Lancer Ogólne - wnetrze nowego lancera
Hubeeert - 30-07-2005, 14:18
josie napisał/a: | Ciekawe czemu na Polskę puscili czany plastik... Przecież w porównaniu do kosztów produkcji całego auto to jakieś grosze a może mieć decydujący wpływ na wybór auta |
Bo pokutuje wyobrażenie że Europejczycy wolą czarne w środku samochody
Kofi napisał/a: | takieś nie smakies prawda jest taka ze nasze wnetrze do amerykanskiego sie nieumywa |
I tu sie zgadzamy
Jackie napisał/a: | Normalnie bój się Boga (a jak nie Boga to ludzi ), masz taką ładną dziewczynę a Ty tu o jakichś....tych no.....normalnych inaczej, czy tak jakoś. |
Nie ja zacząłem
wichura1 napisał/a: | Jak dla mnie jakiś taki gejowski ten kremowy kolorek |
Chooper - 30-07-2005, 14:24
Hubeeert napisał/a: | josie napisał/a:
Ciekawe czemu na Polskę puscili czany plastik... Przecież w porównaniu do kosztów produkcji całego auto to jakieś grosze a może mieć decydujący wpływ na wybór auta
Bo pokutuje wyobrażenie że Europejczycy wolą czarne w środku samochody |
dokładnie...nasze "mózgi" wychodziły z założenia, że u nas bezyk sie nie sprawdzi, bo flejtuchy jesteśmy i mamy syf za oknem przez 8 miesięcy w roku (dni z opadami, śnieg i pochmurna pogoda zaokrąglone do okrągłej liczby )
Hubeeert - 30-07-2005, 15:11
A to ciekawe bo nawet jak jeżdżę na budowy to i tak mam welurowe dywaniki na podłodze :d a jeżdżę często - taka praca czasem jest nieciekawie no ale posprzątać zawsze można prawda
sla - 30-07-2005, 15:58
gregorbu napisał/a: | wersja 2,0 Sport. Na zdjęciach wygląda ponuro. Po zajęciu miejsca za kierownicą okazuje się, że jest bardzo wygodne i bardzoi ładne. Wszystko w zasięgu wzroku i rąk, znakomite fotele i dobre materiały wykończeniowe. A obszyta w tej wersji alcantarą kierownica Momo to mistrzostwo świata. | Mi też bardzo podoba się wnętrze mojego Lancera 2,0 .Jest chyba prawdą,że na podstawie zdjęcia,nie można wiele powiedzieć o stanie faktycznym,jednak gusta są różne[te amerykańskie wyjątkowo osobliwe],i powinien istnieć wybór tapicerki przy kupnie.Mnie to jednak w tym przypadku nie interesuje,gdyż podoba mi sie tak jak jest[w przeciwieństwie do wygladu zewnętrznego].
Hubeeert - 30-07-2005, 16:05
sla napisał/a: | podoba mi sie tak jak jest[w przeciwieństwie do wygladu zewnętrznego]. |
Lampy mogłyby być jak w EVO prawda Ehhh ile by zyskał na takim prostym zabiegu jak zmiana lamp...
sla - 30-07-2005, 16:24
Hubeeert napisał/a: |
Lampy mogłyby być jak w EVO prawda | To jest pewnik,niestety niezrozumiały dla projektantów.Wtedy naprawdę byłbym usatysfakcjonowany.Proste dla każdego miłośnika Mitsu,tylko nie dla tych co mają moc sprawczą.
Chooper - 30-07-2005, 16:25
sla napisał/a: | powinien istnieć wybór tapicerki przy kupnie. |
ta i jeszcze dobór dodatków chrom czy drewno, barek czy lodówka, obiad z szefem sprzedaży, wyciaczka po lini montażowej i po zakupie czujemy sie jak nowy posiadacz Maybacha
P.S. Ostatnio czytałem o Glass Factory - fabryka gdzie powstaje dziecko VW Phaeton...głowa mała...na podłogach machon i orzech, wszyscy w maskach i na biało pouierani, prawie żadnych maszyn, tylko ludzie (no jedną maszyną jest napęd lini montażowej, co by sie ręcznie nie nameczyc przy przesuwaniu aut...
Cała fabryka jest ze szkła, a za kilka Euro mozna sobie pozwiedzać i zobaczyc, jak sie to odbywa krok po kroku..
sla - 30-07-2005, 18:56
Chooper napisał/a: |
ta i jeszcze dobór dodatków chrom czy drewno, barek czy lodówka, obiad z szefem sprzedaży, wyciaczka po lini montażowej i po zakupie czujemy sie jak nowy posiadacz Maybacha | Czy to efekt upału?Nawet kupując forda KA,żona miała możliwość wyboru tapicerki i koloru deski.To jest norma.Ale musi istnieć możliwość zamawiania i różne warianty specyfikacji,a Mitsu jest chyba jedną z nielicznych marek gdzie takiej możliwości nie ma.To tyle,no i ten upał.
Chooper - 31-07-2005, 11:55
sla napisał/a: | Nawet kupując forda KA,żona miała możliwość wyboru tapicerki i koloru deski.To jest norma. |
Tapicerki owszem, ale wymień, ile porducentów daje ci kolor deski rozdzielczej albo plastików w drzwiach do wyboru....
Z reguły jest to tak, że jak wybiera się jasny kolor tapicerki to wtedy daja też jasną deskę, a jak ciemny, to ciemną. No pozostaja jeszcze inne warianty, np. najbogatrza opcja i wterdy dostaje sie jasny kolor bez łaski (np w skodzie czyt. LaurentKlement czy w peugeocie - czyt. RolandGaros )
TNT - 31-07-2005, 12:26
No niestety mitsu nie pozwala dobierac tapicerki i chyba trzeba sie do tego przyzwyczaic. A co do swiatel to nie sa takie zadziorne japonskie (male skosnookie) takie swiatla zawsze kojarzyly sie z japoncami a lancerowi tego wlasnie brakuje swiatla ma eropejskie ala peugeot itp
Karwoś - 08-08-2005, 04:24
Korzystajac z chwili czasu odniose sie do tego bialego wnetrza mojego lancerka:)Otoz w usa normalnie tapicerka tez jest czarna ale to jest akurat limitowana werscja LS i dlatego wszystko jest na bialo:)a co do praktycznosci - to zgadzam sie w 100 % - jest niepraktyczna i uciazliwa - szczegolnie na jesieni:(Ale cos za cos - trzeba bedzie uwazac w jakich butach sie wchodzi:)A co do kierownicy - ona jest taka sama jak w polskiej wersji ale jest obszyta skora - galka zmiany biegow i mieszek recznego zreszta tez. A w usa biale wnetrza nie sa zadkoscia bo tutaj sie nie kurzy - on ma przejechane 9000mil a nie mial sladu kurzu na podwoziu i silniku - ja przejechalem 200km w polsce i caly byl zakurzony - takie polskie drogi niestety.
|
|
|