Warmińsko - Mazurskie - Warsztaty specjalizujące się w Misiach
siwy olsztyn - 21-07-2016, 08:17
serwis kulka na kolobrzeskiej 50 (chyba) tez jest dobry, wlasciciel jest maniakiem mitsubishi.
zybek89 - 16-10-2016, 13:37
Chciałbym goraco polecic warsztat FULL SERVICE na ul.Opolskiej 23 (oś .mazurskie) ,wlasciciel uczciwie podszedł do naprawy zawieszenia.Moja skromna opinia:
ceny - 11/10
termin - 9/10
czas naprawy - 9/10 (ale to przez to ze potrzebne byl zakup czesci ,ktorych wymiany nieplanowano a okazalo sie ze sa uszkodzone).
Natomiast NIE POLECAM warsztatu vis a vis wjazdu do makro(gumlop czy jakos tam),za pospawanie tlumika ktory pekl w polowie-250 zl ,samochod 7 godzin na podnosniku,a za wymiane 2 tulei wachacza wzdluznego 800zł !!! !(Pan z Opolskiej zrobil to za 150 zl) Nie wspominajac o zgubieniu dekielkow od alufelg przy wymianie opon na zimowe .Ot tyle...Pozdrawiam.
patrykluki6 - 28-08-2017, 16:29
Witam potrzebuje mechanika który ogarnie galanta 2.0 z Ostródy lub okolic możecie kogoś polecić
Sunderland86 - 28-08-2017, 22:02
patrykluki6 napisał/a: | Witam potrzebuje mechanika który ogarnie galanta 2.0 z Ostródy lub okolic możecie kogoś polecić |
A co z nim jest? Ja ze swoim jeżdżę tu Auto Leszek
patrykluki6 - 29-08-2017, 16:11
Zrobił sie strasznie mułowaty byłem już u kilku mechaników ale nic nie pomogli bo nie mogli się podpiąć komputerem ;/
Bizi78 - 29-08-2017, 16:51
patrykluki6, w twoim przypadku to pozostaje zrobić zworkę jak chcesz sprawdzić błędy, albo się podpiąć vagien i programem evoscan, jeśli chcesz podejżeć parametry pracy silnika.
wolakus - 22-04-2019, 20:42
Cześć. Od dwóch miesięcy jestem szczęśliwym posiadaczem Outlandera II 2.0 DID 2008 i szukam w ELBLĄGU porządnego serwisu/mechanika specjalizującego się w japończykach, któremu nie strach będzie zostawić auto do różnych napraw. Akurat ostatnio wjechałem w sporą dziurę i coś mi puka w prawym tylnym kole, taki metaliczny klekot, jakbym najeżdżał na metalową studzienkę. No i czeka mnie pierwsza wizyta z outlanderem u mechanika. Ktoś z Elbląga poleciłby coś godnego zaufania, żeby związać się z nimi najlepiej na dłuższy czas? Czy ktoś ma jakieś opinie na temat serwisu PROMOTO na ul. Malborskiej 95C? W necie dużo dobrych opinii, że dobrze i tanio i specjalizują się w japończykach. Będę wdzięczny za wszelkie wskazówki.
Zygmunt55 - 16-06-2023, 14:52
Witam, czy ktoś poleca dobrego mechanika? Potrzebuje, żeby dowiedzieć się kilka rzeczy na temat samochodu
|
|
|