Carisma - Ogólne - Co myślicie o mojej cari ;P
Piwor - 22-11-2008, 23:44
Kolejna z "delikatnych" uwag.
Anonymous - 23-11-2008, 11:14
dobra ;] o gustach sie nie dyskutuje ;P a co do wiejskiego tuningu to chyba bez przesady
to jest chyba bardziej wiejskie ;P
siwek - 23-11-2008, 11:43
kawa89 napisał/a: | a co do wiejskiego tuningu to chyba bez przesady | dokładnie...
nie psesadzajmy że pomalowanie auta w 2 kolory to wieś...
mi się podoba, choć nie ma co ukrywać że czarny by ładniej wyglądał
Anonymous - 23-11-2008, 14:14
jak ktos zakłada temat Kod: | Co myślicie o mojej cari ;P | no to oczekuje szczerosci nie moge napisac ze mi sie nie podoba bo to za mało;) zdania nie zmienie
najbardziej trafiaja mnie przyciemniane lampy, z tyłu klilka razy przydzwonił bym w takiego cwaniaka.
kawa89 napisał/a: |
to jest chyba bardziej wiejskie ;P | tak to jest "bardziej" wiejskie
Siwek mam nadziej ze cie ni kusi zeby sobie cos takiego zafundowac ?
Anonymous - 23-11-2008, 14:21
widuje czasem ta Cari i totalnie mi sie nie widzi, wiadomo to rzecz gustu ale kolor......na moje nie trafiony, może dobre fele by zmieniły mój pogląd, jak narazie to spalony tuning, zeby nie mowic ze wiejski bo moze jest jeszcze in progress
ale zawsze dopinguje kogoś kto sam robi i zycze powodzenia
Matejko - 23-11-2008, 14:34
omg, powiedz ze ci ukradli auto i jak sie odnalazlo to zrobili takie cos?
wydech nie puka o zderzak? byla bita przodem - bo watpie zeby ktos zostawil seryjny zderzak przy takiej przerobce tylu, fajne kolpaczki tez mam takie na zime
Anonymous - 23-11-2008, 15:24
Jestem tego samego zdania co Manysh, tylko nie chcialem tego tak dosadnie wyrazic
Bartek_Carisma - 23-11-2008, 15:33
ja tam się staram robić wszystko żeby mój samochód mniej się rzucał w oczy. teraz już nawet alu nie mam bo wczoraj przyrżnąłem w krawężnik i mam nauczkę, nie ma co się spieszyć w taką pogodę...
tombro84 - 28-11-2008, 18:58
nom, nie za ładna ;] cos mi zalatuje jakims odcinkiem pimp my ride ;]
jarek - 28-11-2008, 22:22
Będę chyba najbardziej dosadny z wszystkich ***TOTALNA WIOCHA*** pseudo ALU FELE-nie wolno robić takich rzeczy,MITSUBISHI-klapa tylna (niech ktoś wytłumaczy PO CO???) Najdziwniejsze jest to ze ktoś się chwali że czymś takim jeżdzi.Przepraszam nie chcę nikogo obrażać ale.....................SORRY
Anonymous - 29-11-2008, 15:14
po pierwsze nie chwale sie , chciałem zobaczyc co o niej myślicie , bo widze ze ktos tutaj ma problemy z czytaniem ze zrozumieniem . po drugie wydech nie skacze na zderzaku ;] pseudo alufelgi to widze zwedług Ciebie kazdy ma kto posiada kołpaki ?? jakbym miał kase i bym pracowal to bym włozył alusy ale że nie mam to się ciesze tym co mam . co do tych przyciemnianych lamp to moje widać jak mam włączone światła ;] także bez obaw ;] nikt jakoś nie skarżył mi się na to że nie widać ich ;] wracając do tego co powiedziałem no pewnie, że czarna byłaby ładniejsza ;] ja już taką kupiłem bo miałem okazje dość dobrą ;] i nie żałuje ;] jeździ się nią dobrze ;] i o to mi chodzi ;] a wytłumaczenie dla kolegi jarka wytłumaczyć Ci czemu klapa ?? bo tak i już , podoba mi się i to jest najważniejsze a nie tobie i to już Twój problem widze że wielu osobom się nie podoba ;] no ale co zrobić ;] nie każdemu sie podpasuje
jarek - 29-11-2008, 21:46
kawa89 napisał/a: | po pierwsze nie chwale sie , chciałem zobaczyc co o niej myślicie , bo widze ze ktos tutaj ma problemy z czytaniem ze zrozumieniem . po drugie wydech nie skacze na zderzaku ;] pseudo alufelgi to widze zwedług Ciebie kazdy ma kto posiada kołpaki ?? jakbym miał kase i bym pracowal to bym włozył alusy ale że nie mam to się ciesze tym co mam . co do tych przyciemnianych lamp to moje widać jak mam włączone światła ;] także bez obaw ;] nikt jakoś nie skarżył mi się na to że nie widać ich ;] wracając do tego co powiedziałem no pewnie, że czarna byłaby ładniejsza ;] ja już taką kupiłem bo miałem okazje dość dobrą ;] i nie żałuje ;] jeździ się nią dobrze ;] i o to mi chodzi ;] a wytłumaczenie dla kolegi jarka wytłumaczyć Ci czemu klapa ?? bo tak i już , podoba mi się i to jest najważniejsze a nie tobie i to już Twój problem widze że wielu osobom się nie podoba ;] no ale co zrobić ;] nie każdemu sie podpasuje |
O TO WŁAŚNIE CHODZI ***MASZ CHŁOPIE JAJA*** broń swojego ,ale nie unoś się z powodu krytyki sam się o nią prosiłeś. Mam nadzieję że kiedyś poprawisz to i owo,i wtedy będzie OK.Jesteś na forum fanów tej marki,ludzi którzy interesują się tymi autami i je znają.Masz dobry start i tak trzymaj.POZDRO
PS.Ściągnij jak najszybciej te kołpaki,umyj felgi albo je przemaluj i sam stwierdzisz że jest o niebo lepiej.
Anonymous - 30-11-2008, 12:51
no dziekuje ;] nie no juz myslalem o kolpakach zeby je zdjac ;/ ale teraz matura i dodatkowo nie ucze sie u siebie w miescie tylko w Toruniu i czasu cholernie brak ;/ no ale pozyjemy zobaczymy ;] moze kiedys uzbieram na aluski ;] hehe ;] dzieki bardzo ;]
Anonymous - 01-12-2008, 04:18
wlasnie kwestia gustu od 0 do 5 daje symboliczny 1 ptk ze wzgledu ze to jest cari
inne marki nawet nie lapaly by sie w tym przedziale
zaba_25 - 02-12-2008, 09:54
pomysl spoko.nadole moze inny kolor.ale tylni zderzak a wszczegolnosci oswietlenie blach to .........no i fela moze byc najgorsza ale fela.pozdro
|
|
|