To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Łódzkie - Wigilia 2008

misiek-misiek - 25-11-2008, 22:43

No i klopsik :evil:
Zapomniałem, że 20 grudnia mamy wesele więc ten termin u nas odpada.

iza napisał/a:
1 tylko w tyg gdyz pracujemy do 22 wiec... my wchodzimy po 22

inny termin ok byle przed 20tym, ale na brzęczące błotniki po 22giej???

Mi napisał/a:
Czy Ty liczysz, że upiękę Ci osobne ciasto? :mrgreen:

A nie? :( Poczułem się dotknięty.... :D :D :D
Ale muszę przyznać, że ciasto było smaczne, podobnie jak dzisiejszy piernik mojej żony Izy. Pół blachy jeszcze parującego zjadłem i na razie jeszcze żyję :mrgreen: Nie pękłem...

Anonymous - 26-11-2008, 08:44

Iza. Dziękuję za wczorajszy telefonik.... Generalnie to widzę że temat umiera śmiercią naturalną....

Ja jestem za....ale po 22 to trochę późno.....

Mi jeśli chodzi o ciebie, to już w tym momencie nie masz wyjścia....obowiązkowo z ciastem....

Mi - 26-11-2008, 18:29

Skoro ostatnie spotkanie było pod Pabianicami, to może wybierzemy się do Czarnego Stawu pod Aleksandrowem? Knajpa podobno naprawdę w porządku, jedzenie z tego co słyszałam, dobre, no i ceny przystępne. Chyba, że nikomu się nie chce krążyć po okolicach Łodzi...
Anonymous - 26-11-2008, 20:28

Mnie jeśli chodzi o czas i miejsce to wszystko jedno......Jestem za, choć przed świętami to trochę słabo z gotówką....
Anonymous - 28-11-2008, 17:43

Witam
W zasadzie wszystko jedno gdzie. Byle w sobotę, albo w ostatni weekend przed świętami. Może być Aleksandrów albo tradycyjnie Bacówka. Tylko decydujmy się szybciej bo nie będzie miejsc w knajpach i wyjdzie jak z Sylwestrem. :D
A propos sylwestra czy my się jakoś umawiamy czy nie, jedziemy nad to morze albo na Mazury?????????????

misiek-misiek - 28-11-2008, 19:52

No my niestety nie możemy :cry:
Sylwester mamy umówiony już dawno, a jeżeli chodzi o święta no to tylko przed 20tym :(
Inaczej nie mam szans na spotkanie z Wami w tym roku.

P.S Ten zlot w beskidach to w ogóle kiedy jest? Jakiś termin poproszę bo jakoś nie doczytałem :oops:

Mi - 28-11-2008, 20:48

Ja na Wigilie reflektuję wszystko po 18.12 czyli co powiecie na 19 ewentualnie 20?

A zlot jest w ostatnich dniach sierpnia, 29-31.08

Anonymous - 30-11-2008, 12:45

Myślę że najlepszym rozwiązaniem będzie 19. bo misiek 20 już pewnie w rozjazdach......z kolei tobie mi odpowiada po 18.....mnie jest osobiście wszystko jedno.....

BTW....Temat umiera śmiercią naturalną?????

misiek-misiek - 30-11-2008, 15:24

No tak patrząc na zaistniałą sytuację to chyba tylko 3 osoby by się spotkały, bo nie widzę większego zainteresowania.

A za przypomnienie o dacie zlotu dziękuję bardzo :D

Chooper - 30-11-2008, 22:09

też jesteśmy za spotkaniem, ale muszą to być godziny w miarę wczesne, bo po 22 to frekwencja będzie raczej niska. Zadam pytanko Leppemu, czy by nie używając znajomosci nie wydzierżawił nam jednej knajpki w Pabianicach ;)
Anonymous - 01-12-2008, 09:22

No to czekamy na odzew Leppego.............Ja też jestem za porannymi godzinami....
misiek-misiek - 01-12-2008, 17:37

No to w takim razie będę tu zaglądał :wink:
Anonymous - 01-12-2008, 21:17

Rozmawiałem z Chooperem, i podsunął propozycję.....seręczyn.....

Ma to swoje plusy......mamy na pewno możliwość zaklepania odosobnionego miejsca......Ciepło....i wszyscy już wiemy co jak i gdzie....

Ale jako że już w sereczynie byliśmy, to ja się dostosuję do waszej decyzji.....

misiek-misiek - 02-12-2008, 15:36

Forest_Taft napisał/a:
Rozmawiałem z Chooperem, i podsunął propozycję.....seręczyn.....

Normalnie geniusz :!:
my tu się zastanawiamy co i jak i gdzie a tu proszę :mrgreen:

BTW może zatkniemy klubową flagę na jednej z chat i będziemy robic tam spoty :D :D :D
Żarełko miodzio, napitki chyba też... co Wy na to?

P.S. Moja obecność na wigilii jest już przekreślona :axe: . Bo jeśli miało by być 19tego to odpada bo sie nie wyrobię. Nie wiem czy nie będę musiał jechać już w piątek :evil:
Wolałbym być na spocie.....

Chooper - 02-12-2008, 22:13

peoszę o szybką decyzję kiedy robimy spotkanie wigilijne, bo muszę info rozesłać :)