Małopolskie - Polecam/Niepolecam - Sklepy, warsztaty, punkty usługowe itp.
tadek55 - 27-01-2010, 22:36
Koledzy może się orientujecie ile kosztuje teraz robocizna wymiana rozrządu[częsci moje] w carismie 1,8 SOHC.Pozd.
Ja_good - 27-01-2010, 23:37
u leszka ~250zl wraz z pompa wody.tylko ze ja robilem w DOHC-u
mystek - 13-02-2010, 18:23
Potrzebuję zrobić nadkola w moim CJ0-cie, gdyż Leszek powiedział mi, żębym sobie tam zajrzał, bo rdza mi go już tam wżera w okolicach wahaczy po obu stronach. W związku z tym poszukuję osoby godnej polecenia, która mi to zrobi. Ja osobiście jeszcze tam nie patrzyłem, więc nie wiem jak to wygląda, ale wolałbym zrobić to konkretnie i porządnie.
Marcin-Krak - 13-02-2010, 19:42
mystek, rozumiem, że sprawa nie jest na już.
Spróbuję porozmawiać o jakiś zniżkach w zakładzie w którym ja robiłem podłużnice, a potem Diana (Di-Krk). t.o. też u nich był - tak więc możesz się pytać o opinię. Ja byłem zadowolony - jak wspomniani użytkownicy nie wiem.
Na pewno nie jest to też propozycja najtańsza
Przypomnij się wtorek - środa o namiary - będę może coś więcej wiedział w temacie jakiś zniżek dla MM
mystek - 13-02-2010, 20:26
Dziękuję Ci dobry człowieku
Przypomnę się w środę, o ile sam nie zapomnę . Sprawa oczywiście nie jest na już, gdyż wykosztowałem się wczoraj trochę u Leszka i w tym miesiącu raczej nie będę miał pieniędzy.
Może być drożej, ważne, żeby było pewnie. Natomiast mam pytanie odnośnie tego "drożej" - co to konkretnie znaczy? Tzn na ile szacujesz moje wydatki już tak ze wszystkim-wszystkim
jarekrk - 03-03-2010, 13:17
i jak tam wiadomo coś też bym chętnie skorzystał z takiej usługi, co prawda progi do roboty ale myślę ,że też się podejmią
Marcin-Krak - 03-03-2010, 19:54
Ktoś się miał przypomnieć
A ja zapomniałem i nie bardzo w godzinach otwarcia zakładu, mam jak do niego podejść - ale może jutro się uda.
jarekrk - 03-03-2010, 20:45
byłbym bardzo wdzięczny
mystek - 04-03-2010, 15:19
Marcinie, całkowicie zgubiłem ten wątek i nie wiedziałem gdzie ja to pisałem aż do teraz ... Ale mam nowe info o moich nadkolach, patrzył na nie koleś który mi robić zbieżność kół i mówi, że tam nie ma żadnej rdzy mój brat aż poszedł tam też do kanału i również mówi, że patrzył latarką i też mówi, że nie ma tam żadnej rdzy . Więc nie wiem co Leszek miał na myśli
Tomek - 08-03-2010, 19:20
Witam
kto zna jakis zakład, gdzie dobrze ustawią zbieżność w Galancie EA5A
no chyba, że u Leszka, bo wybieram sie do niego z rozrządem
Chodzi mi głównie o Kraków/Tarnów
Pozdro
Adaho_krak - 08-03-2010, 20:19
http://forum.mitsumaniaki.pl/viewtopic.php?t=22968 kilka postów niżej, tu znajdziesz wszystko.
jarekrk - 09-03-2010, 09:25
Marcin-Krak napisał/a: | Ktoś się miał przypomnieć
A ja zapomniałem i nie bardzo w godzinach otwarcia zakładu, mam jak do niego podejść - ale może jutro się uda. |
jak tam wiadomo coś o tym ?
mystek - 30-03-2010, 23:02
No właśnie,właśnie, u mnie temat lakiernika/blacharza wraca ponownie ) Jak tam Marcinie?
Marcin-Krak - 30-03-2010, 23:06
Ostatnio w godzinach kiedy mają czynne nie miałem jak podejść - spróbuję przed świętami jeszcze - a jak nie, to po świętach coś załatwię, tym bardziej że sam też potrzebuję tam zaglądnąć
mystek - 30-03-2010, 23:08
A mógłbyś podać namiary na tego blacharza? Tzn adres itp? To może bym sobie podjechał jutro żeby obejrzał stan blachy mojego Colta i wycenił mniej więcej naprawy?
|
|
|