To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Małopolskie - Polecam/Niepolecam - Sklepy, warsztaty, punkty usługowe itp.

tadek55 - 27-01-2010, 22:36

Koledzy może się orientujecie ile kosztuje teraz robocizna wymiana rozrządu[częsci moje] w carismie 1,8 SOHC.Pozd.
Ja_good - 27-01-2010, 23:37

u leszka ~250zl wraz z pompa wody.tylko ze ja robilem w DOHC-u :wink:
mystek - 13-02-2010, 18:23

Potrzebuję zrobić nadkola w moim CJ0-cie, gdyż Leszek powiedział mi, żębym sobie tam zajrzał, bo rdza mi go już tam wżera w okolicach wahaczy po obu stronach. W związku z tym poszukuję osoby godnej polecenia, która mi to zrobi. Ja osobiście jeszcze tam nie patrzyłem, więc nie wiem jak to wygląda, ale wolałbym zrobić to konkretnie i porządnie.
Marcin-Krak - 13-02-2010, 19:42

mystek, rozumiem, że sprawa nie jest na już.
Spróbuję porozmawiać o jakiś zniżkach w zakładzie w którym ja robiłem podłużnice, a potem Diana (Di-Krk). t.o. też u nich był - tak więc możesz się pytać o opinię. Ja byłem zadowolony - jak wspomniani użytkownicy nie wiem.
Na pewno nie jest to też propozycja najtańsza ;)
Przypomnij się wtorek - środa o namiary - będę może coś więcej wiedział w temacie jakiś zniżek dla MM ;)

mystek - 13-02-2010, 20:26

Dziękuję Ci dobry człowieku :)

Przypomnę się w środę, o ile sam nie zapomnę :) . Sprawa oczywiście nie jest na już, gdyż wykosztowałem się wczoraj trochę u Leszka i w tym miesiącu raczej nie będę miał pieniędzy.

Może być drożej, ważne, żeby było pewnie. Natomiast mam pytanie odnośnie tego "drożej" - co to konkretnie znaczy? :) Tzn na ile szacujesz moje wydatki już tak ze wszystkim-wszystkim :)

jarekrk - 03-03-2010, 13:17

i jak tam wiadomo coś też bym chętnie skorzystał z takiej usługi, co prawda progi do roboty ale myślę ,że też się podejmią
Marcin-Krak - 03-03-2010, 19:54

Ktoś się miał przypomnieć :P
A ja zapomniałem i nie bardzo w godzinach otwarcia zakładu, mam jak do niego podejść - ale może jutro się uda. :wink:

jarekrk - 03-03-2010, 20:45

byłbym bardzo wdzięczny :)
mystek - 04-03-2010, 15:19

Marcinie, całkowicie zgubiłem ten wątek i nie wiedziałem gdzie ja to pisałem aż do teraz :P ... Ale mam nowe info o moich nadkolach, patrzył na nie koleś który mi robić zbieżność kół i mówi, że tam nie ma żadnej rdzy :| mój brat aż poszedł tam też do kanału i również mówi, że patrzył latarką i też mówi, że nie ma tam żadnej rdzy :| . Więc nie wiem co Leszek miał na myśli :)
Tomek - 08-03-2010, 19:20

Witam

kto zna jakis zakład, gdzie dobrze ustawią zbieżność w Galancie EA5A
no chyba, że u Leszka, bo wybieram sie do niego z rozrządem
Chodzi mi głównie o Kraków/Tarnów

Pozdro

Adaho_krak - 08-03-2010, 20:19

http://forum.mitsumaniaki.pl/viewtopic.php?t=22968 kilka postów niżej, tu znajdziesz wszystko.
jarekrk - 09-03-2010, 09:25

Marcin-Krak napisał/a:
Ktoś się miał przypomnieć :P
A ja zapomniałem i nie bardzo w godzinach otwarcia zakładu, mam jak do niego podejść - ale może jutro się uda. :wink:

jak tam wiadomo coś o tym ?

mystek - 30-03-2010, 23:02

No właśnie,właśnie, u mnie temat lakiernika/blacharza wraca ponownie :) ) Jak tam Marcinie?
Marcin-Krak - 30-03-2010, 23:06

Ostatnio w godzinach kiedy mają czynne nie miałem jak podejść - spróbuję przed świętami jeszcze - a jak nie, to po świętach coś załatwię, tym bardziej że sam też potrzebuję tam zaglądnąć ;)
mystek - 30-03-2010, 23:08

A mógłbyś podać namiary na tego blacharza? Tzn adres itp? To może bym sobie podjechał jutro żeby obejrzał stan blachy mojego Colta i wycenił mniej więcej naprawy? :)