To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Zloty i Spoty - 2007 - Polski Zlot Mitsubishi (Wspólny)

Firebee - 20-06-2006, 10:58

nie bój nic Roch:) W Grudziądzu będą, tylko znów Nieoficjalne ! :P
Hubeeert - 20-06-2006, 11:33

Firebee jak Cie kopnę (z czystej sympatii oczywiście)
Grudziądz jako miejsce Zlotów zawsze bedzie miejscem na Zlot Mitsumaniaków.
Ale pomysł jest taki żeby zorganizować Zlot wszystkich Klubów Mitsu w Polsce. Jeden wspólny.
I chodzi o to żeby był mniej więcej w środku Polski. Polska jako kraj jest dość rozległa a Grudziądz na przykład ze Śląska jest 400km? Około. Bo jest wysunięty bardziej na północ. Zresztą i tak bedzie ankieta gdzie zbierzemy wszystkie propozycje miejsc gdzie ma być Zlot i zagłosujemy. Dlatego bardzo zalezy mi na wypowiedziach wszystkich Klubów. I wszystkich Klubowiczów.

Na Grudziądz w przyszłym roku ja się już szykuję :D

Leppe - 20-06-2006, 13:20

POmysł sumer jestem jak najbardziej ZA :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!:
polsaler - 20-06-2006, 13:28

Ja też jestem zdecydowanie ZA !!! Zwłaszcza , że w tym roku raczej do Białegostoku się nie wyrwę :(
igi - 20-06-2006, 13:42

Hubeeert napisał/a:
Na Grudziądz w przyszłym roku ja się już szykuję

Jak my wszyscy Ojcze Dyrektorze Firencjuszu. Nie smuć się jeszcze będziesz zapierniczał z organizacją zlotów MM

Anonymous - 20-06-2006, 13:50

igi napisał/a:
Nie smuć się jeszcze będziesz zapierniczał z organizacją zlotów MM

taaaa... a jak zapukasz w szybke mojego auta w sobote rano to wtane i Ci znow pomoge ;-)

Anonymous - 20-06-2006, 13:54

MI pasuje kazda lokalizacja, z Suwalk i tak wszedzie daleko :mrgreen:
JCH - 20-06-2006, 18:44
Temat postu: Wspólny Zlot MKP i MM
Jak to fajnie że wszyscy są ZA ......
No to żeby nie było tak słodko ...
Powiedzcie mi zatem po co czekać aż ktoś rzuci hasło: "Wspólny Zlot" :?: :?: :?:
Nie prościej było zapakować się do auta i przyjechać do Morska? W ten sposób ten zlot odbyłby się w tym roku a nie w przyszłym.

Oczywiście też jestem za tylko trzeba do tego podjść realistycznie a nie hurraoptymistycznie. Trzeba się baaaardzo dobrze zastanowić na terminem, miejscem i organizacją Zlotu.

michu_872 - 20-06-2006, 19:11

Jak najbardziej za :D :D :D
Hubeeert - 20-06-2006, 19:12

Jacek sprawa jest bardzo prosta - tak bardzo jak konstrukcja cepa jednoczęściowego.
Otóż należy:
1. Zastanowić się nad możliwą lokalizacją - jak najszybciej
2. We wspólnym głosowaniu wybrac miejsce - głosować mogą wszyscy, na każdym z forów żeby nie było ;-) - jak najszybciej
3. Zarezerwować ośrodek na termin jeden który będzie do przyjęcia dla większości z nas co pokaże jak wyżej napisalem głosowanie.
4. Znaleźć parę osób chętnych do organizacji tego ZLOTU
5. Poprosić każdy z Klubów (coltmania.pl, Eclipse Klub Polska, m3m, MITAUTO, MKP, mitsumaniaki - kolejność alfabetyczna) o przygotowanie atrakcji
6. Przygotowac imprezy integrujące ludzi jak na przykład Międzyklubowe Mistrzostwa Polski w Piłce Nożnej
7. Dobrze się bawić i powtarzać co roku :mrgreen:

JCH - 20-06-2006, 19:26
Temat postu: Zlot MKP i MM
Jak sam mówiłeś lokalizacja i organizacja muszą być ze sobą powiązane. Lepiej podjechać 100 km dalej na dobrze zorganizowany zlot niż błąkać się po jakimś nieprzyjaznym, niesprawdzonym ośrodku i nie móc robić tego co chcemy (w granicach rozsądku oczywiście).
Termin - sam nie wiem .... czy tak jak teraz lepszy jest długi weekend bo dla jadących z daleka można zlot połączyć np. ze zwiedzaniem odległego zakątka kraju czy też lepiej tradycyjny weekend bo w długie weekendy zwykle każdy gdzieś wyjeżdża.
Z jakim wyprzedzeniem ustalać termin?
Ze strony organizacji to pewnie tak z pół roku .....
Ze strony uczestnictwa to ja mogę deklarować się tak ze 2 m-ce przed. Wcześniej .... nie bardzo.
Dajcie sobie na wstrzymanie wszyscy, którzy teraz krzyczycie, że będziecie na zlocie, którego jeszcze nie ma a lepiej z odpowiednim momencie zadeklarujcie swój udział bądź nie.

Jackie - 20-06-2006, 19:58

JCH, normalnie sam bym tego lepiej nie ujął ;)
Zlot? Ok, ale easy....

JCH - 20-06-2006, 20:19

Jackie napisał/a:
Zlot? Ok, ale easy....

Dokładnie. Będzie Białystok w sierpniu, zapewne będzie chwila aby pogadać o tym (na trzeźwo) w przerwie między pląsami, chulankami i swawolą ;) Potem dać ludziom wytchnąć na Święta. A po Nowym Roku .... wtedy ruszać z kopyta.
Na pewno większość będzie ZA - a kto nie z nami ten przeciwko nam :)

Karwoś - 20-06-2006, 20:45

Za

Nic dodać nic ująć.

Anonymous - 20-06-2006, 20:55

a ja proponuje Ustrzyki dolne tam każdy ma daleko przynajmniej sprawiedliwie Bedzie :lol: