Forum Dla Pań - Biżuteria dla Mitsumaniaczek :)
koszmarek - 31-05-2008, 22:44
krotka napisał/a: | ja jak już to zawieszka do telefonu |
o, o dobrze mówi:)
ruslana81 - 02-06-2008, 08:38
krotka napisał/a: | ja jak już to zawieszka do telefonu |
tyle, że to już nie biżuteria, a gadżet a tu mowa jest o świecidełkach dla pań.
Ja obstaję przy tym, aby zebrać zamówienie na wykonanie samego znaczka trzech diamentów - materiał tak jak już pisałam. Niech na tym znaczku będzie "oczko", które będzie można wykorzystać zarówno to zawieszenia na łańcuszku, jak i na gotowe elementy do kolczyków (coś w stylu Adama Słodowego "Zrób to sam" ) Ustalmy jeszcze tylko wielkość.
Juiceman, ja chciałabym mimo wszystko taki pierścionek. Napisz mi proszę na PW jaki jest koszt wykonania takiego na zamówienie?
Dzięki z góry.
krotka - 02-06-2008, 11:09
Ruslana, nie na PW, tylko tutaj, bo w sumie wszyscy jesteśmy tu zaineteresowani
Jeśli mogaby byc to taka zawieszka jak od wisiorka (takiej wielkości jak proponowałaś, to czemu nie - breloczek do telefonu mogę sobie z tego zrobić - może przekonam się nawet do wisiorka Tylko ja podobnie jak ruslana, rozważam wyłącznie srebro jako podstawę, bo złota nie lubię
ruslana81 - 02-06-2008, 11:56
krotka napisał/a: | Ruslana, nie na PW, tylko tutaj |
zdaje się, ze pierścionkiem to jestem tylko ja i czarna (ewentualnie) zainteresowana - więc byłoby to zamówienie indywidulane.
krotka napisał/a: | Jeśli mogaby byc to taka zawieszka jak od wisiorka (takiej wielkości jak proponowałaś, to czemu nie - breloczek do telefonu mogę sobie z tego zrobić |
dlatego zaproponowałam, zeby generalnie wykonać samo logo z zawieszką i każda z nas powiesi sobie to gdzie tam już będzie chciała.
Na pierścionek natomiast "uszko" czy tam "oczko" do zwieszenia jest niepotrzebne, za to potrzebny jest pierścionek (czyli elemnt na palec). Przy 1 czy 2 sztukach będzie to na zamówienie, a nie "masówka".
W chwili wolnej wrzucę kilka propozycji jak mogłoby to wg mnie wyglądać.
cns80 - 02-06-2008, 12:03
Może najpierw jakiś projekt, bo narazie ciężko mowić o zaintersowaniu jeśli kązdy to widzi tylko w swojej wyobraźni (i każdy inaczej )
krotka - 02-06-2008, 15:25
mówisz i masz
Ja to widzę w ten sposób, wielkość ok 1cm - 1,5cm.
Pewnie trochę przesadziłam z ilością "cyrkonii", raczej przy tej wielkości zmieści się rozkład na diamencik 1,2,3,2,1
tzn:
__@
_@@
@@@
_@@
__@
ale ogólnie mniej więcej czegoś takiego bym oczekiwała
ruslana81 - 02-06-2008, 16:13
w kwestii zawieszki - jestem "za" powyższym projektem (mniej lub więcej w tej wersji i tak jak wspomina koleżanka powyżej - wielkość 1cm x 1cm). Wieczorem wrzucę propozycję pierścionka, bo w głowie mam 2 do przegłosowania dla chętnych, a 1 propozycja szczególnie do mnie przemawia
Mysza - 03-02-2009, 12:27
Dopiero znalazłam ten temat, sporo po czasie, ale czy temat był kontynuowany, jest jakaś szansa na takie małe cudeńko?
zuzu - 04-02-2009, 09:32
Mysza napisał/a: | Dopiero znalazłam ten temat, sporo po czasie, ale czy temat był kontynuowany, jest jakaś szansa na takie małe cudeńko? |
Też jestem ciekawa, czy pomysł padł, czy zawieszka została wykonana Chętnie przytaliłabym jedną
czarna - 05-02-2009, 17:20
Niestety temat stanął w miejscu.... a może faktycznie warto pokontynuować wątek
Mysza - 06-02-2009, 06:59
Osobiście bardzo bym chciała, miło byłoby mieć taką błyskotkę:)
zuzu - 06-02-2009, 08:34
Mi ten pomysł wydał się bardzo dobry, chętnie dopięłabym taka zawieszkę do moejgo telefonu bo jak dobrze rozumiem temat zakończył sie na zawieszce?
spiryt - 08-02-2009, 14:05
ja bym chciala kolczyki, najlepiej w 2 wersjach - jedne małe a drugie wieksze wiszace.Ale najlepiej srebrne całe z ewentualnym czerwonym oczkiem na srodku. Myslicie ze jest szansa takie cos skombinowac? A zawieszka do tel tez fajna rzecz
zuzu - 26-02-2009, 12:01
ehh, no i temat chyba utknął
wykombinujemy coś dziewczyny? można by zrobić premierę na zlocie, tylko wcześniej trzeba przemysleć co i jak
Nikka - 27-02-2009, 11:07
Pomysł z zawieszką wg. mnie suuper ! Ja się piszę jakby co !
|
|
|