Nasze Miśki - no to teraz ja galant2,5 V6
eremita - 16-02-2009, 15:18
dziaiaj mam dzien wolny postanowilem umyc gala bo juz był mega brudny, jakie bylo moje zaskoczenie jak zobaczylem rysy praktycznie kazdy elemnet pomijajac dach ma ryse na sobie dodatkowo przednie migacze zbite a tylne lampy jakby porysane nie qwiem czy tez mialy byc zbite ale sie nie dały ciekawe ile bedzie kosztowac malowanie calego samochodu bez dachu? najchetnie bym tu rozpisal co mysle na temat takich debili co maja takie pomysly ale nie moge generalnie brzmialo by to tak piiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii....................
eremita - 06-03-2009, 20:03
wlasnie dzisiaj sprawiłem mojemu misiowi nowe felgi na letnia pore roku takie małe 18
siwek - 06-03-2009, 20:07
to teraz tylko czekamy na to aż zmienisz na letnie
może całkiem ciekawie wyglądać
yaro1976 - 06-03-2009, 21:33
zaraz jak tylko zmienicsz zapodaj fotki, jak to stroi na żywo... bom strasznie ciekaw
eremita - 26-03-2009, 13:08
przebieg 154tys olej filtry wahacz prawy prosty wymienione dodatkowo zobaczylem ze cieknie amor to zaraz zmieniłem na nowe wyszło jeszcze ze łożyska sa do wymiany juz zamówiłem i w sobotę jade do wymiany na nowe
a no i czekam na zderzak od lakiernika od avanc to tez planuje przełożyc w sobote pozostanie tylko dorobic klapke do niego i znaleść grill odpowiedni
ale z tym poczekam jak sprzedam halogeny to bedzie kaska na grill
wczoraj zmienilem łożyska i teraz moge sie juz delektowac dżwiekiem V-ki
eremita - 29-03-2009, 13:57
wczoraj zmienilem łożyska i teraz nic nie stuka puka cyka moge sie juz delektowac dźwiekiem V-ki
eremita - 14-04-2009, 18:59
no i sa na samochodzie opony założyłem 215/45 jak opuscili samochod to pomiędzy koło a nadkole w tyle mogłem włożyc jeden palec ale jak dojechalem do domu wkladam 3 jednak tylnie zawieszenie samopoźomujące jest dobre
zmieniłem tez zderzak na ten od avanca tylko pech mnie nie opuszcza porysany miesiac po ktos mi wjechał w zderzak zmieniłem na avance po trzech dniach od montażu zderzak porysany.
j-rules - 14-04-2009, 19:39
Cytat: | tylko pech mnie nie opuszcza | Musisz miec duzo wrogow
Nie martw sie po kazdej fatalnej passy przychodza złote czasy.
Felunek super, jeden z ladniejszych jakie tu widzialem Nie ma to jak 5-ramienne gwiazdki
Owczar - 15-04-2009, 11:25
Felgi świetnie się prezentują
Krzysiek, a kupiłeś już komplet wahaczy na zapas?
eremita - 15-04-2009, 12:44
hehe wlasnie jestem po wymianie wahacza dolnego prostego i amorów przednich i łożysk przednich chyba nie bedzie az tak żle byle tylne amory nie siadły
Owczar - 15-04-2009, 12:49
Niestety te Nivomaty to zmora
Skoro masz prawie wszystko nowe, to zostaniesz naszym testerem jaki ma wpływ na zużycie zawieszenia zakładanie 18tek
Marzą mi się felgi 17> ale jak tak czytam o problemach z zawiasem i o tym jak niektórzy uciekają na mniejsze to mnie odstrasza. No i dodatkowo ta zmiana komfortu. Matejko też pisał ile rzeczy mu padało na 17stkach. No i podstawowy argument, to te warszawskie osiedla i auta zaparkowane gdzie popadnie. Czasem nie sposób nie wjechać na krawężnik, a jak próbuje przejechać tak żeby nie wjeżdzać, to przytrę oponą. Teraz oponą, a na alu, byłaby to felga, chyba, że kupię opny z takim "rantem" choć nie wiem czy teraz takie są
rosomak1983 - 15-04-2009, 12:51
Owczar napisał/a: | kupię opny z takim "rantem" choć nie wiem czy teraz takie są |
sa ja tekie mam Barum bravuris na felgach zero otarć
eremita - 16-04-2009, 09:03
ja tez mam opony z rantem Pirelli Pzero Rosso ale mam wysoka opone jak na 17 zeby koło zostało tej samej wielkości co w standardzie powinienem założyc opone 35 lub 30 ale na to się nie odważę
|
|
|