Podkarpackie - Ramki tablic - Podkarpackie
saphire - 25-02-2008, 22:48
Monia - czytaj całe forum a nie tylko po łebkach dwa wątki obijasz się a później żałujesz ale nie martw się bo matryca już jest zrobiona więc kolejne tzw. "dotłoczki" pewnie będą możliwe jak się chętni zbiorą.
gulgulq - 26-02-2008, 07:32
dziś puściłem PW do pozostałych Misiomaniaków, bo chyba zaspani strasznie :)
akbi - 26-02-2008, 10:55
Monia napisał/a: | zamówiliście ramki poza naszymi plecami... |
Koleżanko ... temat o ramkach ciągnął się chyba pół roku ...w dodatku były puszczane - chyba nawet dwa - maile masowe w tym temacie do wszystkich użytkowników forum ...
...ale jak się zbierze kolejnych minimum 50-ciu chętnych, to będzie można zamówić
jaxan - 26-02-2008, 11:55
Monia napisał/a: | koledzy nie łądnie saphire
jaxan
Masima
Werwolf
Jeremy79
Chaosek zamówiliście ramki poza naszymi plecami...ale spoko na najbliższym spocie zabierzemy a przynajmniej ja zabiorę któremuś z Was taką rameczkę:P |
A ja mówiłem na ostatnim spocie o ramkach, mówiłem!!! Jeno nikt słuchać nie chciał, bo wszyscy woleli kibicować jassiowi jak rejestracje mył płynem ze spryskiwaczy
Monia - 26-02-2008, 17:01
ej dobra moja wina, moja bardzo wielka wina
moze innym razem... no i już nie krzycznie nam nie
ps.nie moja wina że nie mam czasu by ogarnąć całe forum
gulgulq - 27-02-2008, 08:18
Nio namiary na wszytkich juz mam. Jeszcze kasiorka od Akbi'ego i wysyłam.
Teraz mam jeszcze pytanko, czy nie bedzie wam przeszkadzac jak wysle wam zatrzasniete ramki razem z napisem?? Bo kombinuje jak to dobrze spakowac zeby dotarly w calosci i najlepiej bylo by poskładac w kompletne rameczki - czyli ramka z napisem w calosci (do mnie przyszly w pudelku luzne) - a pozniej tylko trosze sily i delikatnosci trzeba uzyc zeby je rozlaczyc i wlozyc tablice. Co o tym myslicie??
akbi - 27-02-2008, 09:51
gulgulq napisał/a: | Jeszcze kasiorka od Akbi'ego i wysyłam. |
Myślę, że będziesz miał na koncie dzisiaj ok godz 11 ...Firek przelewy puszczał wczoraj.
jaxan - 27-02-2008, 09:56
Jak się nie połamią przy wyciąganiu to ok, mogą być powkładane.
JCH - 27-02-2008, 11:33
gulgulq napisał/a: | Bo kombinuje jak to dobrze spakowac zeby dotarly w calosci | Też się zastanawiam jak toto pakować? Masz jakiś pomysł? Jakieś pudełka, papier pakowy, folia ....
gulgulq - 27-02-2008, 11:54
no ja kominuje tak: poskladac ramki i zlozyc je napismi do srodka, miedzy nie pianka podlogowa lub tektura , na zewnatrz pianka plus tektura, calosc owinieta folia/tasma i papier,
nie wiem tylko czy dotrze w calosci..
akbi - 27-02-2008, 12:14
Ja wysyłałem to tak ...bo wysyłałem też pojedyncze komplety
Brałem dwie ramki, i dwa ..."paski" z napisem i owijałem ja kartonem, a następnie owijałem folią i tak wysyłałem.
Nie zatrzaskiwałem też napisu do ramki, gdyż czasem mogą być problemy z wyjęciem ...a po co łamać na wstępie sobie ramkę
Nikt póki co nie skarżył się, że mu coś połamane przyszło ... wiem, że do Agi dotarły na pewno całe.
gulgulq - 29-02-2008, 07:52
Moje fotki ramek, są sliczne :
.jpeg)
INSTRUKCJA PAKOWANIE RAMEK czyli zrob to sam :
Przygotowana ramka
Owiniecie pianka podpanelowa (miałem akurat na zbyciu):
Kartonik:
Pakowanie w papier:
Naklejka i do wysyłki:
mam nadzieję ze dotrą w całości.
Paczki polecą dziś wieczorem lub jutro bo nie wiem jak dziś się wyrobie.
akbi - 29-02-2008, 13:11
Monia, specjalnie dla Ciebie
http://www.mitsubishi-gra...p=275362#275362
Monia - 29-02-2008, 16:44
akbi, widzisz jaki Ty fajny chłopak jesteś
gulgulq - 01-03-2008, 13:56
paczuszki wysłane , zgłaszajcie czy dotarły i czy wszytko w całości
|
|
|