To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

[XX-92]Galant E3xA i starsze - Kanapa :)

Krzyzak - 27-04-2006, 08:49

Niestety nie wiem, co się z Markiem dzieje. Próby dzwonienia kończą się albo wyłączonym tel., albo "kilowaniem" dzwoniącego.
Maciek - 27-04-2006, 08:55

Może urlopik za granicą?
Anonymous - 27-04-2006, 09:09

są jeszcze zwykłe kyb Gas-A-Just do e3, ale cenowo stoją powyżej Exel-G. premium są marne (rozciekają się) i raczej nie polecam. jeszcze ew. sachs - bo to w sumie kyb w innym opakowaniu, a odpowiednik Gas-A-Just kosztuje tyle co premium KYB
pozdrawiam

Krzyzak - 27-04-2006, 10:45

wg katalogu KYB z 2005 r. gas-a-just zostały wycofane i zastąpione przez gas-excel, więc pewnie te pozostałości na rynku to jakieś starocia; ja na przednie amorki czekałem prawie miesiąc, bo nie było ich w sprzedaży - Japaneze musiał specjalnie zamawiać; ale przynajmniej mam pewność, że były świeże jak pączki w tłusty czwartek

EDIT - no i Japaneze do mnie zadyndrał; z tym zawieszeniem działalności, to oczywiście i NA SZCZĘŚCIE fałszywy alarm - po prostu kumpel źle zrozumiał (albo nie słuchał) - Marek zawiesza tylko wysyłanie przesyłek (przynajmniej na jakiś czas) z braku czasu...

Maciek - 27-04-2006, 11:46

Mam nadzieje że ten czas nie bedzie długi albo potrwa tyle ile gromadzenie kasiorki. Ale jestem samolub nie myśle o innych którzy być może czekają na jakiś towar. :|