LPG - BLOS w Gaźniku ?
Piwor - 29-03-2009, 23:32
Nie masz już tych izolek pod maska, nic nie lata?
Maretzky85 - 30-03-2009, 00:01
Hyhy, w większości nie W większości sztywne :>
Musze jeszcze wymyślić jak przykręcić ten filtr powietrza, bo w dieslowej wersji był przykręcony m.in do poduchy silnika. I jeszcze jakoś muszę przykręcić parownik ;p Bo musiał mocno zmienić miejsce przebywania
[ Dodano: 30-03-2009, 23:58 ]
Obiecane zdjęcia
Jeszcze trochę kanalizacji jest, ale jak tylko znajdę coś sensowniejszego to zastąpię :>
Na razie sprawuje się dobrze, zapiernicza tak, że już dawno nie pamiętam żeby tak jeździł. Prawie nie czuć różnicy PB/LPG z przewagą oczywiście PB w dolnym zakresie obrotów.
Ale wydaje mi się, że jest to wina niewyrabiającego parownika podciśnieniowego bo do 2500 rpm ma ubogą mieszankę. Z drugiej strony to może kwestia dalszej regulacji
Z efektów dodanych to teraz słychać jak Gal ryczy z dolotu, tzn jak zasysa powietrze Normalnie jak odkurzacz
Czekam teraz na wynik spalania :>
Piwor - 31-03-2009, 00:09
No i wygląda to dużo lepiej, niż ten plastik który był pod maską. Swoją droga możemy pomalować tą szara rurę. Mam czarny spray. Dekiel ładnie odmalowany. Teraz mam nadzieję, że zabangla tak, jak tego oczekujesz. Pozostaje też kwestia spalania.
Maretzky85 - 31-03-2009, 00:16
Do odnowienia jest ten cały dolot bo jest zardzewiały i brudny, zmontowałem, żeby sprawdzić czy będzie działać w ogóle i bardzo miło byłem dziś zaskoczony jak wsadziłem nowy filtr powietrza
A co do malowania czarnym sprayem to bardzo chętnie :>
Masz czas jutro ? ;p Albo w środę ?
Piwor - 31-03-2009, 18:34
A kiedy masz czas na poduszki? Dało by radę jutro kupić?
PS: Byłem u gaziarza.
|
|
|