L200 Ogólne - Fruwające elementy Elki
Anonymous - 16-09-2008, 19:43
Hubeeert napisał/a: |
Ehhh.... ciężkie jest zycie admina.... |
Hubeeert - 16-09-2008, 22:43
namotore napisał/a: | po zdjeciu widac ze wcale nie takie ciezkie.... | Na zdjęciu ja i Ariaadna nad brzegiem Atlantyku w Sligo. Czarny pasek to żałoba po mojej Babci. Mówiłeś coś o ciężkim życiu?
A teraz poproszę o powrót do tematu.
namotore - 16-09-2008, 22:51
odnosnie tematu: przynajmniej do predkosci maksymalnej okreslonej w oficjalnej specyfikacji nic nie powinno odpadac , ciekawe czy z opon ktore mi wlozyli w fabryce (do 160km/h) nie zacznie odpadac bieznik przy V max
p.s. Hubeeert -> nie wiedzialem, wspolczuje. Chodzilo mi o urocza istote plci pieknej. Pozdrawiam
mix2ra - 16-11-2009, 11:34
Witajcie,
Odnośnie nakładki na błotnik, która odfrunęła. W nocy z 14-15 listopada jakiś @$#% ukradł mi taką nakładkę z prawego przedniego błotnika. Może ktoś przy tym grzebał ale nie zdążył wszystkiego odkręcić i dlatego odfrunęła.
Btw, jak macie jakieś pomysły jak ująć złodzieja będę zobowiązany. Mam kawałek plastiku, który się odłamał jak zdejmowali nakładkę więc w teorii można zidentyfikować skradzioną część.
Pozdro,
Mix
namotore - 16-11-2009, 11:54
wspolczuje, widze ze w Eli trzeba jechac oznakowac piaskowaniem wszystkie luzne elementy...
|
|
|