To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

[04-XX]Galant DJxA - Nikt nie rozrusza tego działu? to może tak...

Marcino - 01-01-2009, 15:33

kamil14 napisał/a:
czekoladka_1981 napisał/a:
kamil14 napisał/a:
Nowy galant podoba się również kobietom.

O tak :!: widziałam wczoraj takiego czarnego na rej: DOL , stałam za nim , jak również obok. ŁADNIUTKI .......

a już mysłałem ze podoba sie tylko mojej żonie

Kamil, musisz wpaść na spota do Gdanska to go oblukamy.. ze starogardu nie masz daleko...

czekoladka_1981 - 01-01-2009, 15:54

Marcino napisał/a:
kamil14 napisał/a:
kamil14 napisał/a:

O tak :!: widziałam wczoraj takiego czarnego na rej: DOL , stałam za nim , jak również obok. ŁADNIUTKI .......

Kamil, musisz wpaść na spota do Gdanska to go oblukamy.. ze starogardu nie masz daleko...

Mam nadzieję że będę jadną z pierwszych kobiet po żonie ........................

Anonymous - 01-01-2009, 22:19

Marcino napisał/a:
kamil14 napisał/a:
kamil14 napisał/a:

Niestety narazie jestem w Białymstoku i do Starogardu nie wiem kiedy wpadnę, a
czekoladka 1981 pięknie by w nim wygladała. MNIAM Pysznie

Anonymous - 10-01-2009, 18:57

przerobiony lekko wyglada naprawde rozsadnie

musze przyznac

Krzyzak - 10-01-2009, 19:14

Dzis mnie mijal taki srebrny na obwodowej 3miasta - niestety moje zdanie sie nie zmieni.
To nie jest juz Galant - wyglada, jakby go nadmuchali. Zero dawnej linii, drapieznosci i lekkosci...

Hubeeert - 10-01-2009, 22:07

Krzyzak, to nie świat się zmienia na gorsze - to nasz wzrok już nie ten.... Starzejemy się jak widać....
Juiceman - 10-01-2009, 22:34

[quote="Krzyzak"
To nie jest juz Galant - wyglada, jakby go nadmuchali. Zero dawnej linii, drapieznosci i lekkosci...[/quote]

Zgadza się to już nie jest Galant ; ), to już zupełnie inna bryka, ba to jest już kolos po prostu Amerykańcky Gigant spod znaku 3 diamentów:).

u157 - 10-01-2009, 23:04

Wzrok to już na pewno nie ten sam ale to nie zmieni faktu że poprzednie wersje miały w sobie coś co bardziej przyciągało wzrok (nawet ten nie najlepszy) :wink:
tommyc1 - 12-01-2009, 09:56

AMEN
Marcino - 12-01-2009, 11:25

Jak by mi ktoś dał tego czarnego to bym go przygarnał...:)
jaca71 - 12-01-2009, 16:14

Z jednej strony ciężko się z Wami zgodzić bo nowy Galant jest super, ale z drugiej nie ma w nim już tej zadziorności. Miałem okazje trochę go pooglądać i nie jest tym za czym bym tęsknił i po nocach rozmyślał :( A szkoda. Może następca powróci do korzeni?
Frost - 13-01-2009, 11:56

jaca71 napisał/a:
Może następca powróci do korzeni?

Teraz już nie robią takich samochodów jak dawniej, wszystko na jedno kopyto, wszystko nadmuchane i okrągłe. Nie mówie ładny jest, moze sie podobać, czemu nie, tylko obawiam sie że bedzie mu brakowało tego czegoś co nas przy Miśkach trzyma i stanie się on zwykłam autem dla każdego jakich pełno, jak naprzykłat Golf czy Punto, jakieś Audi :(

Anonymous - 13-01-2009, 12:07

Ja Wasze wypowiedzi w sumie mogę zebrać w jedno: podoba się, ale nie do końca...
poniekąd - prawda...
Ja na początku chcąc odmłodzić sobie rocznik Gala nie potrafiłam pogodzić się z faktem, że to już nie ten Misiek, którym jeździłam... najbardziej brakowało mi w nowszej wersji tego przodu... pierwsze moje wrażenie gdy zobaczyłam "nowego" na żywo - nie zmieniam autka!!! pozostaję przy "starym", ale odkąd zasiadłam za kierownicą tego krążownika - podoba mi się :) jest po prostu świetny... trzeba po prostu zmienić przyzwyczajenia i tyle :D

kamil73-73 - 19-01-2009, 19:54

Mnie osobiście podoba się coraz bardziej,nie powiem pierwsze spojrzenie na auto takie jak u Was i wielki żal ,że to już koniec rekina.Jednak bardzo chciałbym się przejechać tym galem ,nie wykluczam kupna za jakiś czas apeluje więc do posiadaczy tego modelu; jak będziecie w pobliżu moich stron dajcie znać może uda mi się podjechać i dokładniej oglądnąć
eremita - 19-01-2009, 21:54

jego nastepca jest juz zadziorny ale z tego co wiem nie bedzie go w europie :cry:
http://www.otodiyari.com/...lant-Fortis.jpg