Lubelskie - 2008: czas na I spotkanie
vibe - 19-02-2008, 21:06
Mam nadzieje ze tym razem sie uda spotkać Pozdawiam Serdecznie Vibe
maklakus - 19-02-2008, 21:20
Elektrownik napisał/a: | Bez napinki, jak będzie pogoda to auto będzie czyste jak łza! |
liczę na to.. bo cari śliczna i trzeba ją sfocić.
macia - 20-02-2008, 16:22
Ja będę na 99%, bo nigdy nie wiadomo, co niespodziewanie może się wydarzyć
Anonymous - 22-02-2008, 00:27
jeśli nie zapomnę to i ja również postaram się przyjechać
Anonymous - 22-02-2008, 03:36
to planowanie spotkania z wyprzedzeniem przynosi dobre rezultaty... tylu chętnych tu mamy... ciekawe tylko ilu się pojawi
maklakus - 22-02-2008, 16:29
Geloo_Jedi napisał/a: | jeśli nie zapomnę to i ja również postaram się przyjechać |
już ja Ci przypomnę
ps. no i umówimy się w końcu na sesyjkę w studio
pawela - 23-02-2008, 12:28
Elektrownik napisał/a: | Bez napinki, jak będzie pogoda to auto będzie czyste jak łza! |
hehe zgadzam sie, jak bedzie padal deszcz albo inny snieg to ja tez nie myje colcidelka
macia - 23-02-2008, 16:15
Ogłaszam wszem i wobec: jeśli nie pojawi się Grześku, to mnie też nie będzie Dosyć tego! Już Cię Gelu tyle razy nie było, że chyba puszczę plotę, że cari sprzedałeś
robson - 23-02-2008, 22:22
Ej no ja tez bym sie chciał sie pojawic... ale jak ja Was nie znam wcale to mnie nie olejecie jak przyjade?? Chętnie bym sie spotkał z mitsukolegami...
Anonymous - 24-02-2008, 00:49
robson napisał/a: | Ej no ja tez bym sie chciał sie pojawic... ale jak ja Was nie znam wcale to mnie nie olejecie jak przyjade?? Chętnie bym sie spotkał z mitsukolegami... |
witam, po to między innymi spocik robiony żeby nowi Miśkomaniacy sie pojawiali.... do zobaczonka....
pawela - 24-02-2008, 10:39
robson napisał/a: | Ej no ja tez bym sie chciał sie pojawic... ale jak ja Was nie znam wcale to mnie nie olejecie jak przyjade?? Chętnie bym sie spotkał z mitsukolegami... |
Przyjedz, przyjedz, nie pozalujesz atmosfera jest naprawde swietna i co rusz sie ktos nowy zjawia i wraca na nastepne spoty
Tomekp - 24-02-2008, 12:52
Przyjeżdżaj! Tak jak mówi Pawela atmosfera super, też jestem jeszcze w miarę "świeży" w spotach bo byłem raptem na dwóch, ale jak pojechałem na pierwszego tak teraz wrócę na każdy Napewno nikt Cię nie oleje
Anonymous - 25-02-2008, 18:37
Dawaj dawaj ja tez bede pierwszy raz nie bedziesz sam tym bardziej ze bede bez colciaka bo go rozwaliłem to ja powinnienem miec wieksze obawy ze potym czynie moga mnie maniacy za przyrodzenienie powiesic a co gorsza mam zjazd w niedziele i jakis egzamin sie szykuje i myslisz ze mnie to powstrzyma od pojawienia sie na zlocie ?? nie jestem az tak żądny wiedzy
Anonymous - 25-02-2008, 20:13
hej a ja mam pomysla.. a mianowicie zeby puzniej przeniesc sie cala ekipa na Tor- jest Mini-Max wiec bedzie ciekawie?? co myslicie?? ja bede ale puzniej bo szkola.. ;/
Anonymous - 26-02-2008, 00:10
zajebiaszczy pomysł... jak najbardziej za (sam o tym myślałem)....
|
|
|