To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełn± wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Wielkopolskie - LuĽne rozmowy o wszystkim i o niczym...

Anonymous - 07-01-2009, 01:14

wyjasnienie skrotow pojawiajacych sie na forum :arrow: TUTAJ

instrukcja obslugi forum :arrow: TUTAJ

PiotrBe - 07-01-2009, 13:38

ładnie nam przymroziło ostatnio dzis - 18 w nocy bylo, a misiek pod blokiem(chlip, chlip) dobrze ze bateria sprawna jest.
Niech mrozy odpuszcz±, to moze jaki¶ spot styczniowy mozna by zrobić...

Pozdrowienia

Spychacz - 11-01-2009, 15:38

co do chrzczonego paliwa to stacja przy Tesco ul. Serbska regularnie pojawia się na li¶cie UOKiK - dziwie się, że ludzie tam tankuj± - co jadę do tego Tesco na zakupy to wci±ż tam kolejki.

Pozdrawiam

JJK - 12-01-2009, 09:06

a ja poczekam spokojnie na kwietniowy spot, bilet już kupiony na 6 kwietnia. Będzie mi bardzo miło jak się załapie :)
Anonymous - 12-01-2009, 23:18

wymieniłem dzisiaj w colcie olej, filtr oleju, powietrza i paliwa :mrgreen:
Anonymous - 14-01-2009, 20:47

po dodaniu uzytkownikow ktorzy zarejestrowali sie dzis na Mitsumaniakach i pochodza z Wielkopolski jest nas 379 w grupie wlkp (zarejestrowanych z regionu - wieksza czesc jest nieaktywna czesc jeszcze nie ma Miskow bo szukaja ... )
pavulon - 15-01-2009, 18:01

wczoraj moje maleństwo dostało nowiutki układ wydechowy. robiła firma Kaliński z poznania, oczywi¶cie załatwiłem klubowi rabacik wystarczy powołac sie szczeguły podam na prv. mi¶ dostał z każdej strony karbonowo tytanowy tłumiczek z serii mugen i nowiutkie rurki srednicy 70mm. gra piknie.
Anonymous - 16-01-2009, 17:39

tez kiedys tam zakladalem do golfa3 (caly z nierdzewki)

zobaczymy to Twoje mruczace cudo na spocie ja musze powaznie pomyslec o zalozeniu bo mam paskudna pustke w zderzaku po zmianie na inny

Anonymous - 16-01-2009, 17:44

wczoraj przed 19 widzialem Galanta EA w kombi srebrnego z ciemnymi szybami nr rej czastkowy P? ????K na wysokosci Orla Bialego przy wiadukcie nad Katowicka
przegladalem fotki ze spotow ale nie znalazlem go

eremita - 17-01-2009, 17:31

ja mam takiego i tam czesto jestem bo wychowałem sie na Starym Zegrzu ale mam koncówke blach X :P

[ Dodano: 17-01-2009, 17:33 ]
pavulon napisał/a:
wczoraj moje maleństwo dostało nowiutki układ wydechowy. robiła firma Kaliński z poznania, oczywi¶cie załatwiłem klubowi rabacik wystarczy powołac sie szczeguły podam na prv. mi¶ dostał z każdej strony karbonowo tytanowy tłumiczek z serii mugen i nowiutkie rurki srednicy 70mm. gra piknie.

podaj fotki :)

Anonymous - 17-01-2009, 23:53

eremita napisał/a:
podaj fotki
przyjedz jutro na spota to sam zobaczysz i posluchasz :twisted:

a to fotki ze spota w Gdansku dzisiaj

wlasciciel ogladanego na zdjeciu cejota ma 56 lat(w srodku totalna nowka :o )

i mysli o zglebowaniu bryki :!: mocno mnie zaskoczyl bo w tym wieku przciez ludzie domagaja sie auta miekiego i wygodnego :!: niezle jest zorientowany w temacie...
na spota przyjechal choc jest na forum od 3 dni =D>
novy (drugi od prawej na pierwszej zbiorowej focie) przyjechal nissanem sunny 1.4 edition hehe 230-240KM :finga: bo gala mial u mechanikera to sa dopiero maniacy :mrgreen:

Anonymous - 18-01-2009, 19:43

Widać, że wycieczka się udała :D :D
Ps. a zostawiłe¶ chłopakom zaproszenia na spota w Wielkopolsce

Anonymous - 18-01-2009, 23:34

Dzidas napisał/a:
a zostawiłe¶ chłopakom zaproszenia na spota w Wielkopolsce
mowilem ze musza sie odwdzieczyc i wpasc do nas ...oczywiscie
eremita - 19-01-2009, 14:51

takiego srebnego colta miałem on bez obniżania dobrze sie prowadzi :)
roch_27 - 19-01-2009, 20:35

pavulon napisał/a:
niebawem mój vr4 również będzie miał całkiem nowy (przelotowy) układ wydechowy o ¶rednicy 3" 8)
Tłumiki będ± wykonane na specjalne zamówienie w firmie www.el-tec.pl :)

BTW: taki sam zestaw znajdzie się też w innym vr-4 :twisted:

pozdro