Wielkopolskie - czy chcecie zmian organizacyjnych w naszym regionalnym
atsar - 10-12-2008, 14:58
ja nie narzekam , chociaz jestem z K-P regionu to i tak czesciej tutaj wpadam moze znajdzie sie dla mnie miejsce w Waszym regionie
Fikus83 - 10-12-2008, 19:02
jak dla mnie jest git...
Lepszy mod niż cuuube nie mógł nam się chyba trafić, zawsze chętny do pomocy i w ogóle.
Nie mam zastrzeżeń
Anonymous - 10-12-2008, 21:39
Fikus83 napisał/a: | Lepszy mod niż cuuube nie mógł nam się chyba trafić, zawsze chętny do pomocy i w ogóle.
Nie mam zastrzeżeń |
tak jak mówisz
Anonymous - 10-12-2008, 22:53
atsar napisał/a: | moze znajdzie sie dla mnie miejsce w Waszym regionie | flaszka i przemysle te propozycje
Fikus83 napisał/a: | Lepszy mod niż cuuube nie mógł nam się chyba trafić, | tego nie mozna byc pewnym
hubialan - 11-12-2008, 14:06
Jak dla mnie bomba...
Choć poprzednim moim autem był passat i trochę brakuje mi galerii takiej z miśkami i nie tylko... Chyba że jest ale gdzieś schowana...
Na forum passata wyglądało to tak że galeria była dostępna ze strony głównej, a potem była posegregowana na działy:
Roczniki - modele
Fotki ze spotkań
i jakieś tam inne...
Wiem że chodzi tu o podforum wielkopolskie ale może się takie coś przydać...
Anonymous - 12-12-2008, 00:49
u nas mozesz swoja prywatna galerie zmaterializowac w postaci przycisku 'galeria'(patrz np u mnie pod zdjeciem auta w kazdym poscie) z linkiem do galerii na zewnetrznej stronie www np na fotosiku-wypelniajac dane w profilu wklejasz linka do utworzonej wczesniej galerii w odpowiednim miejscu przy wypelnianiu danych z profilu lub mozesz napisac historie swego Miska w tym dziale http://forum.mitsumaniaki.pl/viewforum.php?f=21
|
|
|