To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

L200 Ogólne - Akcja serwisowa L200 '06

Anonymous - 11-11-2008, 17:48

Ja też dostałem liścik, ale w serwisie mi powiedzieli że najpier zapraszają na wizytę diagnostyczną, aby sprawdzić czy te jarzma są rzeczywiście do wymiany

pozdr

Anonymous - 11-11-2008, 18:32

Thor napisał/a:
Ja też dostałem liścik, ale w serwisie mi powiedzieli że najpier zapraszają na wizytę diagnostyczną, aby sprawdzić czy te jarzma są rzeczywiście do wymiany

pozdr

Listę weryfikują :?:
A ty uwielbiasz jeździć do serwisu i na wizytę diagnostyczną, i do wymiiany, i tak towarzysko też :D

tomekrvf - 11-11-2008, 22:02

Thor napisał/a:
ale w serwisie mi powiedzieli że najpier zapraszają na wizytę diagnostyczną, aby sprawdzić czy te jarzma są rzeczywiście do wymiany

Powiedz panom w serwisie że jarzm nie mają sprawdzać tylko mają je wymienić bez wzgledu na to jak wyglądają

HugoOrmo - 17-11-2008, 14:58

Witam,
W sobote bylem w serwisie ASV we Wrocku. Obsluga badzo si, jarzma wymienione, opaska na przewodzie turbo dokrecona i propozycje rozwiazania paru bolaczek otrzymane - gdyby bylo wiecej takich miejsc jak ASV to wizyty bylyby czyms normalnym a nie wieczna katorga i sprawdzaniem kto komu robi pod gorke....

pzdr

Anonymous - 15-01-2009, 19:15

HugoOrmo napisał/a:
jarzma wymienione, opaska na przewodzie turbo dokrecona

A zawiadomienia o akcji serwisowej do tej pory niet :mrgreen:
Na pytanie: skąd wiem o akcji wymiany? Odpowiedziałem: z internetu :P

Anonymous - 28-01-2009, 11:44

U mnie bez żadnej zapowiedzi wymienili jarzma w trakcie przeglądu na 60 tys. Oczywiście w ramach akcji serwisowej
Anonymous - 26-02-2010, 08:39

Hej

Mógłby ktoś jeszcze raz zamieścić wykaz nr VIN pojazdów objętych akcją serwisową ?
Przegapiłem ten temat a link na początku nie działa.

Z góry dziękuje :)