To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Off Topic - Kto co potrafi!!!

Rafal_Szczecin - 18-06-2005, 13:07

ja potrafie wkurzac ludzi, to jest moj talent :) umiem tez troszke pobawic sie z kompem, i to chyba wszytko ...

ale jak ktos by chcial wybudowac jakis domek, lub cos w tym stylu w okolicach szczecina to zapraszam :) :P

kochajj - 18-06-2005, 13:24

co potrafie hmmm... zaprojektować dom,garaz, ... jednak jeszcze nie mam uprawnien... potrafie sprzedać ponad 250 000 kubusiów 0,3 w miesiać :D :wink: ... i "potrafie" naprawić sowjego misia...
Anonymous - 19-06-2005, 14:13

no to ja jestem ten, tego... rtechnik magik ginekolog :-)
a tak na poważnie napiszę na czym się znam:
-budowa i administracja sieci komputerowych
-odzyskiwanie danych (nawet z uszkodzonych fizycznie dysków)
-modyfikacje programowe BIOSu płyt głównych, niektórych kart graficznych
-składanie kompów i takie tam pierdoły
-pomoc techniczna przez telefon ;-) znam na wylot Windowsy od 95 do XP pomijając NT 3.51 - potwierdzone certyfikatem Microsoftu
-czasem piszę jakies scenki do amatorskich kabaretów znajomych

kiedyś posiadałem też unikalną zdolność "żygania dalej niż widzę" ale zanikła z wiekiem :-)

Firebee - 19-06-2005, 18:38

Więc na początek podobnie do Kochajja potrafie zaprojektować tylko ze dojazd do jego domu:) Czyli drogi, autostrady, mosty, tunele, lotniska (oczywiscie narazie bez uprawnien)..
Handlowac materialami budowlanymi itp..
Sprzedawac komputery potrafie, skladac i naprawiac..
Zaprojektuje tez instalacje elektryczna wewnetrzna (bez uprawnien)..
Potrafie tworzyc marne bo marne ale zawsze muzyki..

A uwielbiam tworzyc, organizowac i takie tam :lol:
Nie lubie miec wolnego czasu:)

Pozdrawiam
Firek

Anonymous - 18-07-2005, 22:36

Hm,
Potrafie zlozyc komputer z cdromem, karta grafiki, dyskiem hdd, fdd w mniej niz 6 minut (ze skreceniem obudowy) - co nie znaczy, ze kazdy ;P
Diagnostyka komputerow, skladanie etc.
Silny nacisk na PHP, bazy danych, Oracle, Sybase, PostgreSQL, MySql, do tego
C++ (niechetnie wielce), PL/SQL, jsp, js, html, xml, xslt,

Cos tam photoshopa na wlasne potrzeby, troche flasha itp. czyli to co kazdy informatyk na swoje potrzeby potrafi.

Sieci komputerowe (tutaj z kolega shovelem moge pogaworzyc ;P), LAN, WLAN, Wireless, fiber and so on... (generalnie jestem po sieciach komputerowych na Polibudzie Wroclawskiej)

Hm... wypic 0,7 na glowe w 35 minut i jeszcze wrocic do domu samemu, w pozycji dwunoznej (niekoniecznie pion),

Jezdzic z predkoscia 260km/h i przezyc,

Zyc w tym kraju i nie zidiociec.

M.

luk_szc - 19-07-2005, 00:58

Swego miłego czasu (czytaj jak miałem ok 20 lat ) potrafiłem wypić trzy kufle (0,5 l) piwa - bez rozlewania w ok.13 sekund - mniej niż 15 napewno :mrgreen: Teraz się to trochę pewnie wydłużyło .
Anonymous - 25-07-2005, 00:03

a ja
mogę zespawać wszystko nawet deski tylko dajcie mi drewniane elektrody

piwkotom - 05-08-2005, 18:25

Hmmm.... z wyboru jestem automatykiem, z przymusu (ale polubilem to) zajmuje sie przygotowaniem (projektowaniem) i wsparciem inwestycji (glownie telekomunikacja). Prawo budowlane i telekomunikacyjne w malym paluszku ;) Jak jest czas (nie ma go) tu lubie robotki reczne (na drutach) a jesli chodzi o spawanie to kiedys zaspawalismy z kumplami okna w akademiku (guma do zucia) bo strasznie wialo hehe, Polibuda Poznanska jak ktos wie o co chodzi to wie o co chodzi ;) Z kompem tesz sobie radze (podobno sie mnie boja) :lol: 8) :mrgreen:
Anonymous - 12-08-2005, 23:52

a ja potrafie słuchac....co nie przeszkadzalo mi trafic w drzewo samochodzikiem :-) jak i motorkiem w sosenke ;-) prawda wodzu zwany polsaler?
a tak na serio prowadze serwis autek szybkich i szybszych.

Anonymous - 25-08-2005, 14:05

kiedys moja specjalnoscia bylo spanie do 16:00 w wakacje i ferie zimowe, niestety z wiekiem przybyło obowiązków i czasu zabrakło na takie spaaanie. Teraz potrafie rozkoszować sie jazdą swoim miskiem, potrafię patrzec na niego godzinami i tylez tez czasu poswiecic na szperanie po forach zwiazanyh z miskami. Potrafię tez sie bawic Corelem troszkę Photoshopem, potrafie bawic sie ploterami tnącymi folie, potrafie wyklejac duuze powierzchnie folii bez bąbelków, potrafie prowadzic rozmowy handlowe a ostatnio zasmakowalem w egzekwowaniu swoich praw np w pracy :mrgreen: :mrgreen: :wink: czysta przyjemność - złośliwi powiedzą ze własnie dlatego sie zwolniłem z pracy :D
Anonymous - 29-08-2005, 13:38

niom to ja potrafie: założyć noge za głowę a nawet dwie, ogolić sie na zero maszynką do golenia i sie nie zaciąć (ale jak robiłem to pierwsszy raz to pociełęm sobie pół głowy), potrafie zrobić głupią mine, znam troche htmla, troche php, umiem troszkę jak to sie mówi bitbitować umcyk umcyk jak narazie to udaje mi sie wydać z siebie 3 dzwięki na raz, Rahzel wydaje z siebie 13, potrafie spać do bardzo późna, potrafie przesiedzieć 2 nocki bez spania (oczywiście jak jest dobre zajęcie), umiem pogrzebać w kompie i go naprawić, złożyc, instalnać systema, ewentualnie zepsuć ;) jak jeszcze coś sobie przypomnę, to zaedytuje. pozdro
Anonymous - 29-08-2005, 13:58

takie tam :mrgreen:

jeszcze w budowie ale już działa

www.grafplus.pl

to robie jak nie śpie :P

ps.

i potrafie ze szwagrem 1l zrobić przy wiadomościach o 19.30 :mrgreen:

Hubeeert - 29-08-2005, 14:05

gumas_72 napisał/a:
potrafie ze szwagrem 1l zrobić przy wiadomościach o 19.30

Wcale mnie to nie dziwi :mrgreen:

Dyzio i Saba - 30-08-2005, 17:54

Potrafie :roll: naprawić samolot :shock: ale nie napisze gdzie 8) żeby paniki nie było :wink:
Anonymous - 15-09-2005, 16:50

a ja specjalizuje sie w oraniu pola dziadka przy uzyciu ursusa 40 i plga 4 skibowego dotego wladama wprawnie pila motorowa oraz elektryczno i siekiera
pozatym zajmuje sie zakladaniem siec komputerowej
serwisuje rowniez komputery

i znam sie na robieniu wedlin bo przez pewien okres pracowalem w zakladach
miesnych gdzie bylem wedliniarzem a pozniej wedzarzem

aha i potrafie jeszcze w wyprowadzic czlowieka z rownowagi w 1 minute i 30 sekund
posiadm rowniez dar rozbawiania towarzystwa roznym kwalami oraz numerami