Łódzkie - Wigilia 2008
misiek-misiek - 25-11-2008, 22:43
No i klopsik
Zapomniałem, że 20 grudnia mamy wesele więc ten termin u nas odpada.
iza napisał/a: | 1 tylko w tyg gdyz pracujemy do 22 wiec... my wchodzimy po 22 |
inny termin ok byle przed 20tym, ale na brzęczące błotniki po 22giej???
Mi napisał/a: | Czy Ty liczysz, że upiękę Ci osobne ciasto? |
A nie? Poczułem się dotknięty....
Ale muszę przyznać, że ciasto było smaczne, podobnie jak dzisiejszy piernik mojej żony Izy. Pół blachy jeszcze parującego zjadłem i na razie jeszcze żyję Nie pękłem...
Anonymous - 26-11-2008, 08:44
Iza. Dziękuję za wczorajszy telefonik.... Generalnie to widzę że temat umiera śmiercią naturalną....
Ja jestem za....ale po 22 to trochę późno.....
Mi jeśli chodzi o ciebie, to już w tym momencie nie masz wyjścia....obowiązkowo z ciastem....
Mi - 26-11-2008, 18:29
Skoro ostatnie spotkanie było pod Pabianicami, to może wybierzemy się do Czarnego Stawu pod Aleksandrowem? Knajpa podobno naprawdę w porządku, jedzenie z tego co słyszałam, dobre, no i ceny przystępne. Chyba, że nikomu się nie chce krążyć po okolicach Łodzi...
Anonymous - 26-11-2008, 20:28
Mnie jeśli chodzi o czas i miejsce to wszystko jedno......Jestem za, choć przed świętami to trochę słabo z gotówką....
Anonymous - 28-11-2008, 17:43
Witam
W zasadzie wszystko jedno gdzie. Byle w sobotę, albo w ostatni weekend przed świętami. Może być Aleksandrów albo tradycyjnie Bacówka. Tylko decydujmy się szybciej bo nie będzie miejsc w knajpach i wyjdzie jak z Sylwestrem.
A propos sylwestra czy my się jakoś umawiamy czy nie, jedziemy nad to morze albo na Mazury?????????????
misiek-misiek - 28-11-2008, 19:52
No my niestety nie możemy
Sylwester mamy umówiony już dawno, a jeżeli chodzi o święta no to tylko przed 20tym
Inaczej nie mam szans na spotkanie z Wami w tym roku.
P.S Ten zlot w beskidach to w ogóle kiedy jest? Jakiś termin poproszę bo jakoś nie doczytałem
Mi - 28-11-2008, 20:48
Ja na Wigilie reflektuję wszystko po 18.12 czyli co powiecie na 19 ewentualnie 20?
A zlot jest w ostatnich dniach sierpnia, 29-31.08
Anonymous - 30-11-2008, 12:45
Myślę że najlepszym rozwiązaniem będzie 19. bo misiek 20 już pewnie w rozjazdach......z kolei tobie mi odpowiada po 18.....mnie jest osobiście wszystko jedno.....
BTW....Temat umiera śmiercią naturalną?????
misiek-misiek - 30-11-2008, 15:24
No tak patrząc na zaistniałą sytuację to chyba tylko 3 osoby by się spotkały, bo nie widzę większego zainteresowania.
A za przypomnienie o dacie zlotu dziękuję bardzo
Chooper - 30-11-2008, 22:09
też jesteśmy za spotkaniem, ale muszą to być godziny w miarę wczesne, bo po 22 to frekwencja będzie raczej niska. Zadam pytanko Leppemu, czy by nie używając znajomosci nie wydzierżawił nam jednej knajpki w Pabianicach
Anonymous - 01-12-2008, 09:22
No to czekamy na odzew Leppego.............Ja też jestem za porannymi godzinami....
misiek-misiek - 01-12-2008, 17:37
No to w takim razie będę tu zaglądał
Anonymous - 01-12-2008, 21:17
Rozmawiałem z Chooperem, i podsunął propozycję.....seręczyn.....
Ma to swoje plusy......mamy na pewno możliwość zaklepania odosobnionego miejsca......Ciepło....i wszyscy już wiemy co jak i gdzie....
Ale jako że już w sereczynie byliśmy, to ja się dostosuję do waszej decyzji.....
misiek-misiek - 02-12-2008, 15:36
Forest_Taft napisał/a: | Rozmawiałem z Chooperem, i podsunął propozycję.....seręczyn..... |
Normalnie geniusz
my tu się zastanawiamy co i jak i gdzie a tu proszę
BTW może zatkniemy klubową flagę na jednej z chat i będziemy robic tam spoty
Żarełko miodzio, napitki chyba też... co Wy na to?
P.S. Moja obecność na wigilii jest już przekreślona . Bo jeśli miało by być 19tego to odpada bo sie nie wyrobię. Nie wiem czy nie będę musiał jechać już w piątek
Wolałbym być na spocie.....
Chooper - 02-12-2008, 22:13
peoszę o szybką decyzję kiedy robimy spotkanie wigilijne, bo muszę info rozesłać
|
|
|