Forum ogólne - Brawo dla tej Pani
Anonymous - 02-04-2008, 20:21
gumas_72 napisał/a: | ale nie pisza tego i nie poszukują tego na forum ogólnopolskim gejów | A co hetero nie mają ogólnopolskiego forum na którym sie umawiają............ bez jaj.............. robią dokładnie to samo Odchylenia są wszędzie..
Juiceman - 02-04-2008, 20:22
Ale to nie jest takie odrażające...
Anonymous - 02-04-2008, 20:23
kwestia podejścia - mnie to ogólnie wali kto komu liże
Anonymous - 02-04-2008, 20:27
a mi nie- i zaproszenie do studia faceta który mówi ze jest "dyskryminowany" a publicznie poszukuje trójkatów meskich i lize komus rowa do czego sie przyznał no to błagam sam sie chyba dyskryminuje a na 100% jest zboczony i jezeli to ma być normą to ja temu mówię stanowcze NIE
Anonymous - 02-04-2008, 20:31
gumas_72 napisał/a: | a mi nie- i zaproszenie do studia faceta który mówi ze jest "dyskryminowany" a publicznie poszukuje trójkatów meskich i lize komus rowa do czego sie przyznał no to błagam sam sie chyba dyskryminuje a na 100% jest zboczony i jezeli to ma być normą to ja temu mówię stanowcze NIE | Wcześniej pisałem jedynie że hetero też robią takie rzeczy , nic więcej - nie ocenianiałem.
Lałem z niej że się będzie o niego modlić ....................................
e-gen - 02-04-2008, 21:06
a co z grubasami? grubi też są dyskryminowani
Kibloo - 02-04-2008, 21:09
Szczerze... dla mnie jest zdecydowana różnica między powiedzeniem o kimś gej a homoseksualista... tzn gej jest homoseksualistą, ale nie każdy homoseksualista jest gejem, wiem, że zaraz zaprzeczycie... i niestety będziecie w błędzie. A teraz powiem dlaczego. Nie mam nic przeciw homoseksualistom, nie zaglądam ludziom do sypialni... ale jednocześnie nikt mi nie powie, że takie zachowanie jest normalne... do jest pewien odchył, taki sam jak każde inne ekstremum. Ale mniejszość, która żąda praw wiekszych niż ma ogół, jednocześnie każdą wypowiedź nawet konstruktywnie krytyczną traktuje jak zamach i dyskryminację... a tak niestety zachowują się osobnicy nazywający się (pewnie nie mając pojęcia co to znaczy w rzeczywistości) gejami- bo to przepieknie brzmi z angielska... hehehehe. A gej to w wolnym tłumaczeniu rozpustnik... tak więc normalnych homoseksualistów (a takich jest wiekszość- zdecydowanie odcinając sie od tej frakcji ekstremalnej) pozostawiam w spokoju...
Natomiast nigdy sie nie zgodzę na adopcję dzieci przez takich osobników (osobniczki), może i się mylę, ale stan w którym dziecko od najmłodszych lat obserwuje układ w którym wokół niego znajdują sie dwaj faceci (dwie kobiety w związku) będzie uważał taki układ za normę, a natomiast układ hetero będzie dla niego nienormalnością...
No i ostatnia rzecz... subiektywne odczucie... noż holera, jakbym widział Breżniewa z Gierkiem na Okęciu...
pozdro
P.S. Nie podejrzewałem, że ci dwaj homosie to tacy idioci... żeby liczyć na to, że szanujący się prezydent poważnego państwa będzie z nimi się spotykał i rozmawiał, a niby z jakiego powodu? Przecież to nie są głowy innego państwa ani żadni oficjele, więc niech spadają do siebie, ich udział w orędziu był tylko przykładowy, jak muszki owocówki na zajęciach z genetyki...
jeszcze raz pozdro
Anonymous - 02-04-2008, 21:22
Tylko nasz prezydent (albo jego sztab) to gamoń/nie bo nikt sie nie zapytał tych ludzi (pomijając kim są) czy może użyć ich fotografii w orędziu........... od strony prawnej gdyby wnieśli pozew do sądu to nasz wódz miałby delikatnie mówiąc przerąbane................. no nie mówię o kompromitacji.
Fakt prezydent kraju nie może i nie powinien spotykać się z każdą osobą która sobie tego życzy-ma swoje spotkania, swój grafik. Oni chcieli sie z nim spotkać aby zapytać czemu użył ich zdjęcia do orędzia- nastąpił tutaj pewien pat bo sam prezydent wyszedł na gamonia i sprowokował taką sytuację i jakby nie patrzeć całe to zamieszanie wynika z "braku oświecenia" ludzi którzy się tym zajmują. Dlaczego braku oświecenia - bo na zachodzie żaden prezydent nie posłużyłby sie fotką osób których nie zapytał o pozwolenia a u nas dziki zachód, prezio może sobie brać fotografie jakie tylko chce i pokazywać twarze..................
Anonymous - 03-04-2008, 07:21
Kibloo napisał/a: | Natomiast nigdy sie nie zgodzę na adopcję dzieci przez takich osobników (osobniczki) |
niestety po zalegalizowaniu instytucji malzenstwa bedzie juz tylko kroczek do takiego stanu-co widac jak na dloni w innych,"postepowych" krajach....
Anonymous - 03-04-2008, 09:45
dm17 ktos popełnił bład (gamoń jak ty go nazywasz) i ok odpowiada za to a więc
nikt im do sadu nie zabrania iść ,chca niech sprawe zakładaja a nie robia cyrk
moze niech radio zet i tvn zatrudnia dla gejów prawnika i jazda---> a przepraszać ich nie musiał a tym bardziej z nimi rozmawiać
Anonymous - 03-04-2008, 11:31
gumas_72 napisał/a: | dm17 ktos popełnił bład (gamoń jak ty go nazywasz) i ok odpowiada za to a więc
nikt im do sadu nie zabrania iść ,chca niech sprawe zakładaja a nie robia cyrk |
Mogli ale nie zrobili, w ogóle wyszło dla mnie jakiś mydlane show, tracą czas na g***a a euro coraz bliżej ................
Morfi - 03-04-2008, 11:41
Ale sie uśmiałem
Ten dziennikarz wogóle nie potrafił nad nimi zapanować.
Co do gejów to jak im sie nie podoba to neich wyjada do holandi tam będą akceptowalni.
Nie chciałbym idąc z dzieckiem do parku widziec całujacych sie facetów lub kobiety.
Anonymous - 03-04-2008, 12:49
dm17 napisał/a: | gumas_72 napisał/a: | dm17 ktos popełnił bład (gamoń jak ty go nazywasz) i ok odpowiada za to a więc
nikt im do sadu nie zabrania iść ,chca niech sprawe zakładaja a nie robia cyrk |
Mogli ale nie zrobili, . |
to po co sie prują
Anonymous - 03-04-2008, 12:50
gumas_72 napisał/a: | dm17 napisał/a: | gumas_72 napisał/a: | dm17 ktos popełnił bład (gamoń jak ty go nazywasz) i ok odpowiada za to a więc
Mogli ale nie zrobili, . |
to po co sie prują | Bo lubią
Anonymous - 03-04-2008, 12:55
a to na zdrowie
|
|
|