Forum ogólne - Stylistyka nowych samochodów - co sądzicie?
Anonymous - 01-07-2006, 23:04
Fuj!: Multipla, Agila, Matiz, Xsara Van
A kysz: Polo, Fabia, Logan
ZaczepieOko: Astra 2, Megane 2 (po namyśle), Megane 1 Coupe (żółte!), 407.
ZdradzeMisia: BMW 300 (do dresu da się przyzwyczaić ), Supra
ZdradzeWszystko [;)] Duży Chrysler
[ Dodano: 01-07-2006, 23:07 ]
shovel napisał/a: | mi podoba mi się. [...] Lancer EVO ... |
Ósemka jest stylistycznie tylko dla koneserów, musisz to przyznać to wcięcie w masce, ta kanciastość... A kolejne to już błądzenie, poszukiwanie stylu.
szczeslaw - 02-07-2006, 03:39
tansky napisał/a: | Ósemka jest stylistycznie tylko dla koneserów, musisz to przyznać to wcięcie w masce, ta kanciastość... A kolejne to już błądzenie, poszukiwanie stylu. |
???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
Hubeeert - 02-07-2006, 11:16
tansky, raczej jest dla koneserów ale nawet gdyby przypominała czołg Tygrys albo drewniany kibelek to i tak by ją ludzie kupowali - teraz Ty to przyznaj
Karwoś - 02-07-2006, 22:50
Mi tam się VIII podoba (na pewno jest ładniejsza od STI z tego samego okresu - ale to kwestia gustu) a ja tam koneserem nie jestem
Anonymous - 03-07-2006, 13:07
Hubeeert napisał/a: | tansky, raczej jest dla koneserów ale nawet gdyby przypominała czołg Tygrys albo drewniany kibelek to i tak by ją ludzie kupowali - teraz Ty to przyznaj |
Przyznaję, co nie zmienia faktu że odnoszę się do linii nadwozia, czyli wyłącznie do stylizacji (vide: temat wątku). Emocje i ogólną potrzebę posiadania modelu uznaję za leżące poza jego marginesem.
Oczywiście też chcę Evo . Z innych powodów niż stylistyka.
Robson86 - 14-08-2006, 22:35
...ja ogólnie "przepadam" za japońskimi autami.
[ Dodano: 14-08-2006, 22:36 ]
Ja oólnie "przepadam" za japońskimi autami!!
|
|
|