Małopolskie - pozdrowienia mitsu
Kokos - 08-08-2006, 14:12
Ficu tak niestety wyszło
ale napisz jak wrażenia
Anonymous - 09-08-2006, 08:13
Mam nadzieje że spotkam kogoś z Was już od dzis jestem w Krakowie
Anonymous - 10-08-2006, 17:40
no widzisz Kokos było fajnie. Nowych ciekawych ludzi sie poznaje a to zawsze procentuje.
ale za to mam nadz że wkrótce pochwalisz się na żywo swoim coltem:) w ta nd pewnie mnie nie będzie ale Ci co ostatnio przybyli raczej tak. Co niedziele tam są.
Anonymous - 10-08-2006, 19:14
Ja tam jestem zawsze w niedziele także ja będe,więc można wpadać
Anonymous - 10-08-2006, 20:33
Siemka! Dziś w okolicy Zielonek pozdrawiał mnie światełkami jeden Misiek chyba SIGMA lub GALANT pozdrawiam wiec bo nie zdąrzyłem odp. a i w Zielonkach wifdziałem ładnego lancerka ale chiba nie z MM
m3m
pa_pi - 24-08-2006, 18:22
No to pozdrawiam kolegów z Krakowa jak będę śmigał z Olkusza do milutkiego Krakowa będę mrugał do wszystkich kolegów
karolgt - 19-09-2006, 01:41
od jakiegos czasu w zwiazku z przebudowa r.mogilskiego musze jezdzic przez starowislna, i od paru miesiecy widze pod hala targowa Colta C50, i dzisiaj poraz pierwszy zauwazylem ze ten Colt sie poruszyl;D takto zawsze dokladnie stalw tym samym miejscu (no chyba ze ja nie potrafilem zauwazyc )
wiec pozdrawiam Colcika z ul Starowislnej (albo przed starowislnej)
i jeszcze jednego bialego C50 ktory dzisiaj zaparkowal u mnie pod wydzialem na Rejmonta
p.s troche nas jednak jest ;] CA0 chyba najmniej ;/
szczeslaw - 22-09-2006, 02:02
karolgt, tak mi się coś wydaje, że to ciebie dzisiaj (a właściwie wczoraj ) pozdrawiałem na skrzyżowaniu al. Solidarności przy Banolli (robiłem lewoskręt zieloną Carismą).
karolgt - 22-09-2006, 02:07
szczeslaw napisał/a: | karolgt, tak mi się coś wydaje, że to ciebie dzisiaj (a właściwie wczoraj ) pozdrawiałem na skrzyżowaniu al. Solidarności przy Banolli (robiłem lewoskręt zieloną Carismą). |
tak to bylem ja, wracalem do domku
mam nadzieje ze moje pozdrowienie rowniez bylo widoczne
szczeslaw - 22-09-2006, 11:16
karolgt napisał/a: | mam nadzieje ze moje pozdrowienie rowniez bylo widoczne |
Było, było
Anonymous - 22-09-2006, 19:58
jak będziemy mieli naklejki na lusterkach to napewno łatwiej się będzie rozpoznać
Marcin-Krak - 22-09-2006, 21:56
Ficu865 napisał/a: | jak będziemy mieli naklejki na lusterkach to napewno łatwiej się będzie rozpoznać |
Zgazdam się
A tak przeglądam forum i mam pytanko czy ktoś w naszym regionie rozdaje-rozdawał wizytówki mitsumaniaków ??
Może o takiej formie powiekszania naszego grona by pomyśleć jeszcze ??
Wtedy tych ludzi do pozdrawiania byłoby może więcej ??
Anonymous - 27-08-2007, 10:05
Pozdrowienia dla widzianego wczoraj to jest 26 sierpnia czarnego Colta CA0 Jadącego al. słowackiego:) krakowskie blachy, przyciemnione szybki i dwie lotki na klapie. Kierowca najpierw przywitał się awaryjnymi, następnie wymieniliśmy spojrzenia
Wydaję mi się że to ktoś z klubu kogo nie znam - ale jeśli nie to tym bardziej miło
Anonymous - 27-08-2007, 16:26
Ficu865 napisał/a: | Pozdrowienia dla widzianego wczoraj to jest 26 sierpnia czarnego Colta CA0 Jadącego al. słowackiego:) krakowskie blachy, przyciemnione szybki i dwie lotki na klapie. Kierowca najpierw przywitał się awaryjnymi, następnie wymieniliśmy spojrzenia
Wydaję mi się że to ktoś z klubu kogo nie znam - ale jeśli nie to tym bardziej miło |
niestety kolega nie jest z klubu dawalem mu z rok temu namiar ale jakos nie zajrzal ( o ile to jest ten sam colt )
Anonymous - 04-07-2008, 10:21
Pozdrowienia dla widzianego dziś rano na Alei Powstańców Wielkopolskich Mitsumaniaka
Pierwszy raz miałam te przyjemnosc pomachac komus, kto ma piekna naklejke MM na samochodzie. Bardzo to miłe
|
|
|