Archiwum - [Cari 1.8 GDI] Proszę o opinię 1,8 GDI
Machu_NH - 08-10-2008, 11:21
Co do tej wcześniejszej(czarnej) dziwnie wyglądała z tyłu tzn miała duże szpary przy tylnych światłach i cała tylna klapa mi się nie podobała, sprzedawca stwierdził że to kwestia ustawienia klapy...:/ pod uszczelkami wszystko wyglądało raczej na oryginalne ktoś z was może się z czyms takim spotkał?
Jeśli chodzi o niebieską to po waszych komentarzach została wypunktowana jak gołota z tysonem:) nawet się nie fatyguje jej oglądać
beret - 08-10-2008, 15:07
Witam, tę niebieską Cari oglądałem jakieś trzy tygodnie temu, stoi w nowym komisie przy "zakopiance". Wygląda na rzeczywiście zadbaną, ale pewne rzeczy niepokoją. Mnie zastanowił przede wszystkim brak jakichkolwiek oznaczeń. Chociaż muszę przyznać, że jeśli był w całości malowany, to ktoś to zrobił nieźle (przynajmniej jak na moje niezbyt wprawne oko). W środku czysto, climatronic działa. Przebieg? Cóż, właściciel zdaje się pokazywał jakieś papiery. Rok produkcji 1999, pierwsza rejestracja 2000. Nie sprawdzałem dokładnie, nie jeździłem, brak polskich blach i ubezpieczenia, trzeba kombinować. Można negocjować 12400zł? Wtedy połowę opłat właściciel bierze na siebie.
Ja kupiłem inną Cari, w Bochni, ten sam rocznik i model, też EXE, za 13000, już opłacony.
Pozdro
Machu_NH - 09-10-2008, 20:53
Kolejna Cari do rozwagi: http://www.otomoto.pl/ind...how&id=C6635525
Niestety bez climatronic ale raczej to zniosę
|
|
|