Space Star Ogólne - [MSS DID] Jak korzystać z klimatyzacji?
Witek - 16-09-2008, 11:50
Już wiem wszystko na w/w temat. Jest super przeczytać opinie użytkowników i fachowców Dzięki za pomoc, a swoj± drog± to forum bardzo mi się podoba no i mój MSS 1.9DID
Anonymous - 24-09-2008, 11:19
saphire i cns80 maja rację. Od roku tak używam w swoim mi¶ku i jest super. Para z szyb znika momentalnie. Też się kiedys zdziwiłem, że na jesieni i w zimę trzeba uzywać klimatyzacji. Ale to jest skuteczne i pomocne !
Pamietaj tylko, że wówczas ro¶nie spalanie
Anonymous - 03-10-2008, 09:36
Powiem szczerze, że przy moim stylu jazdy bardziej odczuję to, że nieco odpuszczę gazu, niż wł±czenie/wyl±czenie klimy.
Gabriel68 - 09-11-2008, 18:10
Tak sobie czytam ten temat i zastanawia mnie jedna rzecz? Nabijanie klimy czyli przeważnie dopełnienie klimy czynnikiem do pełna to standard. Ale jak to jest u nas w mi¶kach jest z tym filtrem osuszaczem? Jest razem ze skraplaczem czy osobno? Wymieniał kto¶ już go jaki koszt?
JCH - 09-11-2008, 19:00
Gabriel68 napisał/a: | Jest razem ze skraplaczem czy osobno? Wymieniał kto¶ już go jaki koszt? | Jest osobno. Ale wymianę dobrze jest zrobić przy okazji jakiego¶ serwisu klimy bo żeby wymienić filtr/osuszacz trzeba rozszczelnić układ. Koszt - musiałbym poszukać w fakturach, Co¶ pewnie między 100 a 200 zł.
|
|
|