Lubelskie - gdzie naprawiacie?
truespinmice - 07-08-2006, 11:48
do masicza to napewno ma telefon borecki.
a co do pana sławka to co u niego robiłeś ? i ile cie to wyniosło- jak można zapytać?
bo ja noszę się z zamiarem wymiany rozrządu.......
ps. to jest właśnie takie głupie na tym forum - jak piszesz nowego posta po swoim własnym to dołącza się automatycznie do poprzedniego jako edit.......ehh nawet nie wiedziałem , że odpowiedziałeś
macia - 08-08-2006, 14:02
OK truespinmice - odpowiedź poszła na email
Hubeeert - 08-08-2006, 14:05
truespinmice napisał/a: | ps. to jest właśnie takie głupie na tym forum - jak piszesz nowego posta po swoim własnym to dołącza się automatycznie do poprzedniego jako edit. |
To własnie jest głupie na tym forum że niektórzy piszą post za postem bez użycia funkcji edit. A poważniej - możesz wejsć w posta wyciąć jego zawartość skasować go i wkleić jeszcze raz - wtedy pokazuje że jest to nowy post.
truespinmice - 08-08-2006, 16:02
Hubeeert napisał/a: | truespinmice napisał/a: | ps. to jest właśnie takie głupie na tym forum - jak piszesz nowego posta po swoim własnym to dołącza się automatycznie do poprzedniego jako edit. |
To własnie jest głupie na tym forum że niektórzy piszą post za postem bez użycia funkcji edit. A poważniej - możesz wejsć w posta wyciąć jego zawartość skasować go i wkleić jeszcze raz - wtedy pokazuje że jest to nowy post. |
i od teraz będę tak robił
macia napisał/a: | OK truespinmice - odpowiedź poszła na email |
no to sporo ci zrobił , a cena rzeczywiście niska.
dziś dzwoniłem do niego i upewnił mnie , że rozdządu , ani silnika nie trzeba wymieniać ani ruszać (czestniczył w kupowaniu mojego Stariona, a poprzedni właściciel właśnie u niego serwisował Stariona)
macia - 08-08-2006, 16:54
No to spox. Masz pewność,że był w dobrych rękach. Mimo wszystko mam nadzieję,że nie będziemy musieli korzystać z jego uprzejmości . Choć oczywiście przeglądy i bieżące wymiany też u niego będę robił.
truespinmice - 10-10-2006, 10:00
macia - napisz mi na priva jaki ty masz numer do p.Sławka.
dzwonie do niego juz czwarty dzień i nie moge sie dodzwonic - cały czas taki szybki szygnał słysze.......
z góry dzieki
macia - 10-10-2006, 19:29
truespinmice napisał/a: | macia - napisz mi na priva jaki ty masz numer do p.Sławka |
Spox, poszła odpowiedź, jakby co, to pytaj. Jakieś problemy z miśkiem?
truespinmice - 16-10-2006, 17:13
to dlatego nie moge sie dodzwonić
z miśkiem wszystko OK (chyba). właśnie dlatego chce sie z nim skontaktować.
Od jakiegoś miesiąca słysza dziwne odgłosy z silnika , których przedtem nie słyszałem (tak mi sie przynajmniej wydaje). Ale nie dowiem sie tego jak nie odwiedze jakiegos szpeca.
dzieki za wiadomość,
pozdr.
DOBRA PANOWIE A TERAZ Z INNEJ BECZKI: mam problem z przeglądem - nie chcą puścić mnie ze względu na wydech za głośny.....kutfa
edit by Hubeeert: ZASADY FORUM PUNKT 6
Hubeeert - 16-10-2006, 19:03
truespinmice, wstaw sobie w końcówkę zwężkę. Pomoże.
Co do dziwnych odgłosów - zwiększyłeś ciśnienie doładowania w starym silniku. czego sie spodziewasz? Bo ja problemów...
truespinmice - 19-10-2006, 14:10
z wydech juz załatwione.
co do cykania: raczej zwiększenie boostu nie miało wpływ na luz zaworowy.....
...godzina roboty i cykanie znikło......zawory do regulacji były.
Anonymous - 23-10-2006, 16:24
prosze kogos o nr telefonu do pana slawka ze staffa (32?)--colcik mi ponad 11 litrow/100km i troszke mnie to niepokoi
jakby co moj mail:maestro76@op.pl
macia - 23-10-2006, 20:29
maes napisał/a: | prosze kogos o nr telefonu do pana slawka |
Poszła odpowiedź na PW. Jakby co, to pytaj
truespinmice - 23-10-2006, 21:42
macia napisał/a: | maes napisał/a: | prosze kogos o nr telefonu do pana slawka |
Poszła odpowiedź na PW. Jakby co, to pytaj |
byłeś pierwszy
Anonymous - 19-06-2007, 01:38
Witam
Potrzebuje Informacji na temat DOBREGO gazownika w lublinie badz bliskiej okolicy,
żeby zobaczył co jest nie tak.
Moj Galancik pali mi 18 L gazu na 100 km.
Moze jakis numer, adres.
Pozdrawiam
Rameks
truespinmice - 19-06-2007, 08:32
polecane dwa zakłady:
pierwszy:
Kod: |
Auto-Gaz S.C. Piotr Michalak Helena Wójtowicz
20-018 Lublin, Rowerowa 7 - woj. lubelskie
tel. 081 534 51 37, fax. 081 534 77 14
|
drugi: