To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

L200 Ogólne - L200 2009 Facelifting

Gene - 30-01-2009, 06:38

Hugo, przyjacielu... u Traska nawet byl pokazany taki model jak moj ale co do realizacji to mial pociete oslony od L200. Prawie pasowalo, troche slabo. Te linki daja pewne pojecie ale do mojego nie podejda. Mimo wszystko dzieki... :wink:
Wracajac do meritum, chcialbym zobaczyc na zywo jak elka po zmianach bedzie sie prezentowac i jezdzic. 8)

HugoOrmo - 30-01-2009, 06:51

nie no Gene tak tylko podalem linka choc przypuszczalem, ze ingerencja zbyt hardcore'owa...

a jezeli chodzi o meritum to parafrazujac wypowiedz Franca z Psow:
jak bedzie jezdzilo nowe L200?
tak samo bedzie jezdzilo...(tu lyk okowity)...albo lepiej....

pzdr

Anonymous - 30-01-2009, 08:14

namotore napisał/a:
zamiast picowac blache wlozyliby skrzynie M6 albo AT5 no i materialy w srodku do poprawy... :p
I ksenony, tylne zawieszenie srubowe, aaaa i wycofali pajero z produkcji ;)
Gene - 30-01-2009, 10:17

HugoOrmo napisał/a:
ze ingerencja zbyt hardcore'owa...
Troche racji w tym jest. Ale glownie chodzi o komplikacje techniczne. Po pierwsze ten ich zderzak mi sie nie podobuje ale to rzecz gustu. Po drugie ja mam inaczej z przodu. Inny zderzak, inna atrape. A co najgorsze jest problem z klimatyzatorem. :|
Ali-En napisał/a:
I ksenony, tylne zawieszenie srubowe, aaaa i wycofali pajero z produkcji ;)
Czyli co, koledze sie nie podoba lifting? :wink:
Anonymous - 30-01-2009, 10:53

elili napisał/a:
Gene napisał/a:
w katalogu ARB te autka takie wyglaskane. Wszystko dopasowane prawie jak fabrycznie. :wink:

Właśnie ARB mi się nie podoba: ich przedni zderzak jest hm... prostopadłościenny (?) i nijak ma się do fabrycznego=obłego plastiku.
No i na fotkach ładnie wygląda - owszem - ale czymś trza uzupełnić szczelinę pod reflektorami. Porównaj fotkę L200 z tą z katalogu ARB to zobaczysz o czym piszę.

Nie ma szczeliny bo się tnie wg. szablonu plastikowy zderzaczek i jest elegancko zamaskowane...polecam zdjęcia nawww.newtriton.net
np.http://www.newtriton.net/...hp?view=1&id=11
Czyż nie jest ładny? Może nie jest tani, ale to już temat na zupełnie inną opowieść... :mrgreen:

HugoOrmo - 30-01-2009, 12:04

oki wygladaja fajowo poza jednym szczegolem, kazdy triton ze zderzakiem ARB powinien udac sie do ortodonty i zalozyc aparat na szczene bo mu dolna szczeka troche za obrys wyszla :wink:

...a tak serio to wlasnie chyba o to elili chodzi, ARB u mnie tez budzi orgomne kontrowersje...taka przykladowo nawala ma zajefajny zderzak od asfira, ktory "nasladuje" orginal ale do mitsu maja tylko plyte pod wincza...trzeba chyba zglebic temat AFN'a choc na ich oficjalnej stronie i w katalogu nie widzialem tego zderzaka, ktorym wszyscy sie tasowali :twisted: kiedys tam...

pzdr

Anonymous - 30-01-2009, 12:14

Zderzak z AFN wygląda tak:

PS.Zdjęcie dzięki uprzejmości kolegi Eskapada (Bartosza) z forum rajdy4x4

Gene - 30-01-2009, 12:28

HugoOrmo napisał/a:
zderzak od asfira
podobno to lipa. Ladniej wyglada niz robi.
Anonymous - 30-01-2009, 16:55

Bartman napisał/a:
Zderzak z AFN wygląda tak:[url=http://img140.images...xk5.jpg]Obrazek[/URL]
[url=http://img140.images...320.png]Obrazek[/URL]

Gdyby nie napis AFN to mógłbym pomyśleć, że ta fotka przez przypadek zaplątała się z relacji Gene z wtopy w Wilanowie :D

Ale dość kasztanów.
170 kucyków mówicie...Czyżby nowa mapa? Da się na nią załapać :?: :?: :?:

namotore - 30-01-2009, 16:58

nie chce nic sugerowac ale na tej focie z AFN albo fotograf stal krzywo , albo ... :badgrin:

silnik 2.5 czy 3.2? 200ps z 2.5 bedzie ciezko.

Gene - 30-01-2009, 17:03

namotore napisał/a:
albo ... :badgrin:

aaaaaaa... :toothy7: :toothy7: :toothy7: :toothy7: to juz jakas obsesja jest...co post to
namotore napisał/a:
krzywo
:rolleyes: :mrgreen: :mrgreen:
Anonymous - 30-01-2009, 17:03

namotore napisał/a:
nie chce nic sugerowac ale na tej focie z AFN albo fotograf stal krzywo , albo ... :badgrin:

silnik 2.5 czy 3.2? 200ps z 2.5 bedzie ciezko.

namotore nie popadaj w paranoje....napewno fotograf stał krzywo :wink:

namotore - 30-01-2009, 17:07

oby fotografie nowej wersji po FL wychodzily prosto :mrgreen: pozdrawiam, milego weekendu :wink:
Anonymous - 30-01-2009, 17:27

namotore napisał/a:
oby fotografie nowej wersji po FL wychodzily prosto :mrgreen:

Powiem Ci co zrobiłem: usypałem nasyp, eLka parkuje przechylona na prawo tak z 20 st.
I się nie przejmuję :D
I wiesz co: nijak nie widać że coś jest
namotore napisał/a:
krzywo.
:mrgreen: :mrgreen:
namotore - 30-01-2009, 17:43

i pewnie jeszcze jezdzisz na pustym baku co :badgrin:
---
co z silnikiem? 3.2? Pytam tych co wiedza albo slyszeli :lol: