To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Małopolskie - pozdrowienia mitsu

Kokos - 08-08-2006, 14:12

Ficu tak niestety wyszło :(
ale napisz jak wrażenia

Anonymous - 09-08-2006, 08:13

Mam nadzieje że spotkam kogoś z Was :D już od dzis jestem w Krakowie :wink: :!:
Anonymous - 10-08-2006, 17:40

no widzisz Kokos było fajnie. Nowych ciekawych ludzi sie poznaje a to zawsze procentuje.
ale za to mam nadz że wkrótce pochwalisz się na żywo swoim coltem:) w ta nd pewnie mnie nie będzie ale Ci co ostatnio przybyli raczej tak. Co niedziele tam są.

Anonymous - 10-08-2006, 19:14

Ja tam jestem zawsze w niedziele także ja będe,więc można wpadać :D
Anonymous - 10-08-2006, 20:33

Siemka! Dziś w okolicy Zielonek pozdrawiał mnie światełkami jeden Misiek :lol: chyba SIGMA :?: lub GALANT pozdrawiam wiec bo nie zdąrzyłem odp. :oops: a i w Zielonkach wifdziałem ładnego lancerka ale chiba nie z MM :?
m3m

pa_pi - 24-08-2006, 18:22

No to pozdrawiam kolegów z Krakowa jak będę śmigał z Olkusza do milutkiego Krakowa będę mrugał do wszystkich kolegów :)
karolgt - 19-09-2006, 01:41

od jakiegos czasu w zwiazku z przebudowa r.mogilskiego musze jezdzic przez starowislna, i od paru miesiecy widze pod hala targowa Colta C50, i dzisiaj poraz pierwszy zauwazylem ze ten Colt sie poruszyl;D takto zawsze dokladnie stalw tym samym miejscu (no chyba ze ja nie potrafilem zauwazyc :D )

wiec pozdrawiam Colcika z ul Starowislnej (albo przed starowislnej)

i jeszcze jednego bialego C50 ktory dzisiaj zaparkowal u mnie pod wydzialem na Rejmonta ;)

p.s troche nas jednak jest ;] CA0 chyba najmniej ;/

szczeslaw - 22-09-2006, 02:02

karolgt, tak mi się coś wydaje, że to ciebie dzisiaj (a właściwie wczoraj :) ) pozdrawiałem na skrzyżowaniu al. Solidarności przy Banolli (robiłem lewoskręt zieloną Carismą).
karolgt - 22-09-2006, 02:07

szczeslaw napisał/a:
karolgt, tak mi się coś wydaje, że to ciebie dzisiaj (a właściwie wczoraj :) ) pozdrawiałem na skrzyżowaniu al. Solidarności przy Banolli (robiłem lewoskręt zieloną Carismą).

tak to bylem ja, wracalem do domku ;)

mam nadzieje ze moje pozdrowienie rowniez bylo widoczne :)

szczeslaw - 22-09-2006, 11:16

karolgt napisał/a:
mam nadzieje ze moje pozdrowienie rowniez bylo widoczne

Było, było :)

Anonymous - 22-09-2006, 19:58

jak będziemy mieli naklejki na lusterkach to napewno łatwiej się będzie rozpoznać :mrgreen:
Marcin-Krak - 22-09-2006, 21:56

Ficu865 napisał/a:
jak będziemy mieli naklejki na lusterkach to napewno łatwiej się będzie rozpoznać

Zgazdam się :)
A tak przeglądam forum i mam pytanko czy ktoś w naszym regionie rozdaje-rozdawał wizytówki mitsumaniaków ??
Może o takiej formie powiekszania naszego grona by pomyśleć jeszcze ??
Wtedy tych ludzi do pozdrawiania byłoby może więcej ?? :)

Anonymous - 27-08-2007, 10:05

Pozdrowienia dla widzianego wczoraj to jest 26 sierpnia czarnego Colta CA0 Jadącego al. słowackiego:) krakowskie blachy, przyciemnione szybki i dwie lotki na klapie. Kierowca najpierw przywitał się awaryjnymi, następnie wymieniliśmy spojrzenia :wink:
Wydaję mi się że to ktoś z klubu kogo nie znam - ale jeśli nie to tym bardziej miło :biggrin:

Anonymous - 27-08-2007, 16:26

Ficu865 napisał/a:
Pozdrowienia dla widzianego wczoraj to jest 26 sierpnia czarnego Colta CA0 Jadącego al. słowackiego:) krakowskie blachy, przyciemnione szybki i dwie lotki na klapie. Kierowca najpierw przywitał się awaryjnymi, następnie wymieniliśmy spojrzenia :wink:
Wydaję mi się że to ktoś z klubu kogo nie znam - ale jeśli nie to tym bardziej miło :biggrin:

niestety kolega nie jest z klubu :) dawalem mu z rok temu namiar ale jakos nie zajrzal ( o ile to jest ten sam colt :) )

Anonymous - 04-07-2008, 10:21

Pozdrowienia dla widzianego dziś rano na Alei Powstańców Wielkopolskich Mitsumaniaka :D
Pierwszy raz miałam te przyjemnosc pomachac komus, kto ma piekna naklejke MM na samochodzie. Bardzo to miłe :)