To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

[XX-92]Galant E3xA i starsze - Montaż nakładek na drzwi - a gdzie dziury?

Serek - 05-06-2006, 18:50

Też przypuszczałem, że to był 2005 ale nie chciałem strzelać :P Zapraszam w nasze niskie progi :wink: Siakieś spotkanko przy piwku i grillu się skonstruuje 8)
Matejko - 05-06-2006, 19:18

Serek napisał/a:
Siakieś spotkanko przy piwku i grillu się skonstruuje 8)

taaa tylko ja jeszcze do domu musze wrocic :D

Serek - 05-06-2006, 20:52

Ty nie musisz pić, hehe :lol:
Hubeeert - 05-06-2006, 20:52

OT robicie...
Matejko - 05-06-2006, 23:07

Hubeeert napisał/a:
OT robicie...

i?? to seweryna temat :P

Serek - 06-06-2006, 07:38

Sorry moderator :oops:
ROMEL - 09-06-2006, 09:43

A ja powiem z innej beczki...

Seweryn... nie raz widze Cie na mieście... ostatnio w tamtym tygodniu ganiałeś swoim Galem w okolicach Bystrzyckiej... i powiem Ci że przyglądając sie Twojemu Galantowi to zakładając listwy popsujesz jego wizerunek agresywności... teraz przy tych felgach i tak dalej... wszystko jest OKI.. sprawia wrażenie lekkiego pocisku.... ja tam nic nie przyplejał, wiercił itd...

PZDR

Serek - 09-06-2006, 16:56

:oops: Senkju wery macz ROMEL . Ja również widuję Cię czasem w okolicach 1-ego maja.
No cóż, od dawien dawna podoba mi się fabryczne ospojlerowanie vr-4 Galanta E39, w związku z tym kompletuję powoli taki zestaw. No cóż, każdy ma własny pogląd na...wygląd więc i ja też. Przymierzałem już te listwy i wiesz co ? Bardzo mi się podoba. Nie mogę ich jednak założyć do czasu jak nie zdobędę wszystkiego. :twisted: Cieszę się jednak, że Galancik jest zauważalny na ulichach mego miasta. :wink:

Matejko - 09-06-2006, 18:43

seweryn atako jak ci sie jezdzi na 17'' po wroclawiu, jakie opony zalozyles, ja po jednym dniu jazdy na 205/40/17 stwierdzam ze do wroclawia sie wybiore juz tylko autem rodzicow z kolami 195/60/15 :D
Serek - 09-06-2006, 19:29

Jeżdżę na 225/45/17 i powiem szczerze - lepiej niż na poprzednich 195/65/15. Wcześniej koła latały po dziurach jak wiedźmy po Łysej Gorze :wink: a teraz takim walcem to chyba tylko w otwartą studzienkę się zmieszczę :mrgreen: Poważnie, po zmianie odczułem poprawę kultury jazdy, chociaż do komfortu w moim Miśku daleko (do wymiany 1/2 zawieszenia). Przyczepność niesamowita 8) No i ten wygląd. Przydałoby się jeszcze obniżyć auto dla pełnego efektu. Zanim nie wymienię amortyzatorów, nie założę sprężyn.
ROMEL - 09-06-2006, 20:45

Heh... na 1 maja nie było mnie już koło 2-uch miesięcy albo i lepiej... teraz na autostradkę z Bystrzyckiej dopycham sie ul.Aviceny... a którym jechałem Srebrnym czy Czerwonym GTI :mrgreen: ??? ....
- wracając do tematu... po założeniu tych tam jak to nazywasz listew... (usportowiacze) auto MUSISZ obniżyć bo inaczej to jiż bedzie kicha na maxa... ale równolegle do obniżenia remont generalny zawiechy - bo z tego co piszesz to nie zabardzo teges z ta Twoja zawiechą...
Uzupełniając to: przy twardej i niskiej zawieszce słyszysz poprostu WSZYSTKO - najmniejszy luz w zawieszeniu....

Pozdrówka

Matejko - 09-06-2006, 20:55

ehhh ale i tak nic nie zmieni tego ze we wroclawiu jak na poligonie :mrgreen:
Serek - 09-06-2006, 21:30

Widziałem jak dotąd tylko srebrnego, czerwonego ani razu :cry:
Faktycznie zawieszenie do zrobienia, nie wiem jeszcze co, ale jak uzbieram to zrobię.
Matejko ma rację, drogi lipne chociaż teraz można zauważyć wszechobecne remonty. Lepiej późno niż wcale. A wracając do auta...początek stylingu a'la WRC więc i koniec należałoby utrzymać w klimacie. Pożyjemy - zobaczymy. 8)