Carisma - Ogólne - Misiek Na Warsztat [Oberwal od Opla]
mephisto - 29-08-2008, 19:28
scrimer napisał/a: | no nie chce martwic wlasciciela ale z tego bedzie prawdopodobnie rozliczana szkoda calkowita. niestety tak to jest w japonczykach ze czesci drogie a wartosc pojazdu rocznikowo niezawysoka. nie wiem jaki masz przebieg i wypas w aucie ale to tez bazuje na wartosci auta. jakby co to zastrzegaj ze bedziesz chcial naprawiac do wartosci pojazdu |
Rok jak w opisie 1998 a przebieg to 180 tys km,oni niech zapomna ze im go oddam za duzo w niego wlozylem czasu i serca na dopieszczanie go bo kasa jest tez wazna ale nie az tak jak praca ktora sie wlozylo.
Anonymous - 31-08-2008, 10:59
mephisto napisał/a: | martwi mnie tylko czy geometria niedostala po dupie. |
Po zakupie mojej cari dopatrzylem sie ze była walnieta chyba w bardzo podobny sposób tylko jeszcze ucierpiał tylny błotnik. Drzwi były wymienione na nowe i pomalowane, tak pewnie taniej wyszo, a reszta szpachla niestety. Ale geometria w moim przypadku nie ucierpiała.
mephisto - 22-09-2008, 09:14
I wszystko sie dobrze skonczylo misiek jest wlasnie poddawany renimacji,ubespieczalnie uznala szkode calkowita ale ja bylem mondrzejszy i upowarznilem jak i dalem cesje praw na warsztat i teraz oni beda sie klucic z ubezpieczalnia.kosztorys wyszedl nawet dobrze caly prawy bok bedzie polakierowany drzwi nowki,felga tez bedzie nowka,informacja tez dobra ze geoetria nie dostala wiec bedzie jezdzil,po powrocie bedzie przechodzil metamorfoze,nowy bodykit,mam tez zamiar zalozyc lampy po lifcie dymione.wiec bedzie troszke giecia i ciecia.
[ Dodano: 26-10-2008, 23:48 ]
Misiek Został Zreanimowany i zoperowany operacja zakończyła sie powodzeniem. dostał nowe drzwi i lakier felga zregenerowana. a w grudnio otrzyma calom powloke nowego lakieru.
|
|
|