Outlander I GEN Techniczne - KTO MA PRZECIWMGIELNE w outku 1?
Bizi78 - 15-01-2014, 11:28
Jednak serwis manual mówi, że to ramka przeciwmgielnego :
elektryk - 16-01-2014, 11:14
GrzechuB napisał/a: | Czyli do montażu halogenów z przodu wersja europa potrzeba:
Halogeny szt 2 +wkręty | Jak dobrze pamiętam to prawy halogen ma taką jakby "miseczkę" osłaniającą lampę we wnętrzu zderzaka od spodu. Lewy halogen ma za to takie jakby pudełko które kieruje nawiew powietrza chyba na chłodnice wspomagania. Jeśli miałeś wcześniej w miejscu halogenu kratkę, to takie pudełko powinno już być.
GrzechuB napisał/a: | Przekaźnik -jakiś specjalny?nr? | Jak dobrze pamiętam, przekaźnik od przednich jest w skrzynce pod maską, przekaźnik taki sam jak pozostałe obok.
GrzechuB napisał/a: | Włącznik zmiana pojedyńczy(tył) na podwójny(Przód+tył) | Z przyciskiem jest taki myk że jest obsługiwany "programowo" przez ETACS, więc jeśli w nim jest to opcjonalne i akurat ta opcja jest wyłączona to trzeba będzie ją aktywować.
GrzechuB napisał/a: | Czy przewody do włącznika wszystkie dochodzą? | Ja mam fabrycznie zamontowane, ale z tego co zaobserwowałem do mitsubishi lubi dołożyć je w standardzie.Być może ostatni odcinek od okolic grilla/akumulatora do lamp trzeba dołożyć.
A tak z ciekawości, to po co bawić się w dokładanie halogenów? Nie dają duzo światła, rzadko się przydają, jeśli już to lepiej wstawić zamiast nich jakieś światła do jazdy w dzień.
|
|
|