Forum ogólne - Jakie auto do ok 13tysPLN byscie polecili?
Potek - 30-03-2006, 15:37
Ja mogę polecić Hyundaia Accenta. Bardzo przyzwoite autko. Śmigałem takim przez 7 lat (jakieś 200 tyś. km) i zero problemów, zero rdzy. Tylko regularne przeglądy, dobra benzyna i jazda. W cenie do 13 tyś. to w Accentach można przebierać jak w ulęgałkach. Rocznik '99 w starej budzie (według mnie ładniejszej) jak i '00 (nowa kanciata buda) powinny sie w tej cenie mieścić. Polecam silnik 1,5 12V coś koło 90KM. No i można trafić dobry egzemlarz kupiony w polskim salonie.
Cezar - 30-03-2006, 15:47
Potek dzieki za przypomnienie
Zupelnie zapomnialem o Hyundaiu
Anonymous - 30-03-2006, 16:52
Potek napisał/a: | Ja mogę polecić Hyundaia Accenta. Bardzo przyzwoite autko. Śmigałem takim przez 7 lat (jakieś 200 tyś. km) i zero problemów, zero rdzy. Tylko regularne przeglądy, dobra benzyna i jazda. W cenie do 13 tyś. to w Accentach można przebierać jak w ulęgałkach. Rocznik '99 w starej budzie (według mnie ładniejszej) jak i '00 (nowa kanciata buda) powinny sie w tej cenie mieścić. Polecam silnik 1,5 12V coś koło 90KM. No i można trafić dobry egzemlarz kupiony w polskim salonie. |
Ja swego czasu objeździłem dwa hyundai'e. Mój drugi accent (98) nadal jest w rodzinie i śmiga mimo jakichś 200 tys. Silnik 1.5 ma 98 koni. Auto jest lekkie przez co rwie do przodu. Jakość wykończenia i bezpieczeństwo to raczej na badziewnym poziomie, ale jak na tę cenę to chyba warto
Cezar - 30-03-2006, 17:44
no ale juz po temacie
wlasnie dostalem semka ze jednak kupili almere
no coz aby im dobrze sluzyla
dziekuje wszystkim za rady
|
|
|