Archiwum - mitsubishi
rydek - 13-02-2009, 14:38
Bartek napisał/a: | adaśko napisał/a: | audi 80 |
to zupełnie inne auto......zważ choćby na dostępność części , nie mówiąc o klejonych grodziach | dokładnie tak jak kolega wyżej auto aucie nierówne kupisz a potem w każdym razie szczęścia i zdrówka życzę
wolgaster - 13-02-2009, 15:37
Cari serwisuję na Kasprowicza. Podejrzewam że wiesz gdzie to jest Warsztat Czekaja. Miałem kilka drobnych zastrzeżeń do ich pracy ale wg. mnie mają największe pojęcie o serwisowaniu japończyków, potrzebne oprogramowanie i sprzęt do obsługi. Przykładem pozostałych warsztatów jest to jak szukałem po warsztatach w Jeleniej pomocy w w związku z tym że coś mi cykało pod maską -efekt taki jakby zawory były bardzo luźne, to jeden z mechaników w warsztacie chciał mi wymienić koło dwumasowe Aż mnie przytkało jak spierał się ze mną że na 100 % jest i jest uszkodzone a efekt taki powodował wyszczerbiony w 2 miejscach pasek klinowy który lecąc po kołach i rolkach powodował cykanie. I jeszcze kilka podobnych opinii. Po prostu żenada i tyle
adaśko - 13-02-2009, 23:08
nie od dzis mam znajomosc z autami i wiem ze auto autku nierowne ale mysle ze jak juz sie zdecyduje na kupno tego lancerka to poradze sobie wkoncu polak wszysto potrafi i wszystko zrobi.nieuwazam sie za jakiegos super mechanika ale mam glowe na karku i wiec co z czym sei robi mam nadzieje ze ja kakupie to autko to dam rade z jego przeróbką
[ Dodano: 25-02-2009, 22:06 ]
byłem zobaczylem ale niestety niekupiłem bo stan autka niebyl zadowalajacy.Musze czekac na inna okazje:)
|
|
|