:31
mnie też rozrząd blokuje nie jestes sam;)
Robson86 - 16-02-2008, 01:39
A ja dzisiaj rozmawialem z wlascicielem ladnego galusia 2,5 V6 Tomka jesli dobrze pamietam
Jesli wszystko bedzie cacy to zaloguje sie (moze namowimy go na spocik)
Pozdroo
Wiktor - 16-02-2008, 08:42
sion2002 napisał/a: | Dzisiaj z rana oddałem do zrobienia rozeząd (pasek, 2 rolki, napinacz, pompa wody), w trakcie okazało się, że (mechanikiem nie jestem wiec nie miejcie za zle jeśli cos pokręcę) osoba poprzednio robiąca rozrząd troche spie... sprawę. Chodzi o dolne koło rozrządu - to, które łączy się z wałem, najprawdopodobniej podczas poprzedniej roboty facetowi gdzies wywiało klina i poskręcał wszystko na ścisk. tak to sobie latało i sie wyrabiało. Cud, że jeszcze jakoś jeździ. Pewnie byłoby tak dalej dopóki by nie strzeliło, gdyby mój mechanik nie stwierdził, że coś nie podoba mu sie praca silnika, zaczął sie wszystkiemu przyglądać i wyszło. miisio stoi u niego na placu i czeka aż załatwie klina i koło. w najgorszym wypadku będe miał je na piątek w przyszłym tygodniu lub poniedziałek za półtora tyg. Mam nadzieję, że pewna osoba z klubu załatwi mi to wcześniej i będe mógł zjawić sie na zlocie własnym Misiem.
Nie wiem, czy cos wyjaśniłem, ale sie starałem
Wszystko okaże sie do wtorku - wtedy będę wiedział na 100% czy misio bedzie sprawny na sobotę.
Pozdrawiam |
czyli koło pasowe na wale korbowym, a z wałem korbowym nic sie nie stało??? powiem Ci że masz szczęscie,
Robson jakiego koloru galanta widziałeś??? samochód nie czesto spotykany dlatego pytam
|
|
|