To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

MMC Car Poland & Dilerzy Mitsubishi - ASO Auto GT Warszawa

JCH - 20-02-2009, 12:20

Hubeeert napisał/a:
Ty a Jackie to pies :?:
Jackie tu był od zawsze. Potem powstał extra dział dla dilerów, w którym tylko echo odpowiadało. Stąd moje "wreeeeszcie".
PS. No i ostatnio focha, o takiego: [-( [-( [-( strzelił, że rany boskie .... :shock: 8)

Gene - 20-02-2009, 13:53

Pracownicy Mitcaru tez zagladaja na forum. Kiedys nawet jeden z handlowcow - Patrol byl (chyba) moderatorem na forum. :wink:
Nomanek42 - 21-02-2009, 22:21

Witam
Kupiłem Lancera Sportbacka Invite 1.8 CVT w Alianz Auto. Jeden wielki koszmar. Nie mam nawet siły aby to opisywac bo mnie jeszcze trzęsie. W ramach rekompensaty obiecano mi światła p.mgielne po koszcie importera tj. obecnie 1100 zł i 150 zł montaż. Przy wymianie oleju 1000 km mam miec olej za darmo. Zamontowali mi czujniki cofania X-Park Lcd firmy ETS Polska z Warszawy. Dzis jadąc do tyłu nie mając żadnej przeszkody z tyłu czujnik wył że odległość jest mniejsza niż 0,4 m.Może mu mróz zaszkodził
Tyle jest dobrych opinii o Auto GT ze załuję ze tam nie kupiłem.
Mam pytanie do Auto GT czy mając te światła w "ręku" moge je zamontować u Was. Czy nie stracę gwarancji? Czy moge mając instalację czujników w Alianz Auto naprawić w ramach gwarancji te czujniki u Was? Ile bedzie kosztował i jaki olej przy wymianie 1000 km. Po prostu chciałbym na przeglądy i naprawy juz przyjezdżac tylko do Auto GT.
Pozdrawiam wszystkich.

AutoGT - 23-02-2009, 14:08

Nomanek42, odpowiedź na PW. Nie przedstawiamy żadnych kwot na forum. Ceny części stale się zmieniają i aby uniknąć nieporozumień wysyłamy tylko oferty indywidualne na daną chwilę.

Wszystkie oryginalne części mitsubishi są objęte gwarancją MMC, czyli obowiązuje we wszystkich ASO mitsubishi w unii europejskiej.

Nieoryginalne czujniki parkowania są objęte gwarancją wewnętrzną Alianz Auto, my nie podejmujemy się ich naprawiania.

Nomanek42 - 24-02-2009, 15:25

Hej
Dzieki za odpowiedź i mail'a. Zglosze się wkrótce.
Pozdrawiam

Anonymous - 24-02-2009, 20:31

AutoGT napisał/a:
Nie jesteśmy tu w celach zarobkowych.
A link do sklepu znalazł się w podpisie przez pomyłkę :?: :badgrin:

tak tylko pytam, bo prawdę mówiąc ten link mi nie przeszkadza...
każdy jakoś zarabia na kawałek chleba.
:wink:

Hubeeert - 24-02-2009, 21:14

gootek napisał/a:
A link do sklepu znalazł się w podpisie przez pomyłkę

Słuszna uwaga.
AutoGT fajnie, że jesteś, ale Zasady Forum obowiązują WSZYSTKICH i prosze o usunięcie tego linku.
Baner może zostać.

AutoGT - 25-02-2009, 10:11

Plan promowania sklepu przez Forum upadł... :)

Zasady to zasady. Już zmienione

Hubeeert - 25-02-2009, 18:48

AutoGT napisał/a:
Plan promowania sklepu przez Forum upadł...
Dziękuję za zrozumienie. Nie ma natomiast problemu, żeby użytkownicy zadawali pytania na które udzielisz odpowiedzi. Jakąś wyprzedaż szykujecie ;-) :?:
romero - 25-02-2009, 18:57

Właśnie odebrałem miśka z AutoGT .Był na montażu podgrzewacza.
Wszystko sprawnie i miło.
Polecam ten serwis.

AutoGT - 26-02-2009, 17:08

Hubeeert napisał/a:
Jakąś wyprzedaż szykujecie ;-) :?:

Planujemy promocyjną sprzedaż felg aluminiowych, prawdopodobnie od połowy marca. Mamy dużo części po zeszłorocznych cenach, głównie do EVO (głównie tymi samochodami zajmuje się mój dział). Sklep jest jeszcze bardzo młody i cały czas przybywa produktów.Dla mitsumaniaków planujemy specjalny rabat na wybrane produkty, ale musicie dać mi jeszcze chwilę na przygotowanie oferty :)

romero - 26-02-2009, 20:12

Witaj AutoGT.Czy mógłbyś w dziale L200 "odpalanie zamarzniętego..."opisać w kilku słowach zasadę działania podgrzewacza paliwa.Chodzi o to co jest montowane w baku oraz czy podgrzewacz jest elektryczny czy na zasadzie wymiany ciepła.
Pozdrawiam.

Anonymous - 26-02-2009, 21:36

romero, dostałeś już wiarygodne informacje na ten temat.
Więc what happen?

Hubeeert - 27-02-2009, 17:11

AutoGT a nazwijmy to normalne części nie do EVO?
Nomanek42 - 28-02-2009, 13:07

Mam pytania do Auto GT.
Czy sklep planuje akcesoria do Sportbacka?
Czy do wymiany oleju moge przyjechac z własnym?
Czy klient korzystający z Wasego serwisu moze przebywac na hali serwisowej?

A tak wogóle to niedługo WIOSNA i pozdrawiam wszystkich serdecznie.