Wielkopolskie - LuĽne rozmowy o wszystkim i o niczym...
Anonymous - 07-01-2009, 01:14
wyjasnienie skrotow pojawiajacych sie na forum TUTAJ
instrukcja obslugi forum TUTAJ
PiotrBe - 07-01-2009, 13:38
ładnie nam przymroziło ostatnio dzis - 18 w nocy bylo, a misiek pod blokiem(chlip, chlip) dobrze ze bateria sprawna jest.
Niech mrozy odpuszcz±, to moze jaki¶ spot styczniowy mozna by zrobić...
Pozdrowienia
Spychacz - 11-01-2009, 15:38
co do chrzczonego paliwa to stacja przy Tesco ul. Serbska regularnie pojawia się na li¶cie UOKiK - dziwie się, że ludzie tam tankuj± - co jadę do tego Tesco na zakupy to wci±ż tam kolejki.
Pozdrawiam
JJK - 12-01-2009, 09:06
a ja poczekam spokojnie na kwietniowy spot, bilet już kupiony na 6 kwietnia. Będzie mi bardzo miło jak się załapie
Anonymous - 12-01-2009, 23:18
wymieniłem dzisiaj w colcie olej, filtr oleju, powietrza i paliwa
Anonymous - 14-01-2009, 20:47
po dodaniu uzytkownikow ktorzy zarejestrowali sie dzis na Mitsumaniakach i pochodza z Wielkopolski jest nas 379 w grupie wlkp (zarejestrowanych z regionu - wieksza czesc jest nieaktywna czesc jeszcze nie ma Miskow bo szukaja ... )
pavulon - 15-01-2009, 18:01
wczoraj moje maleństwo dostało nowiutki układ wydechowy. robiła firma Kaliński z poznania, oczywi¶cie załatwiłem klubowi rabacik wystarczy powołac sie szczeguły podam na prv. mi¶ dostał z każdej strony karbonowo tytanowy tłumiczek z serii mugen i nowiutkie rurki srednicy 70mm. gra piknie.
Anonymous - 16-01-2009, 17:39
tez kiedys tam zakladalem do golfa3 (caly z nierdzewki)
zobaczymy to Twoje mruczace cudo na spocie ja musze powaznie pomyslec o zalozeniu bo mam paskudna pustke w zderzaku po zmianie na inny
Anonymous - 16-01-2009, 17:44
wczoraj przed 19 widzialem Galanta EA w kombi srebrnego z ciemnymi szybami nr rej czastkowy P? ????K na wysokosci Orla Bialego przy wiadukcie nad Katowicka
przegladalem fotki ze spotow ale nie znalazlem go
eremita - 17-01-2009, 17:31
ja mam takiego i tam czesto jestem bo wychowałem sie na Starym Zegrzu ale mam koncówke blach X
[ Dodano: 17-01-2009, 17:33 ]
pavulon napisał/a: | wczoraj moje maleństwo dostało nowiutki układ wydechowy. robiła firma Kaliński z poznania, oczywi¶cie załatwiłem klubowi rabacik wystarczy powołac sie szczeguły podam na prv. mi¶ dostał z każdej strony karbonowo tytanowy tłumiczek z serii mugen i nowiutkie rurki srednicy 70mm. gra piknie. |
podaj fotki
Anonymous - 17-01-2009, 23:53
eremita napisał/a: | podaj fotki | przyjedz jutro na spota to sam zobaczysz i posluchasz
a to fotki ze spota w Gdansku dzisiaj
wlasciciel ogladanego na zdjeciu cejota ma 56 lat(w srodku totalna nowka )
i mysli o zglebowaniu bryki mocno mnie zaskoczyl bo w tym wieku przciez ludzie domagaja sie auta miekiego i wygodnego niezle jest zorientowany w temacie...
na spota przyjechal choc jest na forum od 3 dni
novy (drugi od prawej na pierwszej zbiorowej focie) przyjechal nissanem sunny 1.4 edition hehe 230-240KM bo gala mial u mechanikera to sa dopiero maniacy
Anonymous - 18-01-2009, 19:43
Widać, że wycieczka się udała
Ps. a zostawiłe¶ chłopakom zaproszenia na spota w Wielkopolsce
Anonymous - 18-01-2009, 23:34
Dzidas napisał/a: | a zostawiłe¶ chłopakom zaproszenia na spota w Wielkopolsce | mowilem ze musza sie odwdzieczyc i wpasc do nas ...oczywiscie
eremita - 19-01-2009, 14:51
takiego srebnego colta miałem on bez obniżania dobrze sie prowadzi
roch_27 - 19-01-2009, 20:35
pavulon napisał/a: | wczoraj moje maleństwo dostało nowiutki układ wydechowy. robiła firma Kaliński z poznania, oczywi¶cie załatwiłem klubowi rabacik wystarczy powołac sie szczeguły podam na prv. mi¶ dostał z każdej strony karbonowo tytanowy tłumiczek z serii mugen i nowiutkie rurki srednicy 70mm. gra piknie. | niebawem mój vr4 również będzie miał całkiem nowy (przelotowy) układ wydechowy o ¶rednicy 3"
Tłumiki będ± wykonane na specjalne zamówienie w firmie www.el-tec.pl
BTW: taki sam zestaw znajdzie się też w innym vr-4
pozdro
|
|
|