To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Archiwum - [Cari 1.8 GDI] Carisma ze szczecina

Rafal_Szczecin - 24-02-2008, 01:55

Robson86 napisał/a:
Owocnych poszukiwan i jak cos znajdziesz wrzuc na forum, poogladamy.

ja juz znalazlem :)

za troche ponad miesiac po nia jade :)

do tego kupuje fele 17' i lans pelna geba, sie cari znaczy :P

Robson86 - 24-02-2008, 02:02

Rafal_Szczecin napisał/a:
do tego kupuje fele 17' i lans pelna geba, sie cari znaczy

do tego zimny lokiec i normalnie tylko wyrywac lachony :P :twisted:
Pozdroo

Rafal_Szczecin - 24-02-2008, 02:16

zimny lokiec to bedzie w lato, bo klimy to to niestety ni ma :(
teraz tylko sie zastanawiam nad oponami, bo nie wiem czy jest sens wydawac 2400 na nowe opony , czy tez moze kupic jakies uzwyki, przejezdzic na nich sezon i na nastepny kupic nowe, tylko gdzie ja kupie w miare dobre, bez bablow i innych hakow opony w rozmiarze 17' :roll:

Robson86 - 24-02-2008, 02:30

zimny lokiec to bedzie w lato, bo klimy to to niestety ni ma

a tam szczegolami sie przejmujesz :P
teraz tylko sie zastanawiam nad oponami, bo nie wiem czy jest sens wydawac 2400 na nowe opony , czy tez moze kupic jakies uzwyki, przejezdzic na nich sezon i na nastepny kupic nowe, tylko gdzie ja kupie w miare dobre, bez bablow i innych hakow opony w rozmiarze 17'

a nie myslales nad 16tkami :?: Roznica w rozmiarze nie jest duza a kaski troszke zostanie kupujac opony i felgi...
Na 16tkach Cari tez sie fajnie prezentuje :)
tylko gdzie ja kupie w miare dobre, bez bablow

3eba sie zastanowic kto sprzedaje w miare nowe nie zajezdzone opony :? ...szczegolnie w Polsce :?
Pozdroo

mlun - 24-02-2008, 10:43

Z własnego doświadczenia wiem że jak kupisz używki to nie zaoszczędziś a stracisz tylko. Ja tez bym się tak jak Robson86 napisał zastanowił nad 16. Na wyglądzie aż tak dużo nie stracisz a przy 17 wiesz że czeka Cię najprawdopodobniej robot przy nadkolach żeby opony nie obcierały? Pomiam juz kwestie kasy bo to ty ją wydajesz a nie ja:P
Matejko - 24-02-2008, 11:08

mlun napisał/a:
Na wyglądzie aż tak dużo nie stracisz a przy 17 wiesz że czeka Cię najprawdopodobniej robot przy nadkolach żeby opony nie obcierały?

nic go nie czeka :) i nawet moze felgi na ET30 zalozyc :P

Chooper - 24-02-2008, 11:48

ja juz znalazlem :)

tego klamota bierzesz ? :D :D :D
przeca to ruina, sam widziałem jak ona katowana była :P :biggrin: :badgrin:

mlun - 24-02-2008, 12:18

Czemu miałem wrażenie że to właśnie ty Matejko coś robiłeś przy rantach błotników? :mrgreen:
Matejko - 24-02-2008, 14:08

Cytat:
Czemu miałem wrażenie że to właśnie ty Matejko coś robiłeś przy rantach błotników?

ja??
nic nie robilem w ani jednej ani drugiej

Cytat:
tego klamota bierzesz ? :D :D :D
przeca to ruina, sam widziałem jak ona katowana była :P :biggrin: :badgrin:

synek - mojej nie oddam :D

Chooper - 24-02-2008, 14:15

Matejko napisał/a:
synek - mojej nie oddam :D

rodzicową już tak:P

Rafal_Szczecin - 24-02-2008, 14:22

Robson86 napisał/a:
a nie myslales nad 16tkami Roznica w rozmiarze nie jest duza a kaski troszke zostanie kupujac opony i felgi...
Na 16tkach Cari tez sie fajnie prezentuje

decyzja podjeta, beda 17 :) nawet chyba wzor taki jak ma Mateusz, bo w rozmowie z nim podal mi www na ktorej kupil swoje felgi i powiedzial, zebym kupil takie jak jego ,to nie pogne hyhy wiec sie nie boje o to , ze sie potem pogniewa jak sie spotkamy i beda dwie cari na takich samych allu
mlun napisał/a:
Na wyglądzie aż tak dużo nie stracisz a przy 17 wiesz że czeka Cię najprawdopodobniej robot przy nadkolach żeby opony nie obcierały?

wiesz co, duzo rozmawiam z Mateuszem i on wlasnie duzo doradza i powiedzial, ze nie powinno byc klopotow, zwlaszcza tez dlatego, ze nie planuje nikogo wozic z tylu

Chooper napisał/a:
tego klamota bierzesz ?
przeca to ruina, sam widziałem jak ona katowana była

taaa Dawid, z nim to tez na wstepie rozmawialem, i powiedzial tak jak tu wyzej napisal, ze nie odda, a wiesz jak to z nim jest, jak sie uprze ,to tak bedzie, no i juz nawet nie walcze, za to duzo sie od niego mozna dowiedziec o starszej generacji cari :)

[ Dodano: 24-02-2008, 14:23 ]
Chooper napisał/a:
rodzicową już tak:P

j.w. powiedzial ze tej tez nie odda .

Anonymous - 25-02-2008, 20:23

mlun napisał/a:
Czemu miałem wrażenie że to właśnie ty Matejko coś robiłeś przy rantach błotników? :mrgreen:

od sprzedazy sa inne dzialy

Anonymous - 25-02-2008, 22:09

Podoba mnie sie określenie zimy łokiec na brak klimy....hehe
Rafal_Szczecin - 25-02-2008, 22:16

JackD napisał/a:

no bo jak inaczej nazwiesz lokcia wychylonego przez okno, po to,zeby troche zimna wpadlo ? :P

Anonymous - 25-02-2008, 22:23

JackD napisał/a:

no bo jak inaczej nazwiesz lokcia wychylonego przez okno, po to,zeby troche zimna wpadlo ? :P

Bo wiesz wychylony łokieć z przedniego lewego okna zawsze mnie sie kojarzył z taksówkarzem
Pozdrawiam