To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Chcę Kupić L200 - Kondolencje

cns80 - 07-01-2009, 21:18

A ja miałem okazję przejechać się F-150 i powiem że rozsądne traktowanie gazu w zakręcie i około 100 kg jakiegokolwiek ładunku tuż za kabiną pozwala na fajne kontrolowane slajdy nawet przy większych prędkościach :twisted:
Kibloo - 07-01-2009, 22:56

Herkules13 napisał/a:
Dzięki Kibloo !!!
A z jakiej to okazji życzenia ???

a tak zwyczajnie (z okazji przegladania forum) bo to jest kod... (te życzenia oczywiście)

Anonymous - 08-01-2009, 10:00

Kibloo napisał/a:
Herkules13 napisał/a:
Dzięki Kibloo !!!
A z jakiej to okazji życzenia ???

a tak zwyczajnie (z okazji przegladania forum) bo to jest kod... (te życzenia oczywiście)

Dalej niewiem o co chodzi :shock:
Ale dzięki
Znamy się, czy jak ?

A co do tych kondolencji dla Navali i Hiluxów to w ostatnich dniach nasze szkapy padały jak muchy :D

Gene - 08-01-2009, 10:15

Herkules13 kazdy (chyba zarejestrowany) user forum przegladajac posty Kibloo'a widzi w jego podpisie pozdrowienia dla siebie. Nasz kolega uzywa jakiegos kodu (programu), ktory generuje zyczenia dla aktualnie przegladajacego. :wink:
cns80 - 08-01-2009, 11:23

Gene napisał/a:
Nasz kolega uzywa jakiegos kodu (programu), ktory generuje zyczenia dla aktualnie przegladajacego.
Polecam temat o skrypcie "you" na forum. Wystarczy wpisać w podpisie lub treści postu [y o u] (tylko bez spacji) i będzie się wyświetlał nick czytającego np. tak:
Prawda Gość ?

MisiekK - 08-01-2009, 13:29

Każdy swoje chwali, ale trochę pokory koledzy - niektórzy z Navary czy Hiluxa są bardzo zadowoleni.
Pomijam że nie wszyscy chcą jeździć 130 po lodzie czymkolwiek, ale żeby zaraz współczuć?

Swoim Fordem Galaxy jeździłem nie raz 100-120 po śniegu i błocie/lodzie między pasami wyprzedzając sznury polskich Niemców jadących na święta jakby mieli letnie kapcie i co z tego? Na zimówkach i jednym napędzie.
Zarówno z 4x4 jak i bez można się wpakować do rowu i nie ma się co przechwalać.

Zaraz znajdzie się właściciel Nawary który będzie współczuł właścicielom L200 konstruktora który tak popsuł design tego auta i np: dokleił ten okrutny niepasujący do niczego tył,
czy dziwaczną deskę (;-)).

Anonymous - 08-01-2009, 14:58

Gene napisał/a:
Herkules13 kazdy (chyba zarejestrowany) user forum przegladajac posty Kibloo'a widzi w jego podpisie pozdrowienia dla siebie. Nasz kolega uzywa jakiegos kodu (programu), ktory generuje zyczenia dla aktualnie przegladajacego.

No to teraz wszystko jasne.
Mam nadzieje, że nie wyszedłem na tumana komputerowego, przynajmniej nie na za dużego. :D :P

Anonymous - 08-01-2009, 15:48

Herkules13 napisał/a:

A co do tych kondolencji dla Navali i Hiluxów to w ostatnich dniach nasze szkapy padały jak muchy :D

Ze względu na powyższe uprzejmie proszę: Gene czy możesz zamknąć ten temat :?:

Gene - 08-01-2009, 16:15

To prawda, ze SuperSelect jest dobrodziejstwem. Prawda tez jest, ze ludzie sa jacy sa. Czasami barkuje nam odrobiny pokory. Lepiej jak sobie pomagamy i rozwiazujemy problemy niz jak wysmiewamy auta innych marek. Nie tedy droga. Ja chcialbym aby Mitsubishi mialo tyle walorow "techniczno-spolecznych" co Toyota. By mialo preznie dzialajace kluby, caly wachlarz upgrade'ow i ...kolejny raz wygralo Dakar :wink:
Mysle, ze moge spelnic Elili twoja prosbe. Jest to rozsadna i wlasciwa decyzja.
p.s. dlatego Wojtku nie zmienie zdania. :salute: