Sport - Inne - zróbmy niemcom kawał
Cezar - 01-06-2008, 23:58
Mam juz flage
troche w sobote sie w pubie popilo i zagadalo barmanke no i dostalem swoja wlasna, prywatna flage na balkonik
Anonymous - 02-06-2008, 10:31
JCH napisał/a: | detlef napisał/a: | Zachęcam gor±co wszystkich do wywieszenia polskiej flagi za okno czy na balkon czy gdziekolwiek na czas Euro | Eeeeee obciach Ja nie wieszam. |
hehe, JCH, żarcik,co..? powiedz, że tak !
Ja dzi¶ zamawiam - mam nadzieję, że do ¶rody już będzie
cns80 - 02-06-2008, 10:39
JCH napisał/a: | Eeeeee obciach Ja nie wieszam. | Pomijaj±c że obciach to jeszcze łamanie prawa. Ale i tak nie będ± karać.
Ja też nie wieszam. Chyba że od tego zależy czy wygramy. To wtedy wywieszę
akbi - 02-06-2008, 10:41
cns80 napisał/a: | Chyba że od tego zależy czy wygramy. To wtedy wywieszę |
zależy zależy ...wieszaj Patryk
cns80 - 02-06-2008, 10:46
akbi napisał/a: | cns80 napisał/a: | Chyba że od tego zależy czy wygramy. To wtedy wywieszę |
zależy zależy ...wieszaj Patryk |
A jak się pomylę i wywieszę papiesk± to wygra.... Watykan
akbi - 02-06-2008, 11:03
cns80 napisał/a: | A jak się pomylę i wywieszę papiesk± to wygra.... Watykan |
oj...to mog± wygrać Niemcy ... bo Wódz Watykanu to "Dojczlander"
JCH - 02-06-2008, 12:01
detlef napisał/a: | hehe, JCH, żarcik,co..? powiedz, że tak | Nie, nie, to nie żart. Ja w ogóle od piłki to z daleka. Nie chcę Ľle życzyć ale balon znowu jest tak nadmuchany, że jak dupnie to .......
No zobaczymy.... jeszcze tydzień.
PS. A jeszcze teraz Polonii Bytom przy zielonym stoliku zabrali I ligę.
Morfi - 02-06-2008, 21:30
Polonia sama sobie zasłużyła.
A jak nigdzie juz tyskich z flaga nie potrafie dostac
siwek - 02-06-2008, 21:35
Morfi napisał/a: | A jak nigdzie juz tyskich z flaga nie potrafie dostac |
trzeba było nie czekać na ostatni± chwile
Anonymous - 03-06-2008, 09:22
Morfi napisał/a: | Polonia sama sobie zasłużyła.
A jak nigdzie juz tyskich z flaga nie potrafie dostac |
ee.. na allegro s±.. i nie po 12 jak pisałem wcze¶niej a po 9
JCH - flagi nie zawadzi wywiesić.. nawet jak się piłk± nie interesujesz.. trzeba sławić Polskę, patriotyzm !!
akbi - 03-06-2008, 09:50
detlef napisał/a: | nawet jak się piłk± nie interesujesz.. trzeba sławić Polskę, patriotyzm !! |
dokładnie
... trzeba kibicować, Kubicy, Radwańskiej, siatkarzom i siatkarkom, szczypiornistom i szczypiornistkom ...niedługo zacznie się IO więc też będzie wiele okazji do kibicowania :D
...a zim± oczywi¶cie cała Polska kibicuje Małyszowi
Anonymous - 03-06-2008, 10:22
jak kogo¶ podnieca rywalizacja Radwańskiej jak mnie podniecaj± ME z udziałem Polaków to czemu nie.. Dla mnie piłka nożna to najważniejszy sport.
Poza tym smuci mnie je¶li kto¶ uważa, że wywieszenie polskiej flagi za okno to obciach. No ale co robić..
JCH - 03-06-2008, 10:37
detlef napisał/a: | flagi nie zawadzi wywiesić.. nawet jak się piłk± nie interesujesz.. trzeba sławić Polskę, patriotyzm | Skończ± się ME - to wywieszę. detlef napisał/a: | smuci mnie je¶li kto¶ uważa, że wywieszenie polskiej flagi za okno to obciach | Wywieszenie flagi nie. Ale wieszanie jakich¶ "ręczników" w tylnym oknie samochodu - wiadomo w jakim celu - to nie to samo co flaga.
mkm - 03-06-2008, 10:46
JCH napisał/a: | Wywieszenie flagi nie. Ale wieszanie jakich¶ "ręczników" w tylnym oknie samochodu - wiadomo w jakim celu - to nie to samo co flaga. |
Podpisuje sie obiema rekami. Niedlugo dzieci beda mylic "baner Tyskiego" z Flaga Polski...
cns80 - 03-06-2008, 12:34
Taa. A najbardziej lubię jak taki w przerwie meczu wyjdzie na balkon z browarkiem i wyciera spocony ryj we flagę. Patriota pełn± gęb±
|
|
|