To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Śmietnik - Ocena Moderatorów grupy Dolny Śląsk

Kmer - 25-12-2008, 16:59

cuuube,
Ja nie zamierzam kandydować,także jak nawet zostałbym wybrany to się tego nie podejmę,padła jakaś propozycja,to ze się do tej pory nie ustosunkowałem do niej to nie znaczy ze jestem ZA fakt jest spor miedzy mną a Juicemen i miedzy innymi z tego względu jak i paru innych nie mogę zostać moderatorem,zwróć uwagę ze to są dopiero propozycje,wybory nowego moda maja dopiero nastąpić,także moja prywatna prośba do Serka o wykreślenie mojej osoby z listy.

PS.Wszystkich zainteresowanych moim sporem z Juicemenem proszę o wypowiadanie się w temacie gdzie spor był prowadzony,albo założenie nowego tematu odnośnie tej sytuacji na pod forum ogólnym.
Serek przenieś proszę wszystkie posty związane z moim sporem tam gdzie był on prowadzony,co by nie zaśmiecać tego tematu,bo zapewne nie raz jeszcze będzie ten temat poruszany,z góry wielkie dzięki.
Cuube
to akurat się nie dotyczy Twojej wypowiedzi,także nie odbieraj złe tego co napisałem wyżej.

Anonymous - 25-12-2008, 18:27

spoko nie odbieram...
wiem w jakim temacie spor sie toczyl (czytalem) ale sie nie wypowiadalem bo mnie nic do tego . znam was obu z dobrej strony i niech tak zostanie.
w propozycjach popieram Soldiego i na niego zaglosuje jak bede mogl i jesli wezmie udzial . napisalem tylko ze skoro Juice musi odejsc to Ty jako rowniez zainteresowany sporem nie mozesz zajac jego miejsca i ta propozycja nie byla dobrym pomyslem co jak widze dobrze rozumiesz
pozdro dla wszystkich

Serek - 26-12-2008, 18:37

Panowie, w tej chwili rozmowy są prowadzone na gruncie prywatnym. W ostateczności będziemy zmuszeni stworzyć listę osób, spośród których wybierzemy moderatorów po utworzeniu nowego tematu przez MODa. Tak więc proponuję o kandydatury ale bez rozpisywania się o ich zaletach i wadach, sytuacjach które miały miejsce, itp.
P.S. Jak wspomniał Kmer, ten temat nie dotyczy bezpośrednio zaistaniałej sytuacji więc póki co proszę Was o nie komentowanie wydarzenia.

Hubeeert - 28-12-2008, 23:44

Do czasu wyboru nowych modów Seweryn zostaje tymczasowym modem.
Temat zamykam bo się dość dawno temu wyczerpał.

PS
Juiceman - zrobiłeś dużo dobrego - nawet ja to widzę.