To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Forum ogólne - Stylistyka nowych samochodów - co sądzicie?

Anonymous - 01-07-2006, 23:04

Fuj!: Multipla, Agila, Matiz, Xsara Van
A kysz: Polo, Fabia, Logan
ZaczepieOko: Astra 2, Megane 2 (po namyśle), Megane 1 Coupe (żółte!), 407.
ZdradzeMisia: BMW 300 (do dresu da się przyzwyczaić :P ), Supra
ZdradzeWszystko [;)] Duży Chrysler

[ Dodano: 01-07-2006, 23:07 ]
shovel napisał/a:
mi podoba mi się. [...] Lancer EVO ...

Ósemka jest stylistycznie tylko dla koneserów, musisz to przyznać ;) to wcięcie w masce, ta kanciastość... A kolejne to już błądzenie, poszukiwanie stylu.

szczeslaw - 02-07-2006, 03:39

tansky napisał/a:
Ósemka jest stylistycznie tylko dla koneserów, musisz to przyznać to wcięcie w masce, ta kanciastość... A kolejne to już błądzenie, poszukiwanie stylu.

???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

Hubeeert - 02-07-2006, 11:16

tansky, raczej jest dla koneserów ale nawet gdyby przypominała czołg Tygrys albo drewniany kibelek to i tak by ją ludzie kupowali - teraz Ty to przyznaj
Karwoś - 02-07-2006, 22:50

Mi tam się VIII podoba (na pewno jest ładniejsza od STI z tego samego okresu - ale to kwestia gustu) a ja tam koneserem nie jestem :D
Anonymous - 03-07-2006, 13:07

Hubeeert napisał/a:
tansky, raczej jest dla koneserów ale nawet gdyby przypominała czołg Tygrys albo drewniany kibelek to i tak by ją ludzie kupowali - teraz Ty to przyznaj

Przyznaję, co nie zmienia faktu że odnoszę się do linii nadwozia, czyli wyłącznie do stylizacji (vide: temat wątku). Emocje i ogólną potrzebę posiadania modelu uznaję za leżące poza jego marginesem.

Oczywiście też chcę Evo :) . Z innych powodów niż stylistyka.

Robson86 - 14-08-2006, 22:35

...ja ogólnie "przepadam" za japońskimi autami. 8)

[ Dodano: 14-08-2006, 22:36 ]
Ja oólnie "przepadam" za japońskimi autami!! 8) :mrgreen: